Bil Gejts

Gejts: Povratak normalnom životu do kraja 2022. godine

VARŠAVA - Svijet bi trebao da se vrati normalnom životu do kraja 2022. godine zahvaljujući vakcinama protiv kovida 19, rekao je Bil Gejts u intervjuu poljskom listu "Gazeta viborča" i televiziji "TVN24".

Gejts tvrdi da dvije doze vakcine možda nisu dovoljne

Moguće je da će biti potrebna treća doza vakcine protiv virusa korona da bi se spriječili ozbiljni slučajevi bolesti izazvani novim sojevima, rekao je milioner i filantrop Bil Gejts.

Bil Gejts novom idejom za spas planete zaprepastio mnoge

Milijarder Bil Gejts izazvao je veliku pometnju na Twitteru nakon što je u svojoj novoj knjizi naveo da bogate zemlje u potpunosti treba da pređu na vještačko mjeso.

Gejts: Korona smiješna u poređenju s klimatskim promjenama

LONDON - Osnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da bi rješavanje problema klimatskih promjena bila "najnevjerovatnija stvar koju je čovječanstvo ikad učinilo" i ocijenio da je, u poređenju s tim, okončanje pandemije virusa korona "vrlo, vrlo lako".

Gejts ulaže milijarde protiv klimatskih promjena

BERLIN - Osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts planira da uloži dvije milijarde dolara u projekte i pokretanje preduzeća u narednih pet godina u cilju sprečavanja klimatskih promjena.

Bil Gejts primio vakcinu: Osjećam se sjajno, hvala naučnicima

VAŠINGTON - Osnivač Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts objavio je na Tviteru da je ove nedjelje primio prvu dozu vakcine protiv virusa korona.

Bil Gejts postao najveći zemljoposjednik u Americi

Bil Gejts, četvrti najbogatiji čovjek na svijetu, kupio je 97.000 hektara poljoprivrednog zemljišta širom SAD, čime je postao najveći privatni zemljoposjednik u Americi.

Kako je Bil Gejts postao vođa nauke i "portparol virusa"

Bil Gejts je opet ustalasao javnost proročkim tezama o virusima. Ne onim kompjuterskim kojih se osnivač Majkrosofta odavno manuo, već "pravim", biološkim, kojima se bavi godinama i zbog čega je podijelio javnost. Kako je ovaj kompjuterista postao vođa svjetske nauke i portparol virusa koji upozorava na nove bolesti? Ili na njima i zarađuje.

Ilon Mask bogatiji od Bila Gejtsa

VAŠINGTON - Američki preduzetnik Ilon Mask prestigao je osnivača "Majkrosofta" Bila Gejtsa i sada je drugi najbogatiji čovjek u svijetu sa imovinom vrijednom 127,9 milijardi dolara, saopštio je "Blumberg".

Kako izgleda kada Bil Gejts dođe na intervju za posao kod NBA zvijezde

Bil Gejts je milijarder i tehnološka ikona, tako da je malo vjerovatno da će drugom najbogatijem čovjeku na svijetu uskoro biti potreban razgovor za posao.

Najčitanije