Bihać

Jednogodišnja djevojčica iz Bihaća nastavlja liječenje u Esenu

BIHAĆ - Liječenje jednogodišnje djevojčice Dalal Omerović iz Bihaća, koja je oboljela od najtežeg oblika leukemije, biće nastavljeno u njemačkom gradu Esen, gdje ona skupa s roditeljima putuje početkom naredne sedmice.

Medicinarima prijave i kazne od 100 maraka

BIHAĆ - Šest zaposlenika Kantonalne bolnice u Bihaću dobilo je prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira i novčane kazne od 100 maraka, potvrdio je predsjednik Sindikata radnika ove zdravstvene ustanove Elvir Hrustanović.

Zaposleni u bolnici verbalno napali poslanike

BIHAĆ - Zaposlenici Kantonalne bolnice u Bihaću danas su izvrijeđali pojedine poslanike Skupštine USK u trenutku kada su ovi napuštali zgradu u kojoj se nalaze prostorije ovog zakonodavnog tijela zbog neodržavanja zakazane skupštinske sjednice.

Henkel i dm uredili dječija igrališta u Sarajevu i Bihaću

SARAJEVO/BIHAĆ - Otvorenjem obnovljenog igrališta u sarajevskoj Pionirskoj dolini, završen je ovogodišnji projekt "Zajedno za naše najmlađe", kojem su se na samom otvorenju najviše razveselili najvažniji gosti - djeca.

Zaposleni u Kantonalnoj bolnici u Bihaću okupljanjem traže odobrenje za kredit

BIHAĆ - Zdravstveni radnici zaposleni u Kantonalnoj bolnici u Bihaću okupiće se danas ispred sale Skupštine Unsko-sanskog kantona kako bi svojim prisustvom uticali na donošenje odluke o tome da se odobri kreditno zaduženje te ustanove.

Vlada USK dala zeleno svjetlo za kredit za bolnicu u Bihaću

BIHAĆ - Vlada USK dala je zeleno svjetlo za zaduženje Kantonalne bolnice u Bihaću u iznosu od 13 miliona maraka, kako bi se obezbijedio nesmetan rad i finansijska likvidnost ove zdravstvene ustanove.

Uhapšen u kancelariji zbog zastrašivanja svjedoka

BIHAĆ - Smaila Toromanovića, službenika gradske administracije u Bihaću, uhapsili su danas pripadnici MUP-a USK po nalogu Tužilaštva USK zbog uticaja na svjedoke u predmetu koje ovo tužilaštvo vodi protiv bivšeg gradonačelnika tog grada Emdžada Galijaševića i drugih osumnjičenih.

Bihaćka mljekara proširuje proizvodni asortiman: "Meggle" će proizvoditi maslac

​BIHAĆ - Mljekara "Meggle" iz Bihaća uskoro će započeti s proizvodnjom maslaca, čime će biti proširen proizvodni asortiman te firme.

Lovci i mještani jure medvjede kod Bihaća

BIHAĆ - Članovi Lovačkog društva "Bihać" i mještani sela koja se nalaze ispod planine Plješevice organizirali su proteklih noći hajku na medvjede, koji su viđeni na ovim prostorima.

Husein Rošić, premijer USK: Aerodrom u Bihaću nije utopija

Vrijeme je da se politički akteri u Unsko-sanskom kantonu uozbilje, da se prestanu baviti političkim kalkulacijama i politikantstvom, te da se posvete radu i rješavanju gorućih problema, kaže u intervjuu za "Nezavisne novine" premijer USK Husein Rošić.

Reklame

Najčitanije