Bijeljina

Motorista poginuo u sudaru s golfom

BIJELJINA - Dvadesetdvogodišnji mladić koji je večeras upravljao motociklom poginuo je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Zagonima.

Bijeljinska policija: Nije bilo neprofesionalnog postupanja prema Mihajloviću

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina reagovala je danas na navode Svetozara Mihajlovića u medijima da su policijski službenici neprofesionalno postupali prema njemu, ističući da je zakon isti prema svim građanima i da se prema svima isto primjenjuje.

Požar na kući u centru Bijeljine

BIJELJINA - Na kući u centru Bijeljine izbio je požar i u toku je intervencija vatrogasaca, rečeno je Srni u Vatrogasnoj jedinici.

Zastoji u isporuci električne energije u Bijeljini

BIJELJINA - U Semberiji će sutra doći do kraćih zastoja u isporuci električne energije zbog radova "Elektroprenosa BiH", najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Bez struje 1.500 potrošača u Bijeljini

BIJELJINA - Zbog radova na čvornoj trafostanici "Bijeljina 2" u vlasništvu "Elektroprenosa BiH", danas će bez struje biti 1.500 potrošača na području Bijeljine, najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Kadeti i kadetkinje RS spremni za turnir u Bijeljini

Kadetske reprezentacije Republike Srpske spremne su za nastup na "Bijeljina rukometnom kupu 2019", koji će biti održan od 16. do 18. avgusta, a povodom učešća na turniru danas su predstavljeni dresovi selekcije RS.

Muškarac iz Popova smrtno stradao na kupalištu

BIJELJINA - Muškarac iz Popova čiji su inicijali T.J. /65/ smrtno je stradao danas na kupalištu na Drini kod Pavlović mosta, nedaleko od Bijeljine, potvrđeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Borac kod Radnika u Bijeljini: "Da ih pobijedimo njihovim oružjem"

​Gradski stadion u Bijeljini biće poprište bitke domaćeg Radnika i ambicioznog banjalučkog Borca u meču 4. kola BHT Premijer lige BiH (subota 17.30).

Za pet dana radarske kontrole 538 prekršaja

BIJELJINA - Za pet dana radarske kontrole na saobraćajnicama u nadležnosti Policijske uprave (PU) Bijeljina evidentirano je 538 prekoračenja brzine kretanja vozila, saopšteno je iz PU.

Na bijeljinskom umjetničkom salonu izlažu 22 autora

​U Galeriji Centra za kulturu večeras je otvoren Bijeljinski umjetnički salon za koji kustos Milijanko Miholjčić kaže da nudi dimenziju više i prestižnim autorima i djelima parira umjetničkoj sceni svjetskih metropola.

Najčitanije