Bijeljina

Žena prijetila samoubistvom, držala nož na vratu ispred hitne pomoći u Bijeljini

BIJELJINA - A.B. (34) je danas ispred bijeljinske Službe hitne medicinske pomoći, držeći nož na svom vratu, prijetila da će se ubiti, a u tome su je spriječila dvojica policajaca.

Osumnjičen da je pacijentima u bijeljinskoj bolnici krao telefone

BIJELJINA - Đoko I. (43) iz Lopara osumnjičen je da je u bijeljinskoj bolnici "Sveti Vračevi", od pacijenata hospitalizovanih u ovoj ustanovi, ukrao više mobilnih telefona.

"Zimski korzo" u Bijeljini posjetilo više od 20.000 ljudi

BIJELJINA - Gradska manifestacija "Zimski korzo" opravdala je očekivanja, budući da su aktivnosti organizovane u okviru nje u prazničnim danima u Bijeljini okupile više od 20.000 ljudi koji su mogli da kupe ručno rađene proizvode, kozmetiku, narodne nošnje, ali i uživaju u mnogobrojim muzičkim interpretacijama, rečeno je u bijeljinskoj Turističkoj organizaciji.

Pretres u Bijeljini, nađeno više od devet kilograma droge, jedna osoba uhapšena

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je A.K. nakon pretresa stana i drugih prostorija koje koristi na području Bijeljine i pronašla devet kilograma droge.

Sudar hitne i škode kod Bijeljine, pet povrijeđenih

BIJELJINA - Pet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Hasama kod Bijeljine, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Policijske uprave Bijeljina.

Identifikovani počinioci incidenta kod džamije u Janji tokom proslave Božića

BIJELJINA - Policija Policijske stanice Janja identifikovala je osobu koja je upravljala vozilom 6. januara 2021. godine, kada je oko sedam sati prijavljeno je da je iz kolone vozila u neposrednoj blizini džamije pucano u vazduh iz nepoznatog oružja, a radi se o M.Z.

U toku rad po prijavi da je pucano blizu džamije u Janji

​BIJELJINA - Policijskoj stanici Janja jutros je prijavljeno da je iz kolone vozila u neposrednoj blizini džamije jedno lice pucalo u vazduh iz nepoznatog oružja, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Policajac pronašao izgubljeni novčanik i obradovao sugrađanku

BIJELJINA - Vladan Sandić, policijski službenik Policijske stanice Bijeljina 2, pronašao je danas novčanik i obradovao svoju sugrađanku, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske na svom Instagram profilu.

Izvršena primopredaja mehanizacije vrijedne dva miliona KM

U Bijeljini je danas izvršena primopredaja mehanizacije za održavanje vodnih objekata i vodnog dobra u Republici Srpskoj, koje je u vrijednosti oko dva miliona KM nabavila Јavna ustanova Vode Srpske.

Dobrotvorni koncert srpske tradicionalne muzike u Bijeljini

U Kulturno-administrativnom centru Eparhije zvorničko-tuzlanske u Bijeljini večeras će biti održan dobrotvorni koncert srpske tradicionalne muzike, a svi prilozi će biti iskorišteni za izgradnju parohijskog doma u bijeljinskom selu Modran.

Najčitanije