Bil Gejts

Bil Gejts odmara u Crnoj Gori

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts sa suprugom Melindom i troje djece bio je nekoliko proteklih dana u Crnoj Gori, uglavnom na primorju, piše Pobjeda.

Bil Gejts otkrio svoju najveću grešku koja ga je koštala milijarde

Koosnivač Microsofta Bil Gejts je otkrio stvar zbog koje najviše žali dok je bio u kompaniji.

Zakerberg siromašniji za 8,7 milijardi dolara

Bogatstvo osnivača Facebooka Marka Zakerberga smanjeno je za 8,7 milijardi dolara za proteklih godinu dana prema najnovijoj listi milijardera koju je sastavio list "Forbes".

Bil Gejts kaže: Ovih 10 tehnologija promijeniće svijet u 2019. godini

Tehnologija napreduje velikom brzinom, a sve je više nade da će njen dalji razvoj pomoći u rješavanju velikih problema čovječanstva, poput pronalaženja lijekova za razne bolesti, borbe protiv klimatskih promjena i slično. Revolucionarne tehnologije i promene koje bi mogle da utiču na dobrobit naše planete možemo da očekujemo već ove godine, ocijenio je je Bil Gejts.

Bil Gejts čekao u redu za hamburger

Bivši zaposlenik Microsofta Majk Galos na Facebooku je objavio fotografiju Bila Gejtsa kako čeka u redu za burger ispred lanca brze hrane Dick's u Sijetlu.

Sajam novih toaleta u Pekingu

Milijarder i filantrop Bil Gejts s teglom ljudskog izmeta pored sebe na podijumu, otvorio je sajam novih toaleta u Pekingu (Reinvented Toilet).

Zlatna pravila Bila Gejtsa za uspjeh

Uspješna karijera zavisi od mnogo faktora - obrazovanja, snalažljvosti, izdržljivosti, marljivosti i tako u nedogeld.

Bil Gejts: Kriptovalute uzrokuju smrt

Osnivač Microsofta Bil Gejts smatra kako kriptovalute poput Bitcoina direktno uzrokuju smrt, navodeći kako digitalna valuta značajno olakšava mogućnost kupovine droge.

Bil Gejts pokušao pogoditi cijene svakodnevnih namirnica

Milijarder Bil Gejts možda bi briljirao u shouu u kojem mora pogađati cijene jahti i nekretnina, ali u onom u kojem je morao pogađati cijene namirnica nije se proslavio.

Bil Gejts u seriji "Štreberi"

Osnivač kompanije Majkrosoft Bil Gejts pojaviće se u martu ove godine u jednoj epizodi serije "Štrebera", gdje će tumačiti - samog sebe.

Najčitanije