Bojan Koprena

Bez pomaka u istrazi u slučaju Koprena

BANJALUKA - Nakon što je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Tatjana Ninković u junu obustavila istragu u predmetu nestanka i ubistva Bojana Koprene za koje su bili osumnjičeni braća Boško i Bogdan Diljević, ništa konkretno nije urađeno u vezi sa rasvjetljavanjem ovog krivičnog djela, saznaje Srna.

Ćulum: Policija ne može uticati na odluke tužioca u slučaju "Koprena"

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum rekao je danas da su tražili da u novom Zakonu o krivičnom postupku policija ima pravo prigovora ili žalbe na odluku tužioca jer je apsurdno da učestvuje u istrazi, a nema pravo prigovora u istrazi.

Slučaj "Koprena": Porodici mjesecima niko nije rekao da je nađena Bojanova kost

BANJALUKA - Uoči pete godišnjice od nestanka Banjalučanina Bojana Koprene (1988), za kojeg se strahuje da je ubijen, oko dosadašnje istrage se ne slažu MUP RS i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, dok porodici mjesecima niko nije rekao da je kost, koja je nađena u jami na Manjači, najvjerovatnije Bojanova.

Obustavljena istraga: Nema dokaza da su braća ubila Koprenu

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je istragu protiv Banjalučana, braće Boška (59) i Bogdana (54) Diljevića, jer nema dovoljno dokaza da su oni ubili Bojana Koprenu (1988).

Tužilaštvo istražuje inspektore, umjesto osumnjičene za ubistvo Koprene?

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo Banjaluka u istrazi ubistva Bojana Koprene u mjestu Kola kod Banjaluke 2014. godine, bavi se postupanjem inspektora Uprave za organizovani kriminal u cijelom slučaju, a ne osumnjičenima za ubistvo, objavio je ATV pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Pronađene patike nestalog Bojana Koprene?

BANJALUKA - Istražioci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su materijalne dokaze koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju nestanka mladića sa Manjače Bojana Koprene, kojem se svaki trag izgubio prije četiri godine.

Slučaj "Koprena": Policija pretražila Manjaču, imaju dokaze protiv braće

BANJALUKA - Policijski terenac daster lagano i pažljivo obilazio je juče makadamske puteve kroz selo Bukvalek, na Manjači, nadomak Banjaluke, gdje je, kako se sumnja, prije četiri godine ubijen Bojan Koprena (1988).

Braća uhapšena za ubistvo Koprene puštena na slobodu

BANJALUKA - Braća Boško (58) i Bogdan (53) Diljević sa Manjače, koja su juče uhapšena zbog sumnje da su ubili Bojana Koprenu (1988), puštena su na slobodu odlukom postupajućeg tužioca, saznaju "Nezavisne".

"Nezavisne" saznaju: Braća ubila Koprenu zbog krađe ovaca?

BANJALUKA - Braća Boško (58) i Bogdan (53) Diljević sa Manjače uhapšena su zbog sumnje da su ubili Bojana Koprenu (1988), koji je 7. jula 2014. godine naveče, oko 21 sat, otišao iz "Krčme kod Roze", u mjestu Kola, nakon čega je misteriozno nestao.

Braća uhapšena zbog ubistva Bojana Koprene iz Banjaluke

BANJALUKA - Dva lica uhapšena su zbog sumnje da su ubila Bojana Koprenu iz okoline Banjaluke, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije