Bijonse

Prijetio pjevačici i njenom suprugu: "Od života ću vam napraviti pakao"

Džordž Cimerman (34) koji je prije pet godina ubio nenaoružanog Trejvona Martina (17), a potom bio oslobođen optužbi, navodno je slao prijeteće poruke upućene pjevačici Bijonse (37) i njenom suprugu Džeju Ziju (48).

Džej Zi i Bijonse objavili novi album u slavu njihove ljubavi

Poznati muzički par Džej Zi (Jay-Z ) i Bijonsi sinoć su priredili iznenađenje prilikom nastupa u Londonu objavivši da su pustili novi album u slavu njihove ljubavi.

Slika koja baca sumnju da pjevačica čeka četvrto dijete

Fanovi pjevačice Bijonse "poludjeli su od oduševljenja" kad su primetili da je pjevačica na posljednjem koncertu imala zaobljeni stomak. Obožavaoci su uvjereni da je ona trudna s četvrtim djetetom, piše britanski "Metro".

Bijonse i Solanž "poljubile pod" na bini

Nakon što je prije dvije sedmice imaja nevjerovatan 105-minutni nastup na festivalu Coachella, koji je srušio sve rekorde gledanosti na YouTubeu, američka muzička diva Bijonse (36) prošli vikend napravila je jednako spektakularnu reprizu u kalifornijskom gradu Indiju.

Bijonse ušla u istoriju Koačela festival

R&B pjevačica Bijonse upisala se u istoriju Koačela festivala, a mnogi su njen nastup nazvali najboljim do sada nakon mnogobrojnih iznenađenja koje je tokom nastupa izvela.

Bijonse i Džej Zi zajedno na turneji

R’n’B zvijezda Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi najavili su da će održati zajedničku svjetsku turneju ovog ljeta i jeseni. Par će početi svoju turneju “On the Run II” 6. juna u Kardifu u Velsu.

Bijonse na strogoj dijeti zbog festivala

Još samo 44 dana je ostalo do poznatog američkog muzičkog festivala Coachella. Zato je vrijeme je za vegansku dijetu!

Bijonse snima duet sa Majom Nikolić?

Pred sam nastup na izboru za pjesmu Evrovizije, pjevačica Maja Nikolić otkriva da je specijalno zbog nje, u Beograd doputovao producent koji radi sa Bijonse!

Novi spot Džej Zija i Bjonse razbjesnio američke katolike

Video spot za pjesmu "Family Feud" (Porodična svađa), koji je u četvrtak objavljen na Jutjub kanalu repera Džej Zija, izazvao je bijes i ljutnju američke organizacije Katolička liga, koja je spot označila kao "eksploatatorski".

Ed Širan i Bijonse imaju "savršen duet"

Kad god Ed Širan i Bijonse objave pjesmu ili spot nastaje jagma u vrhu top-lista. Sada su se udružili, snimili duetsku verziju Širanove pjesme "Perfect" i već tri nedjelje niko ne može ni da priđe vrhu "Bilbordove" liste "vrelih" 100 numera.

Najčitanije