Bil Gejts

Gejts o teorijama zavjere: Istina o vakcini sasvim drugačija

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts govorio je o vakcinama protiv virusa korona, teorijama zavjere koje se tiču njega, a široko su rasprostranjene i o tome koliko je opasan virus koji je izazvao pandemiju.

Gejts: Pandemija za "bogati svijet" gotova do kraja 2021.

Suosnivač Microsofta Bil Gejts procjenjuje da će pandemija virusa korona za “bogati svijet” biti završena do kraja 2021. godine, ali da će ostalima biti potrebno više vremena za oporavak.

Bil Gejts: Slijedi nešto gore od virusa korona

Osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts predviđa ekološku katastrofu čije će posljedice prevazići štetu od virusa korona.

Gejts: Većina testova na virus korona su smeće jer se dugo čeka na rezultate

Većina testova na virus korona su kompletno smeće - poručio je osnivač kompanije Microsoft i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Bil Gejts. Kao razlog zašto tako misli istakao je to da se do rezultata testiranja dolazi vrlo sporo.

Gejts: Moraćete da primite vakcinu dva puta, stariji možda i tri

Trka za vakcinom protiv virusa korona i dalje traje, ali po svemu sudeći, jedno vakcinisanje neće biti dovoljno za zaštitu.

Gejts se izjasnio koje zemlje prve treba da dobiju vakcinu protiv korone

Bil Gejts, osnivač Majkrosofta, čiji humanitarni fond finansira brojne projekte vakcinacije i liječenja novog virusa korona, izjasnio se koje zemlje prve treba da dobiju vakcinu protiv korone.

Ćerka Bila Gejtsa: Rođena sam sa privilegijama, moram to da iskoristim

Dženifer Gejts, ćerka osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa, za magazin Sidelines dala je intervju u kom je govorila o svom životu.

Bil Gejts: Teorije zavjere neporecive jer su glupe i čudne

NJUJORK - Milijarder Bil Gejts oglasio se povodom teorija zavjere u kojima se optužuje za razna nepočinstva i mračne namjere u vezi sa virusom korona i rekao da su takve priče neporecive jer su "glupe i čudne", prenosi portal SeeBiz.eu.

Gejts još 2016. upozorio Trampa na opasnost od pandemije

VAŠINGTON - Jedan od osnivača "Microsofta", milijarder i filantrop Bil Gejts, još u decembru 2016. godine upozorio je predsjednika SAD Donalda Trampa na prijetnju koju po SAD predstavljaju pandemije, piše Wall Street Journal.

Bil Gejts: "Pandemija 2" stiže 2025. kao bioteroristički napad

Gostujući u popularnoj emisiji "Lejt šou", osnivač Majkrosofta najavio je novu pandemiju koja bi, prema njegovim riječima, svijet mogla da pogodi za pet godina.

Najčitanije