Bijeljina

Bez novih zaraženih u Bijeljini, izliječeno još troje

BIJELJINA - Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Bijeljini nema novih registrovanih slučajeva zaraženih kovidom-19, ali bez obzira na to moramo nastaviti da se ponašamo disciplinovano i samoodgovorno, poručuju iz gradske bolnice "Sveti Vračevi".

Mićić: Treba cijeniti požrtvovanost zdravstvnih radnika

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uputio je čestitku medicinskim radnicima povodom Svjetskog dana zdravlja i poželio im da budu uspješni u borbi protiv virusa korona i protiv svih bolesti.

Kvantaška pijaca otvorena od 7. aprila

BIJELJINA - Na osnovu zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije od 30. marta, Gradski štab za vanredne situacije odlučio je da od sutra dozvoli rad Kvantaške pijace u Bijeljini.

Još jedan smrtni slučaj od virusa korona u Republici Srpskoj

BIJELJINA - Nakon što su jutros potvrđena dva smrtna slučaja od virusa korona, danas je preminuo i stariji muškarac u Bijeljini.

U Bijeljini i dalje stabilna epidemiološka situacija

BIJELJINA - Prema laboratorijskim analizama Zavoda za mikrobiologiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i Instituta za javno zdravstvo RS, epidemiološka situacija u Bijeljini je stabilna, a pored trenutno deset potvrđenih slučajeva, nema novozarženih virusom korona.

Maske i viziri za gradsku Bolnicu u Bijeljini

​Humanitarna organizacija iz Salcburga "Pomozi drugome" (Help others) uručila je danas predstavnicima Bolnice "Sveti Vračevi" donaciju od 30 vizira i 500 zaštitnih maski namijenjenih radnicima ove zdravstvene ustanove.

Sudar kod Bijeljine, teško povrijeđen vozač

BIJELJINA - Vozač kedija zadobio je teške povrede u sudaru koji se dogodio danas na putu Bijeljina - Popovi.

U Bijeljini od petka zabrana okupljanja na javnim mjestima

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije Bijeljine je na današnjoj sjednici, između ostalog, usvojio i tri naredbe.

Gradski štab u Bijeljini usvojio nove naredbe

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije Bijeljine je na današnjoj sjednici usvojio je nove naredbe.

U Bijeljini ostaje na snazi neizmijenjena Naredba o regulisanju rada trgovina

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije je na današnjoj sjednici jednoglasno usvojio zaključak da na snazi ostaje neizmijenjena Naredba o regulisanju rada trgovinskih, ugostiteljskih, zanatskih i drugih objekata i službi na teritoriji Grada Bijeljina.

Najčitanije