Bingo

World Vision BiH i Bingo podijeliće 1.000 paketića djeci

U susret praznicima, ovog decembra, nevladina organizacija World Vision BiH i kompanija Bingo poklanjaju 1.000 paketića najranjivijoj djeci u BiH.

Veliko otvorenje tržnog centra Bingo Živinice

ŽIVINICE - Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorit će svoja vrata kupcima i posjetiocima u petak, 15. novembra.

Treći rođendan Bingo City Center-a za pamćenje

U Bingo City Center-u prekjuče je obilježen treći rođendan. Tokom proteklih mjesec dana svi su mogli učestvovati u nagradnoj igri, a na sam rođendan uživati u cjelodnevnom zabavnom programu koji je završen spektakularnim koncertom regionalne zvijezde Saše Kovačevića.

Kompanija "Bingo" otvorila hipermarket u Gornjem Vakufu/Uskoplju

GORNJI VAKUF/USKOPLJE - Hipermarket kompanije "Bingo" svečano je otvoren na adresi Trnovača, u opštini Gornji Vakuf/Uskoplje, čime su tamošnji kupci dobili desetine hiljada artikala po niskim cijenama, a zaposleno je 70 radnika.

Banjaluka podnosi žalbu na presudu da "Bingo" dobije zemljište Poljoprivredne škole

BANJALUKA – Grad Banjaluka pokušaće da ospori presudu Osnovnog suda kojom je odbačena tužba Grada protiv Poljoprivredne škole, Perice Repajića, bijeljinske firme "Oktan promet" u vlasništvu Vojina Mitrovića i trgovačkog lanca "Bingo", a u vezi sa milionski vrijednim zemljištem škole.

Kompanija Bingo Tuzla šestu godinu najbolji prijatelj SOS Dječijih sela BiH

SARAJEVO - Šestu godinu zaredom kompanija Bingo se upisuje na listu najboljih prijatelja organizacije SOS Dječija sela BiH, a današnjim potpisivanjem Ugovora o donaciji između Edina Ibrahimovića, izvršnog direktora za biznis operacije kompanije Bingo i Damira Ćorića, v.d. nacionalnog direktora SOS Dječijih sela BiH i CVI Representative1 ozvaničen je nastavak izuzetnog partnerstva.

Hipermarket Bingo u Maglaju oduševio hiljade posjetilaca

Kompanija Bingo otvorila je danas svoju 201. poslovnicu, ovoga puta u Maglaju.

April u Bingu u znaku zdrave ishrane i zdravog načina života

U supermarketu u Alta Shopping Centru kupci su probali zdrava u ukusna jela uz savjete nutricioniste.

Blagajnik Lutrije BiH prevario invalida za dobitni listić "Binga"

Kantonalni sud u Novom Travniku donio je presudu kojom je Osmana Imamovića iz Busovače osudio na godinu zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja.

"Mjesec zdravlja u Bingu": Zdravi proizvodi po promotivnim cijenama

SARAJEVO - Kompanija "Bingo" danas je predstavila projekat "Mjesec zdravlja u Bingu", kampanju koja je trajala od 5. do 24. aprila u svim marketima ove kompanije.

Najčitanije