Bitkoin

Bitcoin više nije najpopularnija valuta

Bitcoin je pojam za kriptovalute u široj javnosti, ali više nije prva kriptovaluta kad govorimo o onima kojima se najviše trguje.

Bitkoin potonuo ispod 8.000 dolara

LONDON - Na valutnim tržištima u protekloj nedjelji pažnju je skrenuo pad evra na novi dvogodišnji minimum, jer se u petak za evro moralo platiti samo 1.0904 dolara.

Bitkoin na dvonedeljnom minimumu, ispod 10.000 dolara

Najpoznatija svjetska digitalna valuta, bitkoin, nastavila je i danas da gubi na vrijednosti, nakon što je juče zabilježila najgori dnevni pad u mjesecu.

Sunovrat bitkoina i pad vjere u kriptovalute

Sa 1.000 dolara za jedan bitkoin početkom 2017. cijena je skočila na blizu 20.000 dolara negdje u ovo vrijeme prošle godine i tako od mnogo ljudi napravila milionere.

Tužioci traže deset godina zatvora za šefa propale berze za bitcoin

TOKIO - Japansko tužilaštvo zatražilo je danas kaznu od deset godina zatvora za bivšeg šefa propale berze za kriptovalutu bitcoin "Mt goks", javili su lokalni mediji.

Bitcoin se ponovo "strmoglavio", najniža vrijednost u godini

Vrijednost najpopularnije kriptovalute na svijetu pala je ove nedjelje ispod 6.000 dolara i to je najniža vrijednost Bitcoina u ovoj godini.

Prijeti li Bitcoinu slom ili novi maksimum?

Teško je predvidjeti kretanje vrijednosti Bitcoina, jer on za razliku od akcija na berzi u čijoj osnovi leže kompanije, prije svega zavisi od opšte prihvaćenosti, odnosno njegovog omasovljenja i koliko će se realno koristiti u životu svakog pojedinca.

Bitkoin probio nivo od 7.500 dolara, prvi put od juna

NJUJORK – Kriptovalute su danas nastavile da jačaju, pri čemu je bitkoin, prvi put od juna, probio granicu od 7.500 dolara, javlja njujorška agencija "Blumberg".

Potop Bitkoina u posljednja 24 sata

Cijena bitkoina dosegla je sedmomjesečni minimum, pošto je ta kriptovaluta u padu 400 dolara za posljednjih nekoliko sati.

Institucije nemaju informacije o tržištu bitkoina u BiH

SARAJEVO - Institucije BiH ne raspolažu nikakvim informacijama o rasprostranjenosti tržišta virtuelne valute bitkoin u BiH.

Najčitanije