Blokada

Indija počinje najveću svjetsku blokadu, trajaće 21 dan

NJU DELHI - Indija će sutra početi najveću svjetsku blokadu, koja će trajati 21 dan, najavio je premijer Narendra Modi, upozoravajući građane da moraju da ostanu unutra ili rizikuju da pozovu pandemiju u svoje domove.

Priština: Nismo obaviješteni da nam SAD blokiraju 200 miliona

KOSOVSKA MITROVICA - Predstavnici Vlade privremenih prištinskih institucija saopštili su večeras da nemaju informacije o tome da su SAD blokirale 200 miliona evra planiranih za ulaganje na Kosovu, a preko programa "Milenijum čelendž korporejšen" (MCC).

Udarac Kurtiju iz SAD, blokirano 200 miliona evra investicija

PRIŠTINA - Sjedinjene Američke Države obustaviće 200 miliona evra vrijedne investicije, što je prvi udarac Vladi Aljbina Kurtija zbog odbijanja da ukine takse na proizvide iz BiH i centralne Srbije, javljaj prištinski dnevnik Ekspres.

Blokiran račun policajca koji je odbio da tuče svoj narod

NIKŠIĆ - Miloje Šćepanović, bivši policajac iz Nikšića, koji je poslije 23 godine aktivnog rada u toj službi napustio posao odbijajući da u jednoj akciji tuče svoj narod, ne može na svoje ime da primi novac preko kompjuterskog sistema Vestern union.

Klizište presjeklo put kod Kraljeva, blokirano 300 ljudi

BEOGRAD - Kod sela Bresnik u blizini Kraljeva, oko 50 kubika zemlje i kamenja obrušilo se na lokalni put zbog čega je blokirano oko 300 ljudi, uglavnom iz staračkih domaćinstava.

Kanton Sarajevo u blokadi

Kanton Sarajevo od decembra je u političkoj blokadi, a čini se da ovih dana, ukoliko se stranke koje participiraju u kantonalnoj Skupštini ne dogovore, sve je izvjesnija i finansijska blokada, koju će najviše osjetiti građani tog kantona.

Građani Berana blokirali put, policija razbila blokadu

BERANE - Grupa građana iz Berana na izlazu iz grada blokirala je magistralni put prema Bijelom Polju, ali su jake policijske snage, uz upotrebu suzavca, brzo razbile blokadu.

Mirno u Podgorici: Bez policije, saobraćaj normalizovan

PODGORICA - Situacija na ulicama Podgodice, nakon što je rano jutros poslije incidenata u parlamentu usvojen Zakon o slobodi vjeroispovijesti, mirna je, nema pojačanog prisustva policije, a saobraćaj u centralnim ulicama je normalizovan, javlja reporter Tanjuga.

U Nikšiću probijena policijska blokada: "Milo, lopove, ne damo ti svetinje"

​NIKŠIĆ - Oko hiljadu demonstranata probilo je policijsku blokadu u Nikšiću i zaputili su se prema tunelu Budoš.

Blokiran magistralni put Berane - Bijelo Polje

PODGORICA - Nekoliko stotina građana od 11 sati, kada je počelo zasjedanje parlamenta o spornom Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti, drži u blokadi magistralni put Berane - Bijelo Polje.

Najčitanije