Bojan Jovanovski

Boki 13 hitno operisan

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, hitno je operisan jutros na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski".

Boki 13 podnio 40 krivičnih prijava protiv funkcionera

SKOPLJE - Makedonski šoumen Bojan Jovanovski Boki 13, koji je prije desetak dana osuđen na devet godine zatvora u aferi "Reket", danas je podnio 40 krivičnih prijava protiv funkcionera i biznismena iz Sjeverne Makedonije, prenosi portal Plusinfo.

Boki 13 osuđen na devet godina zatvora

SKOPLJE - Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 i bivši specijalni tužilac u Sjevernoj Makedoniji Katica Janeva i osuđeni su u aferi "Reket" na devet, odnosno sedam godine zatvora.

Boki 13 prokleo tužiteljku: Vršiš torturu na meni

SKOPLJE - Prvoptuženi u slučaju "Reket" šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 prokleo je danas, pred početak suđenja, tužiteljku za organizovani kriminal Vilmu Ruskovsku.

Počelo ispitivanje u tužilaštvu u slučaju "Reket"

SKOPLJE - U tužilaštvu u Skoplju danas je ispitan Zoran Milevski - Kičeec, koji je zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim zvanim Boki 13, optužen za iznudu novca u slučaju "Reket", a sutra će biti ispitana i šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

Zaev: Neću dozvoliti da mi p**er, kriminalci i novinar sruše Vladu

SKOPLJE - Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da neće dozvoliti da mu osobe povezane sa aferom "Reket" sruše vladu i odbacio bilo kakvu umiješanost u taj slučaj.

Boki 13: Haos ako me ubijete u zatvoru u Makedoniji

Makedonska rijaliti zvezda i vlasnik TV, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, rekao je policiji na saslušanju da ima dokaze protiv premijera te zemlje Zorana Zaeva i njegovih saradnika.

Zaev o slučaju "Reket": Svako mora da odgovara

SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, komentarišući objavljeni video materijali na italijanskom portalu "Verita“, u kome se u jednom razgovoru o iznudi novca u zamjenu za oslobađanje od pritvora čuje glas i šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katice Janeve, na svom Fejsbuk profilu je napisao da "istraga mora da otkrije sve detalje“.

Državni vrh S. Makedonije upleten u aferu Bokija 13?

RIM - Italijanski portal La Verita objavio je priču o korupcionsaškom skandalu u kojem je akter makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, a pojedini beogradski mediji navode da je u slučaj umiješan i sjevernomakedonski premijer Zoran Zaev.

Objavljen snimak Bokija 13 kako u luksuznoj torbi iznosi milion i po evra

Makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po, koliko je, kako se sumnjiči, iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocjenoj torbi "luj viton"!

Najčitanije