Bileća

Prevarantkinja tražila da uđe u kuću da se ugrije pa ukrala 5.000 KM

TREBINJE - Za sada nepoznata žena pokrala je Trebinjku i Bilećanku od kojih je otuđila 5.000 maraka, a pokušala je da na prevaru uđe u još neke kuće, ali su je vlasnici otjerali.

Iz stana ukrala 3.000 maraka

TREBINJE - Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je nepoznata žena ušla u jedan stan iz kojeg je otuđila oko 3.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Karavan mimoze obradovao Bilećane

BILEĆA - Karavan mimoze u kome su učestvovale mažoretkinje, trombonjeri i Gradska muzika iz Herceg Novog prošao je danas ulicama Bileće, prvi put poslije višegodišnje pauze.

Pronađena puška u napuštenoj kući

BILEĆA - Pripadnici Policijske stanice Bileća juče su izuzeli pušku pronađenu u napuštenoj kući u mjestu Krstače, opština Bileća.

Migranti izazvali požar na kući u Bileći?

BILEĆA - U bilećkom selu Krstače danas je izbio požar na porodičnoj kući Radeta Vujovića, rekao je Srni komandir Vatrogasne jedinice Bileća Radomir Radmilović.

SIPA na području Bileće uhapsila dvije osobe zbog droge

BILEĆA - Službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) večeras su na području Bileće uhapsili dvije osobe zbog sumnje na organizovani kriminal i neovlašteni promet opojnim drogama.

Višković u Bileći: Za izgradnju vodovoda u selu Baljci 400.000 KM

BILEĆA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će Vlada sa 400.000 maraka pomoći završetak radova na izgradnji vodovoda u selu Baljci i izdvojiti sredstva i za druge bitne projekte u ovoj opštini.

Od 2006. do danas u Bileću uloženo 44,5 miliona KM

BILEĆA - U opštinu Bileća od 2006. godine do danas, po različitim osnovama, uloženo je više od 44,5 miliona KM, dok je oko 16,5 miliona KM plasirano kroz kredite Investiciono-razvojne banke Republike Srpske.

Zaplijenjene cigarete vrijednosti oko 9.000 KM

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su nezakonit promet 1.950 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, vrijednosti oko 9.000 KM.

Bombom oštetio automobile i kuću pa lažno prijavio druge

BILEĆA - Muškarac čiji su inicijali V.P. (28) osumnjičen je da je aktivirao ručnu bombu u blizini svoje porodične kuće u Bileći i tom prilikom oštetio dva automobila i jednu porodičnu kuću, a potom prijavio policiji da su eksplozivnu napravu bacili nepoznati počinioci.

Najčitanije