Biciklo

Paljanski biciklisti stigli do Moskve: Prevalili 2.850 km na dva točka

​Trojica biciklista Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala uspješno su okončali biciklističku ekspediciju "Pale – Moskva 2019 / Hvala i slava Rusiji" koja je organizovana od 06.07.2019. do 26.07.2019. godine.

Kina ima autoput samo za bicikle

Poznato je da Peking nije brdovit, pa je zato bicikl omiljeno prevozno sredstvo. Pekinžani su sada dobili prvi put za bicikle, kako bi se biciklistima olakšalo putovanje, smanjila gradska gužva i promovisao ekološki saobraćaj.

Žena teško povrijeđena nakon pada sa bicikla

Hitna pomoć u Beogradu u noći između subote i nedjelje imala je malo više posla.

Ukradenim autom usmrtio maloljetnog biciklistu

​Policija u Pirotu uhapsila je M. Ć. (39) zbog sumnje da je noćas ukrao automobil fijat i njima udario dvojicu biciklista, od kojih je jedan preminuo, prenio je Blic.

Građani plaćeni da biciklom idu na posao

​Grad Bari prvi je u Italiji koji će plaćati građanima da biciklom dolaze na posao, objavio je list "Lokal".

Zemlja sa 17 miliona ljudi i 23 miliona bicikala

Život bez bicikla u Holandiji je nezamisliv. U zemlji sa 17 miliona stanovnika, nalazi se 23 miliona bicikala i na svaku porodicu dolaze u prosjeku tri bicikla, piše Anadolu Agency (AA).

Ministarka biciklom otišla da se porodi

Nemamo baš često priliku vidjeti visoko rangirane funkcionere koji se prevoze na bilo koji drugi način osim luksuznim službenim vozilima.

Ibro Basarić najbrži na svijetu u vožnji bicikla na zadnjem točku

Svjetski rekord u vožnji bicikla na zadnjem točku na udaljenosti od 100 metara oborio je danas u Čapljini Ibro Basarić iz Višića kod Čapljine.

U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen biciklista

PRIJEDOR - Bogdan M. (78) iz Prijedora zadobio je teže povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 10.30 u ulici Franje Kluza u naselju Urije, u Prijedoru.

Elvisov bicikl na izložbi u Beču

U okviru različitih manifestacija kojima se u Beču obilježava 200 godina od nastanka bicikla, u tom gradu postavljena je multimedijalna izložba "Radost vožnje biciklom", a najzanimljiviji eksponat je crveni bicikl kralja rock'n'rolla Elvisa Prislija.

Najčitanije