Bijeljina

Supruzi biznismena ukrali 15.000 KM

BIJELJINA - Policija traga za lopovima koji su u utorak naveče u Bijeljini razbili staklo na renou Žakline Ćosović, supruge vlasnika lanca lokalnih marketa "LS Commerce", te ukrali oko 15.000 maraka.

Muškarac iz Bijeljine uboden nožem

BIJELJINA - Dvadesetosmogodišnji S.M. iz Bijeljine uboden je nožem, nakon čega je policija uhapsila lica čiji su inicijali I.K. i V.S, rečeno je jutros u Policijskoj upravi Bijeljina.

Drama u restoranu u režiji pijanog maloljetnika: Puškom na DNS-ovog sekretara

BIJELJINA - Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran "Libertas" ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju "Nezavisne".

Pijani maloljetnik s puškom ušao u bijeljinski restoran

BIJELJINA - Policija je uhapsila sedamnaestogodišnjaka koji je u jedan ugostiteljski objekat u Bijeljini ušao sa puškom, potvrđeno je "Nezavisnim".

Sanira se šteta od požara u Domu učenika u Bijeljini, imovina osigurana

BIJELJINA - Direktor Doma učenika u Bijeljini Vladimir Vulović rekao je danas da je požar u ovom objektu vjerovatno izazvala grijalica koja je uključena i ostavljena bez nadzora u sobi broj 13.

Održana svečana akademija u čast Filipu Višnjiću

BIJELJINA - Svečana akademija posvećena velikanu srpskog epskog stvaralaštva Filipu Višnjiću održana je večeras u Bijeljini u okviru tradicionalne manifestacije "Višnjićevi dani".

Banjalučka filharmonija oduševila bijeljinsku publiku

Ljubitelji klasične muzike u Bijeljini imali su priliku da uživaju u djelima velikih svjetskih kompozitora u izvođenju pedesetak muzičara Banjalučke filharmonije

Maloljetnica lakše povrijeđena u požaru u Domu učenika

BIJELJINA - Jedna maloljetnica lakše je povrijeđena u požaru koji se dogodio u Domu učenika u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Požar u Domu učenika u Bijeljini

BIJELJINA - U JU Dom učenika u Bijeljini večeras je izbio požar, javlja portala InfoBijeljina.

Udario ga autom jer mu je oborio kandidata

BIJELJINA - Stevo Stevanović (59), instruktor auto-škole, osumnjičen je da je u Bijeljini kombijem udario Dragana Jankovića, člana Komisije za polaganje vozačkog ispita, jer mu je ovaj, ni manje ni više nego - oborio kandidata.

Reklame

Najčitanije