Bitcoin

Bitcoin u oštrom padu

Tržište kritpovaluta je u posljednja 24 sata, prema podacima sajta koingeko, izgubilo 3,6 odsto svoje ukupne vrijednosti (sada vrijedi oko 2,62 biliona dolara).

Bitcoin pao na 58.100 dolara

LONDON - Bitcoin je pao danas na najniži nivo u posljednjih nedjelju i po dana, ali je još uvijek u poziciji da oktobar završi s najboljim mjesečnim rezultatom od februara ove godine.

"Bitkoin ključ za svjetski mir"

Vlasnik Twittera Džek Dorsi vjeruje da bi bitkoin mogao da bude ključ za svjetski mir.

Bitcoin dostigao novi rekord

Cijena bitkoina dostigla je danas rekordnih 62.575 dolara, čime je najveća svjetska kriptovaluta nastavila uspon započet 2021. godine ka novim najvišim nivima.

Sakramento Kingsi nude platu u bitkoinima

Sakramento Kingsi postaju prva ozbiljna sportska franšiza koja je svojim igračima i osoblju ponudila isplatu plate u bitkoinu.

Rasprodaja Bitcoina izbrisala 100 milijardi $ sa tržišta kriptovaluta

Bitcoin je ponovo oslabio, čime je pad te digitalne valute premašio 10 odsto u toku 48 sati i izbrisao milijarde dolara sa tržišta kriptovaluta.

Bitkoin dostigao najveću vrijednost svih vremena-40.000 dolara

NJUJORK - Vrijednost bitkoina je skočila danas na nov rekordan nivo svih vremena.

Ludilo za bitkoinom ne staje, dostigao 38.000 dolara

NJUJORK - Nezapamćena jagma investitora za kriptovalutama se ne smiruje, što potvrđuje novi uzlet bitkoina koji je dostigao novi istorijski rekord od 38.000 američkih dolara, čime je ukupnu vrednost tržišta vitruelnog novca probila iznos od 1.000 milijardi dolara.

"Laž je da možete kupovati Bitcoinom"

Kritpo entuzijasti vide Bitcoin kao alternativu valutama. Međutim, on ne radi ono za šta je stvoren da radi, jer ništa ne možete da kupite Bitcoinom, ili bilo kojom drugom kripto-valutom, rekao je poznati ekonomista i kripto skeptik Piter Šif.

Gazda mu bacio šifre, ostao bez 54 miliona evra u Bitcoinima

Između 2011. i 2012. Klifton Kolins kupio je 6.000 Bitcoina koristeći novac koji je zaradio od uzgoja i prodaje marihuana, prenosi "The Irish Times".

Najčitanije