Bojan Jovanovski

Boki 13 prokleo tužiteljku: Vršiš torturu na meni

SKOPLJE - Prvoptuženi u slučaju "Reket" šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 prokleo je danas, pred početak suđenja, tužiteljku za organizovani kriminal Vilmu Ruskovsku.

Počelo ispitivanje u tužilaštvu u slučaju "Reket"

SKOPLJE - U tužilaštvu u Skoplju danas je ispitan Zoran Milevski - Kičeec, koji je zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim zvanim Boki 13, optužen za iznudu novca u slučaju "Reket", a sutra će biti ispitana i šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

Zaev: Neću dozvoliti da mi p**er, kriminalci i novinar sruše Vladu

SKOPLJE - Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da neće dozvoliti da mu osobe povezane sa aferom "Reket" sruše vladu i odbacio bilo kakvu umiješanost u taj slučaj.

Boki 13: Haos ako me ubijete u zatvoru u Makedoniji

Makedonska rijaliti zvezda i vlasnik TV, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, rekao je policiji na saslušanju da ima dokaze protiv premijera te zemlje Zorana Zaeva i njegovih saradnika.

Zaev o slučaju "Reket": Svako mora da odgovara

SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, komentarišući objavljeni video materijali na italijanskom portalu "Verita“, u kome se u jednom razgovoru o iznudi novca u zamjenu za oslobađanje od pritvora čuje glas i šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katice Janeve, na svom Fejsbuk profilu je napisao da "istraga mora da otkrije sve detalje“.

Državni vrh S. Makedonije upleten u aferu Bokija 13?

RIM - Italijanski portal La Verita objavio je priču o korupcionsaškom skandalu u kojem je akter makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, a pojedini beogradski mediji navode da je u slučaj umiješan i sjevernomakedonski premijer Zoran Zaev.

Objavljen snimak Bokija 13 kako u luksuznoj torbi iznosi milion i po evra

Makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po, koliko je, kako se sumnjiči, iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocjenoj torbi "luj viton"!

Najčitanije