Bileća

Sutra sahrana dvojice Bilećana i Dan žalosti u opštini

BILEĆA- Dvojica Bilećana Miloš Vuković (33) i Petar Kapor (22) koji su u nedelju ujutro smrtno stradali na licu mjesta u direktnom sudaru na putu Gacko - Bileća, u mjestu Bijela Rudina kod Bileće, biće sahranjeni sutra u groblju u selu Gornji Hodžići i na Gradskom groblju Bileća.

Šćepan Aleksić dobio Zlatnu značku

BILEĆA- Pripovjedač i novinar Šćepan Aleksić, koji je i član Udruženja književnika Srpske, dobio je priznanje Zlatna značka Kulturno-prosvjetne zajednice Srbije koja se dodjeljuje istaknutim ličnostima koji su dugo godina radili na afirmaciji kulturnih vrijednosti.

Napao policajca pa nakon toga uhapšen

BILEĆA - Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali R.Č. iz Bileće jer je tokom saobraćajne kontrole verbalno, a zatim i fizički napao policijskog službenika kome je nanio lakše povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Podnesen izvještaj protiv Bilećanina zbog plantaže marihuane

BILEĆA- Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj protiv Bilećanina M.D. zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet marihuane pronađene prije mjesec dana u selu Mirilovići kod Bileće, gdje se nalazila plantaža od 99 stabljika visine i do tri metra.

Spektakl u Hercegovini - Kompanija Mozzart otvara teren Tijana Bošković

Otkako je kompanija MOZZART 2014. godine krenula u akciju "Sto terena za jednu igru" obnovljeni su i rekonstruisani brojni košarkaški tereni širom Srbije.

Boris Komnenić dobija svoj Legat u Bileći

BEOGRAD - Prerano preminuli glumac Boris Komnenić će dobiti svoj Legat u Bileći u petak, 3. septembra, saopštilo je Narodno pozorište u Beogradu, čiji je prvak bio proslavljeni dramski umjetnik.

Požari na području Gacka i Bileće ne prijete kućama

GACKO, BILEĆE - Na području Gacka i Bileće požari iznad sela Brestice i onaj prema selu Zagradci i dalje su aktivni i stalno se nadgledaju, saopšteno je iz Republičke uprave civilne zaštite.

Vatra se približila na 300 metara od kuća u bilećkom selu

BILEĆA, TREBINJE- Nova sedmica donijela je i malo poboljšanje na hercegovačkim požarištima, pa je danas do 14 časova situacija bila mirnija nego prethodnih dana, ali se zbog stalnog rasta temperature i pojačavanja vjetra, naročito na području opštine Bileća, situacija može vrlo brzo promijeniti

Bilećanin uzgojio 99 stabljika konoplje

BILEĆA - Miloš D. (30) iz Bileće uhapšen je kada je policija pronašla plantažu od 99 stabljika indijske konoplje visine tri metra u selu Mirilovići, kod Bileće, potvrđeno je "Nezavisnim".

Bileća: Pomen i izložba "Doncima u čast"

BILEĆA - Zavičajni klub "Osvit" iz Bileće organizovao je ovog vikenda manifestaciju "Doncima u čast", posvećenu ruskom Donskom kadetskom puku, koji je nakon Oktobarske revolucije u Rusiji boravio u Bileći od 1921. do 1926. godine.

Najčitanije