Bogdan Tanjević

Bogdan Tanjević primljen u FIBA kuću slavnih

Bogdan Tanjević primljen je u FIBA kuću slavnih - generacija 2019. godine.

Bogdan Tanjević podnio ostavku

Nekadašnji veliki trener Bogdan Tanjević dao je ostavku na mjestu tehničkog direktora reprezentacije Italije.

Bogdan Tanjević za "Nezavisne": Najponosniji na familijarni odnos s igračima

Ulazak u FIBA Kuću slavnih godi. Na neki način je i očekivan, da li ove ili za dvije godine, jer sam kao glavni trener radio 46 godina. Bilo je dobrih rezultata, ali prije svega posvećenosti košarci, mladim igračima i stvaranju igrača, rekao je proslavljeni košarkaški trener Bogdan Tanjević za "Nezavisne" nakon objave da će ove godine biti primljen u Kuću slavnih.

Bogdan Tanjević u Kući slavnih

Međunarodna košarkaška federacija - FIBA danas je objavila spisak košarkaša i trenera koje će ove godine primiti u Kuću slavnih.

Tanjeviću uručena Državna nagrada za sport

Legendarni košarkaški stručnjak i tvorac šampionske generacije košarkaša Bosne koja se 1979. godine popela na krov Evrope, Bogdan Tanjević primio je Državnu nagradu za sport BiH za 2017. godinu. Ovo najveće priznanje koje BiH dodjeljuje za izuzetno uspješan rad u oblasti sporta i afirmaciji BiH, uručio mu je ministar civilnih poslova BiH, Adil Osmanović na čiji je prijedlog Vijeće ministara BiH donijelo ovakvu odluku.

Tanjeviću Državna nagrada za sport BiH

Savjet ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, donio je odluku o dodjeli Državne nagrade za sport Bosne i Hercegovine za 2017. Bogdanu Tanjeviću, košarkašu i treneru, za izuzetan doprinos u razvoju sporta i afirmaciju BiH.

Bogdan Tanjević više nije trener Crne Gore

Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podnio je ostavku na mjesto selektora selekcije Crne Gore poslije Evropskog prvenstva.

Bogdan Tanjević za "Nezavisne": Hrvate više ranio Mozgov nego Šved

Već 46 godina radim kao trener i vrijeme je da malo ohladim i odmorim se od terena. Došlo je vrijeme za nekog mlađeg, kaže za "Nezavisne" legendarni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević, najavivši odlazak sa mjesta selektora reprezentacije Crne Gore.

Bogdan Tanjević: Da li glupani savetuju Jokića?

Nikola Jokić? Pa kako je moguće da su ti treneri koji ga savetuju toliko glupi, kazao je Bogdan Tanjević, selektor košarkaša Crne Gore, koji ovog vikenda u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo učestvuje na turniru "Trofej Beograda".

Najčitanije