Bijeljina

Dual radar od srijede na ulicama Bijeljine

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina od sutra 22. januara spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja, u cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepropisna brzina kretanja dominantan uzrok težnih oblika saobraćajnih nezgoda.

Izgorjela brenta, spriječeno širenje vatre na magacin i silose

BIJELJINA - U požaru na pilani u bijeljinskom naselju Bjeloševac izgorio je proizvodni pogon, a, brzom intervencijom pripadnika Vatrogasne jedinice Janja, spriječeno je širenje vatre na skladište drvopređivačkih proizvoda koji se nalazi pod istim krovom.

Požar u Bijeljini, gori pilana

BIJELJINA - U Bijeljini je večeras izbio požar na pilani u naselju Bjeloševac i u toku je intervencija Vatrogasne jedinice iz Janje.

Policija potvrdila: Zapaljen auto Mektićevog savjetnika

BIJELJINA - Načelnik Sektora kriminalistike Policijske uprave Bijeljina Srđan Gajić potvrdio je da je u Bijeljini zapaljen automobil Andrije Kulića, nekadašnjeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke "Alumine", te savjetnika bivšeg ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića.

Hiljade ljudi u Bijeljini na molebanu i skupu podrške Srbima u Crnoj Gori

BIJELJINA - Nakon molebana za odbranu prava Srpske pravoslavne crkve (SPC) i srpskog naroda u Crnoj Gori, koji je u srijedu naveče u Sabornom hramu u Bijeljini služio Njegovo preosveštenstva episkop zvorničko-tuzlanski Fotije, na glavnom gradskom trgu je održan skup podrške sa kojeg su hiljade okupljenih poručili - snaga srpske sloge biće poraz vragu.

I dalje se rađa više dječaka

BIJELJINA - U Bijeljini je u 2019. godini u matičnu knjigu rođenih upisano 1.421 dijete, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz saobraćaja isključeno 56 pijanih vozača

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina u periodu od 2. do 5. januara sprovela je akciju pojačne kontrole učesnika u saobraćaju s akcentom na kontrolu alkoholisanosti i iz saobraćaja isključila 56 vozača, od 376, koliko ih je kontrolisala.

Student iz Bijeljine pao s krova i poginuo

NOVI SAD - Dvadesetčetvorogodišnji mladić, izgubio je život, danas nešto prije 15 časova, kada je iz još neutvrđenih razloga, pao ili namjerno skočio sa krova zgrade, koja ima sedam spratova, na Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu.

Mladi SDS-a organizovali bakljadu u Bijeljini

BIJELJINA - Obilježavanju Dana Republike članovi Aktiva mladih SDS-a u Bijeljini pridružili su se organizujući bakljadu uoči praznika.

Leksington bend za pravoslavnu Novu godinu u Bijeljini

BIJELJINA - Doček pravoslavne Nove godine u Bijeljini biće 13. januara organizovan na centralnom trgu, uz koncert "Leksington benda".

Najčitanije