Bijeljina

Smijenjen direktor Doma zdravlja u Bijeljini

BIJELJINA - Direktor Doma zdravlja u Bijeljini Duško Milovanović smijenjen je danas zbog zaražavanja virusom korona zdravstvenih radnika u ovoj ustanovi, a njegova smjena mora biti verifikovana i u Skupštini grada, saznaje Srna iz izvora u gradskoj vlasti.

Lovrić: Ponosna sam na sve što sam uradila

BIJELJINA - Zdravstveni radnici Bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su pohvalili rad smijenjenog vršioca dužosti direktora ove zdravstvene ustanove Milice Lovrić u proteklih šest mjeseci.

Zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina obaviće se 13. jula u večernjim časovima, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

Među zaraženima u Bijeljini i djeca od šest i osam godina

BIJELJINA - Među 160 aktivnih slučajeva virusa korona u Bijeljini ima i dvoje djece od šest i osam godina koja imaju dobru kliničku sliku bez simptoma i tegoba, rekla je infektolog Bolnice "Sveti Vračevi" Aleksandra Radojčić.

U subotu počinje zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina počeće u subotu, 11. jula, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

"Smišljeno širenje lažnih vijesti kao alat za obmanu naroda"

BIJELJINA - Gradske uprave Bijeljina demantovala je danas optužbe na račun gradonačelnika Miće Mićića u vezi s nelegalnim eksploatisanjem šljunka iz rijeke Drine.

Umjesto hapšenja zbog uznemiravanja djevojčica testiran na koronu

BIJELJINA - Muškarac iz bijeljinskog naselja Popovi čiji su inicijali M.M. danas je umjesto hapšenja zbog uznemiravanja djevojčica završio na testiranju na virus korona, saznaje Srna.

Bijeljina u julu i avgustu pod kontrolom tri automatska radara

BIJELJINA - Tri mjerna uređaja za kontrolu brzine u automatskom modu biće angažovana tokom jula i avgusta na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, najaveno je iz ove uprave.

Bačene bombe na porodičnu kuću

BIJELJINA - Na porodičnu kuću u Bijeljini, noćas su bačene dvije bombe, od kojih jedna nije eksplodirala, potvrđeno je "Nezavisnim".

Epidemiološka situacija u Bijeljini se usložnjava

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije, nakon današnje sjednice, upozorio je Bijeljince da se epidemiološka situacija u Gradu komplikuje i da je od početka pandemije u Bijeljini registrovano 123 lica pozitivna na virus korona.

Najčitanije