Bjegunac

Pomoću drona otkrili bjegunca koji se 17 godina krio u pećini

Kineska policija uhapsila je, uz pomoć drona, bjegunca koji se u pećini skrivao 17 godina.

Uhapšen jedan od najtraženijih bjegunaca u Evropi

​LONDON - Jedan od najtraženijih evropskih bjegunaca, Kristofer Gest Mor, koji je 16 godina bio u bjekstvu, uhapšen je na Malti zbog brutalnog ubistva u Velikoj Britaniji, saopštila je Nacionalna kriminalistička agencija.

Bh. robijaši često se ne vraćaju među rešetke

SARAJEVO - Prema dostupnim informacijama na području Federacije BiH tokom 2018. godine 15 osuđenih osoba je zloupotrijebilo vanzavodske pogodnosti ili prekid kazne te je za njima raspisana potjernica.

Uhapšen odbjegli robijaš Adnan Šerak

SARAJEVO - Pripadnici Interventnog voda Policijske uprave Centar večeras su uhapsili Adnana Šeraka, poznatog kriminalca iz Ilijaša za kojim je bila raspisana potjernica zbog bjekstva iz zeničkog zatvora.

Bjegunac osumnjičen za ubistvo uhapšen u Trebinju

TREBINJE - Ivan Jurić (31) iz Slavonskog Broda, koji je osumnjičen da je u noći između 22. i 23. avgusta prošle godine u tom gradu ubio tridesetjednogodišnjaka, uhapšen je u Trebinju, saznaju "Nezavisne".

Britanski ubica i bjegunac zaradio penziju u BiH

LONDON - Džastin Klark (62), jedan od najtraženijih britanskih bjegunaca osuđen je juče na 25 godina zatvora, a u njegovoj živopisnoj biografiji stoji i to da je služio u bh. vojnim snagama, gdje je čak stekao pravo na penziju!

Uhapšen srpski državljanin 'Igor Rus', najtraženiji bjegunac u Italiji

MADRID - Srpski državljanin Norbert Feher, poznat kao Igor Vaclavić i "Igor Rus", uhapšen je u Španiji nakon jedne smrtonosne pucnjave, javljaju mediji u Italiji.

Najčitanije