Bijeljina

Tržištu rada potrebni zanatlije, vozači, kuvari

BIJELJINA - Privrednicima na području Bijeljine najpotrebniji su majstori elektro i građevinske struke, zatim konobari, kuvari i vozači, istakli su predstavnici Privredne komore na današnjem sastanku u Gradskoj upravi, čiji je cilj bio usaglašavanje upisne politike u srednjim školama za narednu godinu.

U Bijeljini otvoren 5. Sajam srednjih škola i zanimanja

BIJELJINA - Učenici devetih razreda iz 12 osnovnih škola sa područja Grada Bijeljina danas će moći da se upoznaju sa srednjoškolskim nastavnim planovima i programima u okviru 5. Sajma srednjih škola i zanimanja, te da lakše donesu odluku o svojoj budućoj profesiji.

Predstavljen izgled nove autobuske stanice

BIJELJINA - Nova autobuska stanica u Bijeljini trebalo bi da bude izgrađena do septembra naredne godine na mjestu stare željezničke stanice čije je zemljište grad dobio u vlasništvo od Vlade Republike Srpske, najavio je danas gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Teretana na otvorenom u Bijeljini

BIJELJINA - U Gradskom parku u Bijeljini danas je predata na upotrebu teretana na otvorenom čiju su izgradnju finansirali grad sa 47.800 KM i EU sa 15.000 KM.

Muškarac koji je ukrao avio-bombu: Istegao sam mišiće noseći je

“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Preventivni mamografski pregledi na trgu u Bijeljini

BIJELJINA - Dom zdravlja Bijeljina organizuje danas preventivne mamografske preglede u saradnji sa gradskim udruženjem žena oboljelih od karcinoma dojke "Gea".

Jeftinija članarina za upis u biblioteku u Bijeljinu

BIJELJINA - Građani Bijeljine imaće danas priliku za upis u Narodnu biblioteku "Filip Višnjić" uz veliki popust na godišnju cijenu članarine, povodom obilježavanja Dana biblioteke, najavljeno je iz ove javne ustanove.

FK Radnik: Žižović otišao, Starčević novi trener

Fudbalski klub Radnik zvanično je potvrdio odlazak Mladena Žižovića sa mjesta prvog trenera bijeljinskog premijerligaša, te potvrdio da će njegov nasljednik biti Slobodan Starčević.

U lančanom sudaru u Bijeljini dvoje lakše povrijeđenih

BIJELJINA - Dvije osobe lakše su povrijeđene danas u sudaru tri automobila u blizini Tržnog centra "Bingo" u Bijeljini, rečeno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

"Šećeranu" ne daju ispod sedam miliona

BIJELJINA - Skupština povjerilaca nije prihvatila ponudu "Pavgorda" iz Foče da kupi bijeljinsku "Šećeranu" za pet miliona maraka, a ovu fabriku šećera, ističu, neće prodati ispod sedam miliona KM.

Najčitanije