Biljeljina

SDS Semberija u Kojčinovcu, razgovarano o potrebama

BIJELJINA - Poštujući nove mjere i preporuke Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi s virusom korona, predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić i njegovi saradnici posjetili su domaćinstvo Save Simeunovića u Kojčinovcu, gdje su sa nekoliko mještana razgovarali o realizovanim infrustrukturnim projektima i potrebama za naredni period.

Zbog nepropisnog prevoza djece kažnjena 54 vozača

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina u periodu od 16. do 19. jula realizovala je republičku akciju s akcentom na kontrolu prevoza djece i korištenja sigurnosnih sjedalica, bezbjednosnog pojasa, kontrolu alkoholisanosti i vožnje pod uticajem opijata, kao i kontrolu drugih prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Zabranjeno javno okupljanje na stadionu u Bijeljini

BIJELJINA – Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je na prijedlog prijedlog Gradskog štaba za vanredne situacije donio naredbu o izmjeni Naredbe o zabrani javnog okupljanja na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Vučiću dodijeljena Povelja grada Bijeljine

BIJELJINA - Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću večeras je dodijeljena Povelja grada Bijeljine za izuzetan doprinos razvoju infrastrukture u Semberiji, prije svega, izgradnjom autoputa koji će unaprijediti život u cijeloj regiji.

Dvije osobe povrijeđena pri padu sa mopeda u Bijeljini

BIJELJINA - Dvaije osobe povrijeđene su večeras u Bijeljini prilikom pada sa mopeda na putu za naselje Kovačići, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Mladi slovenački glumci u Bijeljini odigrali predstavu "Putnici"

U Centru za kulturu "Semberija" u Bijeljini večeras su predstavu "Putnici" odigrali mladi glumci iz LJubljane, koji u ovom gradu gostuju zahvaljujući saradnji sa Dramskim klubom Gimnazije "Filip Višnjić".

Više od 500 kilograma marihuane pronađeno u Pelagićevu

BIJELJINA - Više stotina kilograma opojne droge marihuana pronađeno je na području Pelagićeva, prilikom pretresa kuće, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Suzavcem poprskao policajce u Bijeljini, dvojica povrijeđena

BIJELJINA - N.T. je jutros u Bijeljini, u Ulici Meše Selimovića, napao trojicu pripadnika Policijske uprave Bijeljina, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije