Blokada

Normalizovan saobraćaj prema Bosanskom Petrovcu

DRVAR - Na dionici Drvar - Bosanski Petrovac na izlazu iz Drvara normalizovan je saobraćaj, nakon završenog protesta građana, saopšteno je Auto-moto saveza Republike Srpske.

Blokirana autobuska stanica u Trebinju, najviše trpe građani

TREBINJE - Zbog sudskog spora grada Trebinja i kompanije "Globtur" iz Međugorja, koja je donedavno uz naknadu za zakupninu gazdovala autobuskom stanicom u Trebinju, ovaj objekat je sada blokiran, a autobusi koji dolaze u ovaj grad koriste prostor ispred stanice.

Blokiran račun 95.251 firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je do jutros blokiran 95.251 račun poslovnih subjekata, dok 51.990 firmi ima blokiran bar jedan račun.

EU u BiH i Ambasade SAD: Sredstva MMF-a odblokirati bez odlaganja

EU u BiH i Ambasada SAD u BiH su 11. aprila bili domaćini sastanka s političkim predstavnicima da bi se uklonile političke blokade i usmjerila njihova pažnja na rješavanje socioekonomskih posljedica krize uzrokovane COVID-19 pandemijom.

Tri osobe uhapšene tokom deblokade puta Berane-Andrijevica

PODGORICA - Nakon višesatne blokade regionalnog puta Berane - Andrijevica, zbog hapšenja vladike Joanikija i sedam sveštenika SPC i intervencije policije, tri osobe su privedene, a saobraćaj je normalizovan.

Razbijena blokada puta kod Andrijevice, policija bacila suzavac

BERANE - Jake policijske snage su oko 14 časova suzavcem i upotrebom sile razbile blokadu magistralnog puta kod Andrijevice.

Blokada u Grčkoj produžena do 4.maja

ATINA - Grčka je danas produžila do 4. maja blokadu uvedenu radi sprečavanja širenja virusa korona, navodeći da će bilo kakvo ublažavanje mjera biti razmatrano tokom maja i juna.

Zvizdić: Siguran sam da će sredstva vrlo brzo biti operativna

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić izrazio je uvjerenje da će sredstava instrumenta za brzo finansiranje od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) uskoro biti operativna, te da će nedoumice biti riješene.

Indija počinje najveću svjetsku blokadu, trajaće 21 dan

NJU DELHI - Indija će sutra početi najveću svjetsku blokadu, koja će trajati 21 dan, najavio je premijer Narendra Modi, upozoravajući građane da moraju da ostanu unutra ili rizikuju da pozovu pandemiju u svoje domove.

Priština: Nismo obaviješteni da nam SAD blokiraju 200 miliona

KOSOVSKA MITROVICA - Predstavnici Vlade privremenih prištinskih institucija saopštili su večeras da nemaju informacije o tome da su SAD blokirale 200 miliona evra planiranih za ulaganje na Kosovu, a preko programa "Milenijum čelendž korporejšen" (MCC).

Najčitanije