Bjelovar

Zaplijenjena marihuana vrijedna 260.000 KM, uhapšen i državljanin BiH

BJELOVAR - Rekordnu količinu marihuane, čija se vrijednost procjenjuje na milion kuna (oko 262. 000 KM), zaplijenila je bjelovarska policija, a u pritvoru je petoro lica, među kojima je i državljanin BiH.

Pevec se nada džekpotu: Ako dobijem, idem u novi biznis

Nikad nisam bio kockar. Zapravo nisam ni znao ispuniti listić lutrije, ali za tu cijenu kafe ili ručka odlučio sam iskušati sreću, rekao je Zdravko Pevec, nekad jedan od najbogatijih Hrvata, javljaju hrvatski internet mediji.

Uznemiravao komšinicu pa kod njega pronađen "magacin" pun oružja

Oveći arsenal oružja, uključujući raketni bacač tzv. zolju, 10 pištolja, 20-tak pušaka i oko 9 hiljada metaka, pronašla je policija u kući 81-godišnjeg muškarca na području Bjelovara, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Nestalo četvoro tinejdžera kod Bjelovara

BJELOVAR - U nešto više od dvije sedmice s područja Bjelovara nestalo je čak četvoro tinejdžera.

Za ubistvo majke 12 godina robije

BJELOVAR - Silvija Šnajder, 47-godišnja državljanka Njemačke, osuđena je na 12 godina zatvora za ubojstvo majke Blaške Skender (68) na imanju kod Pakraca s 10. na 11. septembar 2017. godine.

Građani Bjelovara putem aplikacije imaju uvid u potrošnju iz gradske kase

BJELOVAR - Svi građani Bjelovara od ove nedjelje prkeo besplatne aplikacije imaju uvid u isplate iz bjelovarskog gradskog budžeta, uključujući isplate pravnim i fizičkim osobama, kao i troškove poput dnevnica svih zaposlenika Grada, istaknuto je u ponedjeljak na predstavljanju projekta "Grad Bjelovar - najtransparentniji grad u Hrvatskoj".

Bio heroj Hrvatske, a sada otpušten: Profesor 17 godina predavao s lažnom diplomom

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji otkriven je novi slučaj lažne diplome, 11. po redu.

Tuča na tržnici, prisutni gledali i snimali

Dvojica muškaraca potukli su se u utorak na Gradskoj tržnici u Bjelovaru.

Pokrenut disciplinski postupak zbog tuče na koncertu Mitra Mirića

BJELOVAR - Protiv pripadnika interventne policije koji su učestvovali u tuči u bjelovarskom noćnom klubu, na koncertu srpskog pjevač Mitra Mirića, biće pokrenut disciplinski postupak, saopštila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Masovna tuča na koncertu Mitra Mirića u Bjelovaru, tukli se i policajci

U Bjelovaru je proteklog vikenda u noćnom klubu Tilt došlo do masovne tuče na koncertu srpske turbo-folk zvijezde Mitra Mirića.

Najčitanije