Bihać

Derviši Fazlić (20) iz Bihaća treba pomoć za liječenje u Austriji

BIHAĆ - Mladalačke snove i životne planove Derviše Fazlić (20), djevojke iz Bihaća, zaustavila je opaka bolest od koje je iznenada oboljela prije dvije godine.

Pogledajte fotografije poplava u BiH

BANJALUKA – Otapanje snijega i nabujale rijeke stvorile su nove probleme stanovnicima u više gradova na sjevero-zapadu BiH.

U Bihaću i Prijedoru poplavljeni stambeni objekti, u Kostajnici vanredno stanje

BIHAĆ - Uslijed naglog otapanja velikih količina snijega došlo je do porasta vodostaja u više rijeka i potoka, što je izazvalo plavljenje stambenih objekata i poljoprivrednih imanja.

Manjim naknadama protiv lažnih bolovanja

BIHAĆ - Vlada USK je donijela odluku kojom se za 20 posto umanjuju naknade za bolovanje zaposlenicima koji rade u obrazovanju na području ovog kantona, potvrdio je kantonalni ministar za obrazovanje Muhamed Ramić.

Maloljetnik pijan pretukao majku

BIHAĆ - Pripadnici Policijske stanice u Bihaću priveli su 17-godišnjeg maloljetnika zbog toga što je fizički napao i povrijedio svoju 50-godišnju majku E.Š., nanijevši joj lakše tjelesne povrede.

Opljačkali kladionicu automatskom puškom

CAZIN - Policajci su u Cazinu uhapsili S.S. (22) i 17-godišnjeg maloljetnika zbog sumnje da su sinoć opljačkali sportsku kladionicu u Bihaću.

Proglašeno stanje elementarne nepogode na području Bihaća i Cazina

BIHAĆ - Na jutros održanoj sjednici članovi Štaba Civilne zaštite Grada Bihaća na čelu sa komandantom i bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem donijeli su Odluku o proglašenju stanja prirodne i druge nepogode.

Bihać uspio da vrati 6,5 miliona duga

BIHAĆ - Grad Bihać je u protekloj kalendarskoj godini uspio vratiti 6,5 miliona maraka dugovanja iz ranijeg perioda, izjavio je Šuhret Fazlić, gradonačelnik tog grada, istakavši kako se pored toga i dalje nalaze u teškoj finansijskoj situaciji.

Bihać zbog snijega zove vojsku u pomoć

BIHAĆ - Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić uputio je zahtjev Ministarstvu odbrane BiH za angažovanje pripadnika Oružanih snaga iz kasarne "Adil Bešić" za pomoć u čišćenju snijega, čija je visina u petak ujutru u gradu iznosila 82 centimetra.

Život nedostojan čovjeka: Braća rodom iz Banjaluke u bihaćkim kontejnerima pronalaze hranu

SANSKI MOST - Braća Zikrija (67) i Dževad Avdić (59) osuđeni su na život nedostojan čovjeka, svakodnevno strahujući i boreći se za svoju egzistenciju.

Najčitanije