Boško Jugović

Rekonstrukcija puta Pale - Jahorina sljedeće sedmice

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je danas sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Ćorićem razgovarao o svim problemima koji se odnose na putnu infrastrukturu na području ove lokalne zajednice, te da ima obećanje da će uskoro krenuti rehabilitacija puta Pale-Jahorina.

Potpisan ugovor o dodjeli zemljišta: Pale će dobiti savremeni objekat policije

PALE - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Pala Boško Jugović potpisali su danas ugovor kojim je ova lokalna zajednica dodijelila MUP-u Srpske zemljište za potrebe izgradnje savremenog objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Radmanović: Siguran sam u pobjedu Jugovića i Ćosića

PALE - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas u Palama da je siguran u pobjedu kandidata ove partije za načelnika opštine Pale Boška Jugovića i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića.

Boško Jugović kandidat za načelnika opštine Pale

PALE - Opštinski odbor /OO/ SNSD-a Pale potvrdio je večeras kandidaturu Boška Jugovića za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima.

Načelnik Pala u samoizolaciji, bliska saradnica pozitivna na koronu

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović povukao se u samoizolaciju nakon što je njegovoj bliskoj saradnici potvrđeno da je pozitivna na virus korona.

Mladi bračni par iz Pala zaražen virusom korona

PALE - Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da su na području te lokalne zajednice dva lica pozitivna na virus korona, da su dostavili svoju listu konakata i da su ta lica u kućnom karantinu.

Požar na Romaniji: Gori šuma, neophodno angažovanje helikoptera

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da će biti zatraženo angažovanje helikoptera Oružanih snaga BiH radi gašenja požara na Romaniji, koji je zahvatio 10 hektara šume i prijeti da se proširi.

Šehovac: Tužilaštvo može dati informaciju o slučaju prijetnji Jugoviću

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je Srni da Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu može dati informaciju u kojoj fazi je istraga o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao načelnik opštine Pale Boško Jugović.

Jugović traži da se objave saznanja o prijetećim porukama koje je dobijao

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da je zatražio od Policijske uprave Istočno Sarajevo da javnosti predoči sva zvanična saznanja o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao i saopšti u kojoj je fazi njihovo rasvjetljavanje.

Jugović: U najvećoj mjeri ostvareni zadati ciljevi

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da su prioriteti i ciljevi definisani početkom godine ostvareni u najvećoj mjeri, uprkos brojnim izazovima.

Najčitanije