Bileća

Kamion pun droge zaustavljen na putu za BiH

PODGORICA - Službenici Uprave prihoda i carina, zajedno sa službenicima Uprave policije Crne Gore spriječili su krijumačarenje oko 300 kilograma opojne droge skank koji je u utorak ujutro pronađen na graničnom prijelazu Vraćenovići, na putu Nikšić - Bileća, u kamionu-hladnjači kojim je upravljao crnogorski državljanin M.N. (26) iz Nikšića.

Udes na putu Trebinje - Bileća: Povrijeđen pješak, oštećena tri auta

​TREBINJE - Na magistralnom putu Trebinje – Bileća, jutros oko 10 časova, se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su oštećena tri automobila, od kojih je jedan u vlasništvu Republičke uprave Civilne zaštite, te je jedno lice povrijeđeno.

RS dobija novu solarnu elektranu, Bileći godišnje pola miliona KM

BILEĆA - Kompanije EFT solarna elektrana (SE) Bileća i "Dongfang Electric Corporation" potpisale su ugovor za projektovanje, isporuku i izgradnju solarne elektrane Bileća instalisane snage 60 megavat-pikova. Ugovor je potpisan u četvrtak, saopšteno je iz EFT grupe.

Đokić: Mogućnost raspuštanja Skupštine opštine Bileća

BILEĆA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić najavio je mogućnost raspuštanja Skupštine opštine Bileća i prijevremene izbore za lokalni parlament.

Bivše načelnike u Bileći terete da su oštetili opštinsku kasu

BILEĆA - Policija je podnijela izvještaj protiv bivšeg načelnika Bileće Miljana Aleksića i nekadašnjeg načelnika opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Radenka Popare, zbog sumnje da su opštinsku kasu oštetili za oko 47.250 KM, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Bilećanin uplatio 222 marke za bazen, pa ga nikad nije dobio

BILEĆA- Bilećka policija je identifikovala lice inicijala S.K. iz Zenice koje je u julu ove godine prevarilo Bilećanina LJ. I. za isporučenje bazena sa pokrivačem koji bi koštao 222 marke, ali ga nikada nije isporučio.

U Bileći podijeljeni paketi za 37 pčelara početnika

BILEĆA - U Bileći su danas podijeljeni paketi za 37 pčelara početnika koji su se prijavili za ovu pomoć.

Pandurević: Gusle i epsku narodnu poeziju što više približiti narodu

Epska narodna poezija i pjevanje uz gusle su najveća riznica mudrosti sadržana na jednom mjestu i zato ih treba što više približiti srpskom narodu, rekao je večeras predsjednik Saveza guslara Republike Srpske Miladin Pandurević.

Sutra sahrana dvojice Bilećana i Dan žalosti u opštini

BILEĆA- Dvojica Bilećana Miloš Vuković (33) i Petar Kapor (22) koji su u nedelju ujutro smrtno stradali na licu mjesta u direktnom sudaru na putu Gacko - Bileća, u mjestu Bijela Rudina kod Bileće, biće sahranjeni sutra u groblju u selu Gornji Hodžići i na Gradskom groblju Bileća.

Šćepan Aleksić dobio Zlatnu značku

BILEĆA- Pripovjedač i novinar Šćepan Aleksić, koji je i član Udruženja književnika Srpske, dobio je priznanje Zlatna značka Kulturno-prosvjetne zajednice Srbije koja se dodjeljuje istaknutim ličnostima koji su dugo godina radili na afirmaciji kulturnih vrijednosti.

Najčitanije