Blokada

Kanton Sarajevo u blokadi

Kanton Sarajevo od decembra je u političkoj blokadi, a čini se da ovih dana, ukoliko se stranke koje participiraju u kantonalnoj Skupštini ne dogovore, sve je izvjesnija i finansijska blokada, koju će najviše osjetiti građani tog kantona.

Građani Berana blokirali put, policija razbila blokadu

BERANE - Grupa građana iz Berana na izlazu iz grada blokirala je magistralni put prema Bijelom Polju, ali su jake policijske snage, uz upotrebu suzavca, brzo razbile blokadu.

Mirno u Podgorici: Bez policije, saobraćaj normalizovan

PODGORICA - Situacija na ulicama Podgodice, nakon što je rano jutros poslije incidenata u parlamentu usvojen Zakon o slobodi vjeroispovijesti, mirna je, nema pojačanog prisustva policije, a saobraćaj u centralnim ulicama je normalizovan, javlja reporter Tanjuga.

U Nikšiću probijena policijska blokada: "Milo, lopove, ne damo ti svetinje"

​NIKŠIĆ - Oko hiljadu demonstranata probilo je policijsku blokadu u Nikšiću i zaputili su se prema tunelu Budoš.

Blokiran magistralni put Berane - Bijelo Polje

PODGORICA - Nekoliko stotina građana od 11 sati, kada je počelo zasjedanje parlamenta o spornom Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti, drži u blokadi magistralni put Berane - Bijelo Polje.

Burno u Skupštini, centar Podgorice pod blokadom

PODGORICA - Sjednica crnogorskog parlamenta o Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti počela je burno, najprije primjedbama na policijsku blokadu grada, a najviše nezadovoljstva izazvalo je uvodno izlaganje ministra pravde Zorana Pažina, pominjanjem velikosrpskog nacionalizma.

Završena osmočasovna blokada zgrade Javnog servisa

BEOGRAD - Pristalice opozicionog Saveza za Srbiju završile su osmočasovnu blokadu zgrade Radio-televizije Srbije u centru Beograda, koju su organizovali zbog nezadovoljstva izvještavanjem Javnog servisa.

Blokirano 94.692 računa firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je blokirano 94.692 računa poslovnih subjekata, dok 51.613 firmi imaju blokiran bar jedan račun.

Blokirana 94.504 računa firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke prema kojima su jutros bila blokirana 94.504 računa poslovnih subjekata u BiH, dok 51.516 firmi imaju blokiran bar jedan račun.

Prevoznici i špediteri najavili blokadu Graničnog prelaza Rača

Prevoznici i špediteri iz Republike Srpske najavili su za podne obustavu rada i blokadu Graničnog prelaza Rača. Na ovaj korak su se odlučili zbog, kako ističu, namjere Uprave za indirektno oporezivanje BiH da ugasi carinski terminal na toj lokaciji.

Najčitanije