Blokada

Protesti u Bugarskoj 37. dan, blokirane raskrsnice

Protestni skupovi na kojima se zahtijeva ostavka vlade i državnog tužioca Ivana Geševa nastavljaju se u mnogim mjestima širom Bugarske već 37. dan.

Stampedo ispred Aja Sofije: Hiljade Turaka probile policijsku blokadu

Hiljade vjernika pohrlile su u Istanbul da prisustvuju prvoj molitvi u Aja Sofiji otkako je pretvorena u džamiju. Došlo je i do incidenta kada je probijen kordon policije, javlja AP.

Košarac: Blokada imenovanja u zajedničkim institucijama bila nepotrebna

SOKOLAC - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac smatra da je postupak blokade imenovanja na nekoliko važnih funkcija u zajedničkim institucijama BiH bio nepotreban jer je izborna volja građana Republike Srpske manifestovana pobjedom SNSD-a i koalicionih partnera.

U blokadi više od 18.000 crnogorskih preduzeća

U Crnoj Gori je na kraju juna u blokadi bilo 18.520 preduzeća i preduzetnika, podaci su iz crnogorske Centralne banke.

Normalizovan saobraćaj prema Bosanskom Petrovcu

DRVAR - Na dionici Drvar - Bosanski Petrovac na izlazu iz Drvara normalizovan je saobraćaj, nakon završenog protesta građana, saopšteno je Auto-moto saveza Republike Srpske.

Blokirana autobuska stanica u Trebinju, najviše trpe građani

TREBINJE - Zbog sudskog spora grada Trebinja i kompanije "Globtur" iz Međugorja, koja je donedavno uz naknadu za zakupninu gazdovala autobuskom stanicom u Trebinju, ovaj objekat je sada blokiran, a autobusi koji dolaze u ovaj grad koriste prostor ispred stanice.

Blokiran račun 95.251 firmi u BiH

SARAJEVO - Centralna banka BiH objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH, prema kojima je do jutros blokiran 95.251 račun poslovnih subjekata, dok 51.990 firmi ima blokiran bar jedan račun.

EU u BiH i Ambasade SAD: Sredstva MMF-a odblokirati bez odlaganja

EU u BiH i Ambasada SAD u BiH su 11. aprila bili domaćini sastanka s političkim predstavnicima da bi se uklonile političke blokade i usmjerila njihova pažnja na rješavanje socioekonomskih posljedica krize uzrokovane COVID-19 pandemijom.

Tri osobe uhapšene tokom deblokade puta Berane-Andrijevica

PODGORICA - Nakon višesatne blokade regionalnog puta Berane - Andrijevica, zbog hapšenja vladike Joanikija i sedam sveštenika SPC i intervencije policije, tri osobe su privedene, a saobraćaj je normalizovan.

Razbijena blokada puta kod Andrijevice, policija bacila suzavac

BERANE - Jake policijske snage su oko 14 časova suzavcem i upotrebom sile razbile blokadu magistralnog puta kod Andrijevice.

Najčitanije