Bijeljina

Promovisan roman posvećen novinaru Kamenku Katiću

Roman književnika, novinara i publiciste iz Bijeljine Tihomira Nestorovića "Jablanovi snene zvijezde" posvećen je njegovom prijatelju Kamenku Katiću za kojeg autor kaže da je ikona srpskog televizijskog novinarstva.

Za devet mjeseci otkrivena 882 ilegalna migranta

BIJELJINA - Na području Policijske uprave (PU) Bijeljina za proteklih devet mjeseci otkrivena su 882 ilegalna migranta od kojih je samo 28 imalo nešto od potrebne dokumentacije, izjavio je danas načelnik bijeljinske Uprave Žarko Ćosić.

Pripreme za trajno stambeno zbrinjavanje oko 200 porodica u Bijeljini

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Dragan Štrbac izjavio je da su u toku pripremne aktivnosti za trajno stambeno zbrinjavanje oko 200 porodica iz kategorije izbjeglih i raseljenih u Bijeljini.

Srušena stara željeznička stanica u Bijeljini, uskoro gradnja nove autobuske

BIJELJINA - Željeznička stanica u Bijeljini koja je decenijama nadživjela posljednje vozove i prugu u Semberiji srušena je i u toku je raščišćavanje parcele na kojoj će biti izgrađena nova autobuska stanica, rekao je Srni načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Predrag Petričević.

Gori silos u Bijeljini

BIJELJINA - U bijeljinskom naselju Patkovača izbio je požar na 10 metara visokom silosu pilane, rečeno je Srni u Vatrogasnoj jedinici.

Rekorder u darivanju krvi Žiko Todorović: I životinji da zatreba, dao bih

BIJELJINA - Zvanično, dao je 232 doze krvi, a nezvanično, po njegovoj računici, mnogo više, odnosno oko 135 litara ove dragocjene tečnosti, na šta je i te kako ponosan.

Ponuda Srbina iz Kine za bijeljinsku "Šećeranu" dobila pozitivno mišljenje

BIJELJINA – Odbor povjerilaca "Fabrike šećera Bijeljina" dao je pozitivno mišljenje na pismo namjere koje je bankar iz Kine Dragan Guru Đuragin uputio i u kojem je izrazio spremnost da imovinu "Šećerane" plati 7.000.000 KM.

Mićić: Budući autoput je razvojna šansa i za Bijeljinu

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je Srni da je auto-put Beograd-Sarajevo, koji će biti građen, velika razvojna šansa i za Bijeljinu i Semberiju, ali i cijeli sjeveroistočni dio Republike Srpske i BiH.

Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 KM, uhapšen Bijeljinac

BIJELJINA - Radosav Simić (33) iz Bijeljine uhapšen je nakon što je kod njega policija pronašla oko 650 grama kokaina i ilegalno oružje, saznaju "Nezavisne".

U Bijeljini zaplijenjeno pola kilograma kokaina, jedno uhapšeno

BIJELJINA - U policijskoj akciji u Bijeljini zaplijenjeno je više od pola kilograma kokaina i uhapšena jedna osoba, saznaje Srna u Policijskoj upravi Bijeljina.

Najčitanije