Bijeljina

Koviljuše dobijaju sportski teren, Mićić obišao gradilište

BIJELJINA - Na tromeđi naselja Koviljuše-Intergaj-Zair počeli su radovi na raščišćavanju 7.000 m² terena, na kojem će biti izgrađen sportski centar, odnosno, teren za mali fudbal i travnati teren. Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, zajedno s mještanima naselja Koviljuše, obišao je gradilište.

Domaćinstvo porodice Grnja iz Bijeljine dobilo električnu energiju

BIJELJINA - ​Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović i menadžer grada Predrag Jović posjetili su danas domaćinstvo petočlane porodice Grnja u mjesnoj zajednici "Veljko Lukić", u koje je nakon inicijative članova Savjeta mjesne zajednice i uz pomoć Gradske uprave uvedena električna energija.

Počela izgradnja vodovodne mreže u Banjici

U Banjici, mjesnoj zajednici u jugozapadnom dijelu Semberije, počela je izgradnja vodovodne mreže za oko 70 domaćinstava, a vrijednost prve faze projekta je 70.000 konvertibilnih maraka i finansiraće je Grad Bijeljina.

Otvorena kovid bolnica u Bijeljini

BIJELJINA - U Bijeljini je danas ozvaničen početak rada nove kovid bolnice sa dodatnih 40 do 50 mjesta i poliklinike u adaptiranim starim bolničkim objektima, što su sa 800.000 KM zajednički finansirali grad Bijeljina i Vlada Srpske.

Bijeljina bogatija za 25 stipendista

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić juče je najboljim učenicima generacije, odnosno njihovim roditeljima uručio 19 ugovora o stipendiranju, a ovaj vid finansijske podrške je dobilo i petoro učenika sa posebnim potrebama.

Nova ulica za rasterećenje saobraćaja u Bijeljini

​BIJELJINA - Radovi na raščišćavanju terena i uklanjanju željezničke pruge radi izgradnje nove saobraćajnice od nove autobuske stanice do obilaznice oko Bijeljine, u blizini Centra za visoko obrazovanje, odmiču predviđenom dinamikom.

Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

BIJELJINA - Kandidat koalicije 10 političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je u selu Donji Magnojević da će jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put biti nedaleko od Magnojevića.

"Semberske novine" obilježile jubilej - prvih 40 godina

BIJELJINA - Javno glasilo s najdužom tradicijom u Bijeljini - "Semberske novine" danas su obilježile značajan jubilej: 40 godina od osnivanja. Pune četiri decenije, jedan od rijetkih lokalnih listova koji opstaju u Republici Srpskoj, hroničar je vremena, razvoja Semberije i dostignuća ljudi koji žive ovdje, ali i njihove borbe protiv prirodnih i drugih nedaća.

Prijetili da će zapaliti pumpu, spriječili ih radnici

BIJELJINA - Prava drama odigrala se u utorak naveče u bijeljinskom naselju Ljeljenča, kada su dvojica muškaraca, od kojih je jedan maloljetan, prijetila da će zapaliti benzinsku pumpu "Dragstes", u čemu su ih spriječili radnici te pumpe, a potom ih predali policiji.

Kažnjeno 69 pijanih vozača na području PU Bijeljina

BIJELJINA - Tokom kontrole prisutnosti alkohola kod vozača na području PU Bijeljina, od 15. do 18. oktobra, kažnjeno je i iz saobraćaja isključeno 69 vozača.

Najčitanije