Bileća

Bileća dočekala zlatnu Tijanu Bošković

​Bilećanka Tijana Bošković, reprezentativka Srbije u ženskoj odbojci, koja je sa Srbijom na Evropskom prvenstvu u Turskoj odbranila titulu prvaka Evrope, a proglašena je i najboljom igračicom, dočekana je uz sve počasti i slavlje u četvrtak u rodnom gradu.

Policajac iz Bileće pao sa kvada i poginuo

​BILEĆA - Pripadnik Policijske uprave Trebinje T.H. (36) iz Bileće poginuo je prilikom prevrtanja kvada na šumskom putu prema Zelengori, rekao je Srni načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Aktivan požar kod Bileće

BILEĆA - Na području bilećkog sela Davidovići danas je izbio požar koji se širi prema opštini Nevesinje, a stambeni objekti nisu ugroženi, rekao je Srni komandir Vatrogasne jedinice Bileća Radomir Radmilović.

Tanja Stupar-Trifunović predstavila svoje romane

BILEĆA - Književnica Tanja Stupar-Trifunović u Bileći je predstavila romane "Satovi u majčinoj sobi" i "Otkako sam kupila labuda", kao i zbirku pjesama "Razmnožavanje domaćih životnja", u kojima je najviše govorila o ženi, njenoj ulozi majke, osjećanjima i položaju u društvu.

Lokalizovan požar kod Mirilovića

BILEĆA - Bilećki vatrogasci lokalizovali su požar na području sela Mirilovići, dok je požar na području sela Vlaška kod Trebinja i dalje aktivan ali je stavljen pod kontrolu, rečeno je jutros Srni u vatrogasnim jedinicama Bileće i Trebinja.

Požar kod Bileće i Trebinja, vatra se približila kućama

BANJALUKA - Požar koji je izbio na području između Bileće i Trebinja, približio se kućama na oko pola kilometra, ali naselja i stambeni objekti nisu ugroženi.

Požar između Bileće i Trebinja aktivan i dalje

​TREBINJE - Požar slabijeg intenziteta u rejonu Brani Do-Mirilovići, između Trebinja i Bileće, i dalje je aktivan ali ne ugrožava stambene objekte i naselja, rekao je Srni zamjenik starješine trebinjske Teritorijalne vatrogasne jednice Neđo Ćuk.

U Bileći otvorena izložba "Zlatne niti ćirilice"

BILEĆA - U Bileći je večeras otvorena izložba vezova "Zlatne niti ćirilice" na kojoj su članice beogradskog udruženja "Beo-etno vizija" iz Beograda predstavile 35 svojih vezova, nadahnutih ćiriličnim slovima iz rukopisnih knjiga srpskog srednjeg vijeka.

Blokirani računi opštine Bileća

BILEĆA - U Bileći je sve stalo, račun ove opštine već danima je u blokadi. Novca nema, a dugovi samo rastu, ne kriju nadležni. Zbog havraije u Platu u Bileću ne stižu ni pare od naknade za potopljeno zemljište iz HET-a. Veliki problem je što više od pola opštinskog budžeta ide za plate radnika.

U Bileći otkriven spomenik Draži Mihajloviću

BILEĆA - U Bileći je danas otkriven i osveštan spomenik načelniku štaba Vrhovne komande Jugoslovenske vojske u otadžbini Dragoljubu Draži Mihailoviću.

Najčitanije