Bileća

Četiri sela i dalje bez električne energije

BILEĆA - Bilećka sela Čepelica, Orah, Žudojevići i Mirilovići i dalje su bez električne energije nakon iskakanja dalekovoda Orah sa naponske mreže zbog jakog vjetra i kiše, rečeno je Srni u "Elektrodistribuciji" u Bileći.

Posljednja stanarka sela u Hercegovini 22 godine nije otišla na pijacu

Rosa Delić je posljednji put u prodavnicu otišla prije 22 godine.

Uhapšeni vozači u Bileći zbog krijumčarenja ljudi

TREBINJE - Policajci u Bileći uhapsili su G.G. i S.A. zbog sumnje da su počinili krivično djelo "Krijumčarenje ljudi".

Junuzović i Simovićeva slavili u Bileći

Osman Junuzović iz Doboja pobjednik je Trećeg međunarodnog polumaratona koji je proteklog vikenda održan u Bileći, dok je Teodora Simović iz Novog Pazara bila najbolja u ženskoj konkurenciji.

Još nepoznanica ko je ubijeni migrant u Bileći

BILEĆA, TREBINJE - Još nije poznat identitet migranta stradalog kada je opalila puška u naguravanju Bilećanina Milorada Čomića s desetočlanom migrantskom grupom, koja je nedavno provalila u kuću komšije koju je Čomić čuvao u selu Todorići.

Migranti ukrali automobil u Bileći, bježali od policije

TREBINJE - Dvojica migranata ukrala su danas automobil "golf četiri" u mjestu Podosoje kod Bileće, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Trebinje.

Poznat identitet migranta ubijenog u Bileći

BILEĆA - Migrant čija je sahrana kao nepoznatoj osobi obavljena početkom oktobra u Bileći, ustvari je dvadesetogodišnji Seid Adu iz Maroka.

Pripreme za asfaltiranje dionice puta Bileća-Trebinje

BILEĆA - Na dijelu magistralnog puta Bileća-Trebinje danas su počele pripreme za asfaltiranje ove dionice, nakon što je izvođač radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u Bileći završio svoj dio posla, rekao je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Radenko Popara.

Uhapšeno sedam migranata kod Bileće

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili su noćas sedam migranata u selima na području Bileće, rečeno je Srni u ovoj policijskoj upravi.

Bileća: Policija da dežura 24 časa zbog migranata

BILEĆA - Odbornici Bileće na današnjem vanrednom skupštinskom zasjedanju zatražili su od Policijske uprave Trebinje da organizuje 24-časovno prisustvo na terenu sitničkog područja u cilju zaštite imovine i lica od migranata.

Najčitanije