Bijeg

Švercujući cigarete autom povrijedio dvije osobe i pobjegao

TREBINJE-Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu podnijela izvještaj protiv Trebinjca A.L. koji je švercujući cigarete vrijedne preko 100.000 maraka, na putu nadomak grada udario u vozilo iz suprotnog pravca i u njemu ozlijedio dvoje Nevesinjaca inicijala D.K. i B.K. a nakon toga pobjegao sa lica mjesta.

Kako je filmska režiserka pobjegla iz Kabula, ostavila sve što ima

Sahra Karimi čekala je u redu skoro tri sata u pokušaju da podigne novac iz banke u Kabulu, u nedjelju, kada je menadžer došao i rekao joj da ode, dok su u daljini odjekivali zvukovi pucnjave.

Vezao pokrivače u kanap i pobjegao iz karantina

PERT - Muškarac u australijskom gradu Pertu pobjegao je iz obaveznog karantina u hotelu, spustivši se kroz prozor na četvrtom spratu pomoću kanapa napravljenog od vezanih pokrivača, saopštila je danas lokalna policija.

Iz karantina u Velikoj Kladuši pobjeglo 55 migranata

SARAJEVO - Iz karantina u kampu "Miral" u Velikoj Kladuši pobjeglo je 55 migranata koji su preskočili ogradu, a da niko nije ni pokušao da ih spriječi, izjavila je ministar zdravstva Unsko-sanskog kantona Nermina Ćemalović.

Miki Mećava iz izolacije objasnio zašto je napustio COVID bolnicu

Pjevač Miki Mećava, koji se liječi od virusa korona, napustio je juče COVID-19 bolnicu "Arena". On se javio iz samoizolacija i objasnio da nije pobjegao iz ove zdravstvene ustanove, već da se ljekarima javio.

Srpski pjevač pobjegao iz kovid bolnice, policija traga za njim

Srpski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, navodno je oko 18.30 pobjegao iz kovid bolnice "Arena".

U toku potraga, iz zatvora u Ustikolini pobjegla dva zatvorenika

GORAŽDE - Dva zatvorenika, od kojih je jedan migrant porijeklom iz Alžira, pobjegla su iz zatvora u Ustikolini i policija za njima traga, a pozvane su i druge policijske agencije da pomognu.

Motorista bježao od policije kod Srpca pa sletio

SRBAC - Na lokalnom putu Kukulje - Karajzovci, opština Srbac, noćas oko 00.20, vozač motocikla suzuki S.B. iz Karajizovaca sletio je sa puta i zadobio povrede, saopšteno je iz PU Gradiška.

Više stotina zaraženih koronom pobjeglo iz karantina

JOHANESBURG - Policija u više afričkih zemalja traga za nekoliko stotina ljudi zaraženih virusom korona koji su prethodnih nedjelja pobjegli iz često nehigijenski i neudekvantnih cenatara za karantin.

Bjegunac iz hrvatskog zatvora srpski državljanin

ZAGREB - Državljanin Srbije, Ivan Ðorđević (31), koji je nepravosnažnom presudom u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora i bio je pritvoren u zagrebačkom Remetinecu, pobjegao je iz bolnice "Sestara milosrdnica", piše Jutarnji list.

Najčitanije