Bijeljina

"Orao" očekuje ugovor za remont helikopterskih motora

BIJELJINA - Bijeljinski "Orao", koji se bavi remontom turbomlaznih motora i proizvodnjom specijalnih alata, u ovoj poslovnoj godini nastavlja saradnju sa glavnim poslovnim partnerom Vojskom Srbije.

Lažna dojava o postavljenoj bombi u bijeljiskom lokalu

BIJELJINA - Nepoznati muškarac prijavio je policiji da je u ugostiteljskom objektu u Bijeljini postavljena bomba, što se ispostavilo kao lažna dojava, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Mićo Mićić: Politika nam je potpuno u blatu i njeno ozdravljenje je najpreči zadatak

Zabrinjava činjenica da imamo mnogo izbora, a malo promjena nabolje i napretka, kaže Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS-a. Za Bijeljinu kaže da ima stabilnu vlast i budžet te dobar društveni ambijent.

Predsjedniku Savjeta mjesne zajednice izgorio automobil

BIJELJINA - Škoda oktavija, vlasništvo Jovice Davidovića (45) iz Bijeljine, predsjednika Savjeta tamošnje mjesne zajednice Sokolski Dom, potpuno je izgorjela u noći između četvrtka i petka.

Izgorio automobil na parkingu u Bijeljini

BIJELJINA - Automobil škoda izgorio je u požaru u Bijeljini, potvrđeno je u Vatrogasnoj jedinici.

U čast Dana Republike Bijeljina će dobiti trg "9. januar"

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najavio je danas da će u čast Dana Republike ovaj grad dobiti trg koji će nositi naziv "9. januar".

Bez ovlaštenja prodavao uvezene automobile

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali B.E. /27/ iz Zvornika podenesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je, u namjeri da pribavi imovinsku korist, iz inostranstva uvezao veći broj putničkih automobila u vrijednosti od 54.377 KM koje je zatim prodavao fizičkim licima na području BiH, a nije imao ovlaštenje za trgovinu.

Predstavljena knjiga "Pomaračenje Sunca" Srete Vučkovića

Knjiga pripovjedaka "Pomračenje sunca" slijepog pisca iz Kozarske Dubice Srete Vučkovića predstavljena je večeras u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini.

Krvava porodična tragedija u Ljeskovcu, kod Bijeljine: Na slavu ubio majku i sebe

BIJELJINA - Evo, taman sam majku ubio, a sada hoću sebe - glasi poruka koju je danas ujutru svojoj sestri u Australiji poslao Miodrag Lubura (40) iz bijeljinskog sela Ljeskovac.

Tragedija u Bijeljini: Na porodičnu slavu ubio majku, pa sebe

BIJELJINA - U selu Ljeskovcu kod Bijeljine u noći između ponedeljka i utorka desilo se ubistvo i samoubistvo. Sin je ubio majku na spavanju iz vatrenog oružja, a potom izvršio samoubistvo, potvrđeno je u policiji, prenosi BN televizija.

Reklame

Najčitanije