Blokada

Ratari kuju plan blokade

Dok Savjet ministara BiH četvrti put odbija da usvoji odluku o uvođenju prelevmana i carinskih stopa na uvoz svježeg i rashlađenog goveđeg i svinjskog mesa iz Evropske unije na period od dvije godine, poljoprivredni proizvođači ističu da prave plan blokade granica, ali i institucija.

U Crnoj Gori blokirano više od 19.000 kompanija

PODGORICA - Na novoj listi Centralne banke Crne Gore (CBCG) nalazi se ukupno 19.060 blokiranih kompanija, što je za 30 preduzeća više nego na prethodnoj listi.

Kurc: Znamo da pandemija neće proći do ljeta

BERLIN - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ističe da je najviši prioritet na nacionalnom i evropskom nivou, kao i globalno vakcinacija stanovništva, kako bi se mogli vratiti normalnosti.

Huavej i Sjaomi blokirali Alibabin pretraživač

Internet pretraživač kineskog giganta za e-trgovinu, Alibabe, uklonjen je iz nekoliko onlajn prodavnica aplikacija u Kini, prenio je Fajnenšel tajms pozivajući se na kineske medije.

Eskalacija spora, Facebook ne prenosi vijesti u Australiji

SIDNEJ - Facebook je danas blokirao informativne sadržaje na svojim stranicama u Australiji u dramatičoj eskalaciji spora s vlastima povodom plaćanja za prenošenje sadržaja.

Najavljena potpuna blokada Atine

ATINA - Grčki premijer Kirjakos Micotakis najavio je danas potpunu blokadu Atine da bi suzbio širenje pandemije virusa korona.

Mijailović: Žandarmerija na stadionu nije zbog Crvene zezde

BEOGRAD - Svetozar Mijailović, prvi čovjek srpskog šampiona - Crvene zvezde, poručio je u razgovoru za Sputnjik da totalna blokada Marakane i upad žandarmerije apsolutno nema nikakve veze sa Zvezdom i sportom, već isključivo s kriminalom.

Policija blokirala i stadion Partizana

BEOGRAD - Akcija koju su sproveli pripadnici Bezjbednosne informativne agencije (BIA) i Tužilaštva za organizovani kriminal, a u cilju hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja je osumnjičena za najteža krivična djela, dovela je do toga da dva najveća srpska stadiona - stadioni Crvene zvezde i Partizana - budu u blokadi u četvrtak ujutru.

Policija sa dugim cijevima na Marakani, blokiran stadion Crvene zvezde

Policija je u toku noći blokirala stadion Crvene zvezde, koji je i sada pod potpunom blokadom. Policajci sa dugim cijevima sprečavaju prilaz Marakani, a kako pišu beogradski mediji, otkazani su i treninzi koji su bili planirani za jutarnje termine u svim kategorijama i poručeno je da će se oni pomjeriti za kasnije.

Republikanci blokirali zahtjev demokrata za opoziv Trampa

VAŠINGTON - Republikanci u Predstavničkom domu blokirali su danas zahtjev demokrata za rezoluciju kojom se potpredsjednik Majk Pens poziva da pokrene postupak izmjena i dopuna američkog ustava što bi omogućilo sklanjanje predsjednika Donalda Trampa sa funkcije.

Najčitanije