Bogdan Rakić

Rakić: Drago mi je što je Jurić iza rešetaka

BANJALUKA - Teslićanina Bogdana Rakića (19) obradovala je vijest da je Njemačka izručila BiH njegovog sugrađanina Branka Jurića (24).

"Nezavisne" saznaju: Odbjegli zlostavljač Branko Jurić iza rešetaka

BANJALUKA - Odbjegli Teslićanin Branko Jurić (24), koji je na četiri godine i šest mjeseci robije osuđen za zlostavljanje, mučenje i brutalno premlaćivanje sugrađanina Bogdana Rakića (19), uhapšen je i prebačen u Kazneno-popravni zavod Banjaluka na Tunjicama, saznaju "Nezavisne".

Interpol raspisao potjernicu za Brankom Jurićem

TESLIĆ - Interpol je raspisao potjernicu za odbjeglim Teslićaninom Brankom Jurićem (24), koji je na četiri godine i šest mjeseci robije osuđen za zlostavljanje, mučenje i brutalno premlaćivanje sugrađanina Bogdana Rakića (19).

Bogdanu Rakiću treba pomoć da spasi vid

TESLIĆ - Bogdanu Rakiću (20) iz Teslića potrebna je pomoć humanih ljudi, kako bi spasio vid koji su mu oštetili zlostavljači Branko Jurić (24) i Armin Jašarević (25), a koji su ga brutalno pretukli 1. novembra 2016. na planini Borja.

Zlostavljačima Bogdana Rakića devet godina robije

DOBOJ, TESLIĆ - Okružni sud u Doboju povećao je kazne Teslićanima Arminu Jašareviću (25) i Branku Juriću (24), te ih za zlostavljanje, mučenje i brutalno premlaćivanje sugrađanina Bogdana Rakića (19) pravosnažno osudio na po četiri godine i šest mjeseci robije, saznaju "Nezavisne".

Bogdanova majka ogorčena presudom: Žaliću se do Strazbura

TESLIĆ - Za premlaćivanje Bogdana Rakića (19) iz Teslića, njegovi sugrađani Armin Jašarević (24) i Branko Jurić (23) osuđeni su ukupno na pet godina i četiri mjeseca zatvora.

Za premlaćivanje Rakića pet godina i četiri mjeseca robije

TESLIĆ - Za premlaćivanje Bogdana Rakića (19) iz Teslića, njegovi sugrađani Armin Jašarević (24) i Branko Jurić (23) osuđeni su ukupno na pet godina i četiri mjeseca zatvora.

Majka Bogdana Rakića ogorčena odlukom Okružnog suda u Doboju

TESLIĆ - Armina Jašarevića (24) i Branka Jurića (23) iz Teslića, koji su optuženi za zlostavljanje i mučenje mog sina Bogdana Rakića (19), počinjeno na planini Borja, srećemo skoro svaki dan nakon što su pušteni na slobodu.

Najčitanije