Bogati

Zašto bogataši sve više kupuju polovne automobile?

Izgleda da je pandemija promijenila način razmišljanja bogatih vlasnika automobila u poimanje da ne žele mjesecima da čekaju da njihova luksuzna vozila ili superautomobili stignu.

Najbogatiji u jednom danu izgubili 120 milijardi evra

Pet stotina najbogatijih ljudi na svijetu izgubilo je u jednom danu ukupno 139 milijardi američkih dolara (više od 120 milijardi evra), a tržišta su se u ponedjeljak "zakočila" usljed strahovanja da će širenje virusa korona ugroziti globalnu ekonomiju, piše Blumberg.

Papa osudio jaz između bogatih i siromašnih

VATIKAN - Papa Franjo poručio je rimokatolicima u razvijenim zemljama povodom Božića po gregorijanskom kalendaru da treba da tragaju za jednostavnijim i manje materijalističkim životom i osudio jaz između bogatih i siromašnih.

Film sedmice: "Ludo bogati Azijati"

U duhu teksta koji sam objavila ove srijede, a na temu romantičnih komedija, žanra kojeg se često stidimo, ove sedmice bih se fokusirala na film "Ludo bogati Azijati" (eng. Crazy Rich Asians), ne zato što je riječ o filmu koji zbog svog kvaliteta zaslužuje da se nađe u kategoriji "filma sedmice" nego zbog toga što je u pitanju film koji razbija ustaljene forme reprezentacije.

Četiri puta bogatiji od Gejtsa i Bezosa

BAMAKO - Bogatstvo vlasnika "Amazona" Džefa Bezosa ove godine je premašilo 100 milijardi dolara, čime je on postao najbogatija osoba na planeti, prestigavši vlasnika "Microsofta" Bila Gejtsa.

Najčitanije