Bijeljina

Povrijeđen motociklista kod Bijeljine

BIJELJINA- Motociklista čiji su inicijali S.S. iz Bijeljine povrijeđen je danas u sudaru sa automobilom na lokalnom putu u bijeljinskom selu Batković, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

U Bijeljini 250 korisnika javne kuhinje

BIJELJINA - Usluge Narodne kuhinje u Bijeljini trenutno koristi 250 građana, što je približno isti broj kao i posljednjih desetak godina, rekao je Srni rukovodilac Službe za zajedničke poslove u Gradskoj upravi Mitar Škorić.

Za devet mjeseci smanjeni distributivni gubici

BIJELJINA - Preduzeće "Elektro-Bijeljina" je za devet mjeseci imalo distributivne gubitke od 7,4 odsto, što je za 0,25 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz ove firme.

U saobraćajnoj nesreći povrijeđeno jedno lice

BIJELJINA - Jedno lice teško je povrijeđeno u sudaru putničkog i teretnog vozila na magistralnom putu Brčko-Bijeljina u mjestu Trnjaci, potvrdio je komandir Jedinice saobraćajne policije Brčko distrikta Kenad Bajrić.

Nakon više od dvije decenije učenici se školuju za frizera

BIJELJINA - U Poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini, nakon dvije decenije, otvoren je smjer za frizera na kojem jedno odjeljenje učenika za sada uči samo teoriju, a uskoro bi trebalo da počnu i sa praktičnom nastavom.

Otvoren festival za mlade "Protfest"

Monodramom "Frida Kalo" u izvođenju Nikoline Bogdanović večeras je u Bijeljini otvoren višednevni festival za mlade "Protfest" tokom kojeg će biti održano nekoliko pozorišnih predstava, promocija knjiga i koncerata.

Pronađeni migranti u Bijeljini

BIJELJINA - Policija je u bijeljinskom naselju Janja pronašla 18 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U Bijeljini ilegalni migranti iz Irana i Bangladeša

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina jutros su pronađena 24 migranta bez identifikacionih dokumenata, a koji su na teritoriju Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Bijeljinska Toplana spremna za sezonu grijanja

BIJELJINA - Sezona grijanja u bijeljinskoj Gradskoj toplani počinje 15. oktobra, kako je i planirano, a ukoliko vremenske prilike budu zahtijevale počeće i ranije, rekao je Srni direktor Gradske toplane Mladen Krasavac.

Ponovno brojanje glasova i u Bijeljini

BIJELJINA - Za 20 od 180 biračkih mjesta u Bijeljini u toku je ponovno, ručno brojanje glasova, najčešće za nivo Narodne skupštine Republike Srpske, izjavila je novinarima član Gradske izborne komisije /GIK/ Dijana Savić Božić.

Najčitanije