Bijeljina

Odbjegli robijaš iz Bijeljine nakon pet godina uhapšen na Rači

BIJELJINA - Policija je u autobusu pronašla i uhapsila Gorana Zarića Kelaidija (53), koji je godinama u bjekstvu iz Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina, gdje je služio zatvorsku kaznu zbog ubistva, saznaju "Nezavisne".

Kamion udario u parkirana vozila, stub ulične rasvjete i izlog

BIJELJINA - U saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini danas je kamion udario u šest parkiranih vozila, stub ulične rasvjete i izlog kozmetičke radnje, a tom prilikom jedno lice je lakše povrijeđeno, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

"BH Beer fest" počinje u petak, prve večeri "Divlje jagode"

BIJELJINA - Prve večeri trodnevnog "BH Beer fest" u Bijeljini u petak, 13. jula, nastupiće "Divlje jagode", najavio je u ime organizatora festivala Goran Bjelcanović.

Udario pješaka kombijem pa pobjegao

BIJELJINA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini, povrijeđen je pješak.

Pet povrijeđenih u sudaru golfa i pola u centru Bijeljine

BIJELJINA - Pet osoba povrijeđeno je u sudaru dva automobila u centru Bijeljine, rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Bijeljinac uhapšen zbog sumnje da je pozivao na napad na policiju

BIJELJINA - Dvadesetosmogodišnji A.S. iz Bijeljine lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Javno podsticanje na terorističke aktivnosti", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Osam ilegalnih migranata pronađeno na području Bijeljine

BIJELJINA – Osam ilegalnih migranata, koji su na teritoriju RS ilegalno ušli iz susjednih zemlja, pronađeno je na području Bijeljine, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Bez struje 2.000 potrošača u Bijeljini

BIJELJINA - U Bijeljini će sutra 2.000 potrošača ostati bez električne energije zbog remonta dva dalekovoda, najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine".

Najmlađa beba dobila dječija kolica

BIJELJINA - Beba Vesna Filipović, rođena 12. maja, nagrađena je kolicima jer je najmlađi učesnik među stotinu prijavljenih za manifestaciju "Konferencija beba", koja je održana danas u Bijeljini.

Preminuo bivši zamjenik gradonačelnika Bijeljine

BIJELJINA - Bivši zamjenik gradonačelnika Bijeljine Huso Zečkanović preminuo je, nakon duge i teške bolesti, u 68. godini u Janji.

Najčitanije