Blejk Lajvli

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds roditelji po treći put

Jedan od najlepših, ali i najduhovitijih parova Holivuda Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds postaće roditelji treći put, a ove divne vesti riješili su da podjele sa javnošću na njujorškoj premijeri glumčevog novog filma, “Pokemon: Detektiv Pikaču”.

I Blejk Lajvli stigla u Rovinj, pridružila se suprugu

Rajanu Rejnoldsu (42) se u Rovinju pridružila i supruga, popularna glumica Blejk Lajvli (31).

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Tajna srećnog braka Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

I dok su mnogi mišljenja kako uspješan brak opstaje zahvaljujući čestom razdvajanju od partnera, jedan su od omiljenih holivudski parova Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ne misli tako.

Slavna glumica progovorila o dugo skrivanom skandalu

Ovih dana u Holivudu u središtu pažnje nalazi se slučaj slavnog producenta Harvija Vajnštajna koji se trenutno suočava s mnoštvom optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje poznatih glumica i modela.

Najčitanije