Bingo

Banjaluka podnosi žalbu na presudu da "Bingo" dobije zemljište Poljoprivredne škole

BANJALUKA – Grad Banjaluka pokušaće da ospori presudu Osnovnog suda kojom je odbačena tužba Grada protiv Poljoprivredne škole, Perice Repajića, bijeljinske firme "Oktan promet" u vlasništvu Vojina Mitrovića i trgovačkog lanca "Bingo", a u vezi sa milionski vrijednim zemljištem škole.

Kompanija Bingo Tuzla šestu godinu najbolji prijatelj SOS Dječijih sela BiH

SARAJEVO - Šestu godinu zaredom kompanija Bingo se upisuje na listu najboljih prijatelja organizacije SOS Dječija sela BiH, a današnjim potpisivanjem Ugovora o donaciji između Edina Ibrahimovića, izvršnog direktora za biznis operacije kompanije Bingo i Damira Ćorića, v.d. nacionalnog direktora SOS Dječijih sela BiH i CVI Representative1 ozvaničen je nastavak izuzetnog partnerstva.

Hipermarket Bingo u Maglaju oduševio hiljade posjetilaca

Kompanija Bingo otvorila je danas svoju 201. poslovnicu, ovoga puta u Maglaju.

April u Bingu u znaku zdrave ishrane i zdravog načina života

U supermarketu u Alta Shopping Centru kupci su probali zdrava u ukusna jela uz savjete nutricioniste.

Blagajnik Lutrije BiH prevario invalida za dobitni listić "Binga"

Kantonalni sud u Novom Travniku donio je presudu kojom je Osmana Imamovića iz Busovače osudio na godinu zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja.

"Mjesec zdravlja u Bingu": Zdravi proizvodi po promotivnim cijenama

SARAJEVO - Kompanija "Bingo" danas je predstavila projekat "Mjesec zdravlja u Bingu", kampanju koja je trajala od 5. do 24. aprila u svim marketima ove kompanije.

"Bingo" u akciji pomaže ženama

SARAJEVO - Projekat "Odvažne i hrabre, to ste vi", koji je u toku marta pokrenula i vodila tuzlanska kompanija "Bingo", danas je okončan dodjelom poticaja za projekte sedam udruženja koja se bave ženskim pravima i njihovim osnaživanjem u društvu.

Bingo i partneri ponovo organizuju projekat "Odvažne i hrabre, to ste vi!"

Zašto bismo slavili Osmi mart jedan dan, kada možemo slaviti mnogo duže?

Djeda iznenadio dobitak na bingu: Reakcijom rasplakao radnike lutrije

Dovoljno je iznenađenje samo po sebi uopšte dobiti na bingu, a zamislite samo da vam se to dogodi, pa dođete da pokupite nagradu i tamo ustanovite da ste zapravo dobili i više nego što ste očekivali.

World Vision i Bingo zajedno u akciji darivanja

​"Kada gledamo srcem, darujemo radost djeci" praznična je akcija darivanja koju su na konferenciji za medije predstavili Bingo d.o.o. i World Vision.

Najčitanije