Bileća

Tuča u Bileći

TREBINJE - Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da su M.S. i D.D. fizički napali jednu osobu i nanijele joj povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Mladić se objesio u pomoćnom objektu pored kuće

BILEĆA - Mlađi muškarac izvršio je samoubistvo vješanjem u bilećkom selu Todorići, potvrđeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Obili joj kuću dok je bila u pomoćnom objektu

BILEĆA - Nepoznati počinilac, ili više njih, provalio je u Bileći u Kosovskoj ulici u jednu porodičnu kuću i iz nje pokrao određenu količinu novca dok je žena bila u pomoćnom objektu pored kuće.

Požar u bilećkom selu izazvali migranti?

BILEĆA - U bilećkom selu Vranjska gori objekt nekadašnje prodavnice.

Radović: Napao me jer hoću da se kandidujem za načelnika

BILEĆA - Milorad Radović, zamjenik načelnika Bileće, izjavio je da ga je Dražen Dunđer, odbornik Radikalne stranke "Doktor Vojislav Šešelj" u Skupštini opštine Bileća, verbalno napao i udario s obje šake u grudi, nakon čega je završio u bolnici.

Zamjenik načelnika Bileće napadnut na radnom mjestu

BILEĆA - Milorad Radović, zamjenik načelnika Bileće, danas je fizički napadnut na svom radnom mjestu.

Kontrole pripremljenosti vozila za zimu u Trebinju i Bileći

BANJALUKA - Vozači će danas moći da provjere pripremljenost vozila za zimu u auto-moto društvima "Hercegovina" u Trebinju i "Bileća" u Bileći, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U Bileći pronađena droga

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje pronašli su prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija u vlasništvu M.K. iz Bileće zeljastu biljnu materiju koja asocira na marihuanu, ukupne mase oko 230 grama.

Četiri sela i dalje bez električne energije

BILEĆA - Bilećka sela Čepelica, Orah, Žudojevići i Mirilovići i dalje su bez električne energije nakon iskakanja dalekovoda Orah sa naponske mreže zbog jakog vjetra i kiše, rečeno je Srni u "Elektrodistribuciji" u Bileći.

Posljednja stanarka sela u Hercegovini 22 godine nije otišla na pijacu

Rosa Delić je posljednji put u prodavnicu otišla prije 22 godine.

Najčitanije