Birački spisak

U Prijedoru na biračkom spisku 86.329 građana s pravom glasa

PRIJEDOR - U centralni birački spisak za glasanje na prijevremenim izborima za gradonačelnika Prijedora upisano je ukupno 86.329 građana s pravom glasa, objavila je Centralna izborna komisija (CIK) BiH.

Provjera podataka iz biračkog spiska u Banjaluci do 16. avgusta

BANJALUKA - Gradska izborna komisija Banjaluka poziva građane sa područja Banjaluke da do 16. avgusta 2020. godine, u sjedištima svih 57 mjesnih zajednica, izvrše uvid i provjeru svojih podataka u izvodu iz privremenog biračkog spiska.

Na biračkom spisku u Ukrajini 200.000 preminulih

KIJEV - U Državnom registru glasača pred predsjedničke izbore u Ukrajini nalaze se lica za koja se zna da su preminula, a moguće je da se na spisku nalazi još 200.000 mrtvih glasača, piše list "Strana".

U centralni birački spisak upisano 3.352.933 birača

SARAJEVO - U centralni birački spisak za opšte izbore u BiH upisana su 3.352.933 birača, saopšteno je iz Centralne izborne komisije (CIK) BiH.

Izložen privremeni birački spisak

BANJALUKA - Gradska izborna komisija izložila je privremeni birački spisak (PBS) na području osnovne izborne jedinice – grada Banjaluke, i to u svih 57 mjesnih zajednica.

Na biračkim spiskovima više od 5.300 umrlih osoba

SARAJEVO - Imena 5.332 umrle osobe nalaze se na biračkim spiskovima, navodi se u informaciji koju je danas razmatrala Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine.

Najčitanije