Bik

Uznemirujuće scene u Saragosi, bik više puta rogovima izbo toreadora

Nesvakidašnje scene dogodile su se na nedjeljnoj koridi u Saragosi. Toreadora Mariana de la Vinu, bik je nabio punom snagom te ga još nekoliko metara gurao po tlu.

Razjareni bik uletio u gledalište

​U španskom gradu Vidreresu tokom tradicionalnog festivala povrijeđeno je ukupno 17 ljudi kada je bik iznenada preskočio ogradu i utrčao u gledalište.

Kurban od 750 kilograma pobjegao u market

Radnici i kupci u marketu u Adijamanu, u Turskoj, tokom Kurban-bajrama suočili su se s neobičnom pojavom – ulaskom bika.

Najviše povjerenja možete imati u ovaj horoskopski znak

Uvijek pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.

Srpčani ispekli bika teškog 680 kilograma

SRBAC - Više stotina građana iz Srpca i okolnih opština okupilo se u subotu na tradicionalnom Bik festu u Sitnešima gdje su ispekli bika teškog 680 kilograma.

Bik rogovima probio lice matadoru

Hilda Tenorio (32), meksički matador, zadobila je teške povrede lica u areni meksičkog Puebla, nakon što ju je razjareni bik prvo oborio na zemlju, a onda i probio rogovima.

Visok kao Majkl Džordan: Ovo je najveći junac u Australiji

Knickers je najveća krava u Australiji, pored nje krave veličine koja je nama "normalna" izgledaju sićušno.

Kakvo značenje ima statueta bika prema Feng šuiju

Statueta bika će zaštititi svog vlasnika od zle namjere konkurenata, pomoći povećanju profitabilnosti poslovanja, doneti sreću, obilje, uspjeh i prosperitet.

Bik teško povrijedio muškarca tokom festivala, objavljen uznemirujući video

Na internetu je objavljen uznemirujući snimak na kome se vidi kako je bik teško povrijedio muškarca tokom tradicionalnog festivala u španskoj Estelji.

Bik Disko ima 1.600 kilograma i 140.000 potomaka

Atrakcija ovogodišnjeg 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajam u Novom Sadu je bik Disko, grdosija od 1.600 kilograma u vlasništvu Stočarsko-veterinarskog centra Krnjača – Beograd.

Najčitanije