Bjegunac

Uhapšen srpski bjegunac: Krio se u u Španiji, imao hrvatski pasoš?

Španska policija uhapsila je u Jijoni državljanina Srbije za kojim je raspisana međunarodna potjernica nakon što je u njegovom domu u Srbiji pronađena velika količina oružja, eksploziva i municije.

Pobjegao s lisicama na rukama, splitska policija traga za Čaletom

Branimir Čaleta iz Vinovca u opštini Marina kojem se jutros sudilo zbog ubistva Ukrajinke Gane Kitaeve koja je bila u osmom mjesecu trudnoće pobjegao je pravosudnim policajcima ispred Županijskog suda u Splitu.

Uhapšen jedan od najtraženijih bjegunaca u SAD

Jedan od najtraženijih bjegunaca na listi američkog FBI-ja, Jaser Abdel Said, uhapšen je, piše CNN.

U Sarajevu uhapšen bjegunac Denis Džuvo, nije pružao otpor policiji

SARAJEVO - Zatvorski bjegunac Denis Džuvo (30), koji je pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda Sarajevo u Ustikolini, uhapšen je u Sarajevu.

Uhapšen jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca

ZAGREB - Policijski službenici kriminalističke policije PU primorsko-goranske i PU bjelovarsko-bilogorske u saradnji s FAST jedinicom MUP-a RH su jutros oko 10 sati na crikveničkom području uhapsili 35-godišnjeg hrvatskog državljanina D.H.

Pomoću drona otkrili bjegunca koji se 17 godina krio u pećini

Kineska policija uhapsila je, uz pomoć drona, bjegunca koji se u pećini skrivao 17 godina.

Uhapšen jedan od najtraženijih bjegunaca u Evropi

​LONDON - Jedan od najtraženijih evropskih bjegunaca, Kristofer Gest Mor, koji je 16 godina bio u bjekstvu, uhapšen je na Malti zbog brutalnog ubistva u Velikoj Britaniji, saopštila je Nacionalna kriminalistička agencija.

Bh. robijaši često se ne vraćaju među rešetke

SARAJEVO - Prema dostupnim informacijama na području Federacije BiH tokom 2018. godine 15 osuđenih osoba je zloupotrijebilo vanzavodske pogodnosti ili prekid kazne te je za njima raspisana potjernica.

Uhapšen odbjegli robijaš Adnan Šerak

SARAJEVO - Pripadnici Interventnog voda Policijske uprave Centar večeras su uhapsili Adnana Šeraka, poznatog kriminalca iz Ilijaša za kojim je bila raspisana potjernica zbog bjekstva iz zeničkog zatvora.

Bjegunac osumnjičen za ubistvo uhapšen u Trebinju

TREBINJE - Ivan Jurić (31) iz Slavonskog Broda, koji je osumnjičen da je u noći između 22. i 23. avgusta prošle godine u tom gradu ubio tridesetjednogodišnjaka, uhapšen je u Trebinju, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije