Božo Mihajlović

Počelo ponovljeno suđenje Boži Mihajloviću

SARAJEVO - Nekadašnjem zamjeniku glavnog tužioca BiH Boži Mihajloviću danas je počelo ponovljeno suđenje nakon spajanja dvije optužnice koje je Tužilaštvo BiH podiglo protiv njega zbog nesavjesnog rada u službi.

Tužilaštvo BiH podiglo drugu optužnicu protiv Bože Mihajlovića

SARAJEVO - Tužilac Posebnog odjela za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju podigao je optužnicu protiv bivšeg zamjenika glavnog tužioca Tužilaštva BiH Bože Mihajlovića.

Počelo suđenje Boži Mihajloviću za nesavjestan rad u službi

SARAJEVO - Čitanjem optužnice i izlaganjem uvodnih riječi Tužilaštva i odbrane pred Sudom BiH počelo je suđenje bivšem zamjeniku glavnog tužioca Tužilaštva BiH Boži Mihajloviću, koji se tereti za nesavjestan rad u službi.

Sud BiH: Božo Mihajlović odbio da se izjasni o krivici

SARAJEVO - Nakon što je bivši zamjenik glavnog tužioca Državnog tužilaštva Božo Mihajlović odbio da se izjasni o krivici, državni Sud je konstatovao da se izjašnjava da nije kriv za nesavjestan rad u službi.

Potvrđena optužnica protiv Bože Mihajlovića

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je 2. jula 2018. godine optužnicu koja optuženog Božu Mihajlovića tereti da je počinio produženo krivično djelo nesavjestan rad u službi.

Podignuta optužnica protiv tužioca Bože Mihajlovića

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv suspendovanog tužioca ovog tužilaštva Bože Mihajlovića, potvrđeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji.

Potvrđena suspenzija tužioca Bože Mihajlovića

SARAJEVO - Drugostepena disciplinska komisija Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH potvrdila je odluku Prvostepene disciplinske komisije kojom je tužilac BiH Božo Mihajlović udaljen sa posla do okončanja krivične istrage koja se vodi protiv njega.

Božo Mihajlović ekskluzivno za "Nezavisne novine" povodom istrage koja je pokrenuta protiv njega

SARAJEVO - Božo Mihajlović, suspendovani šef Posebnog odjela Tužilaštva BiH za organizovani kriminal i korupciju, danas je ekskluzivno za "Nezavisne novine" dao izjavu povodom istrage koja je protiv njega otvorena.

Najčitanije