Bojan Milovanović

Potvrđena presuda: Bilčaru 14 godina robije za ubistvo Milovanovića

BANJALUKA - Goranu Bilčaru (29) iz Banjaluke Vrhovni sud RS potvrdio je presudu banjalučkog Okružnog suda i pravosnažno ga osudio na 14 godina zatvora zbog ubistva Dubičanina Bojana Milovanovića (29), kojeg je 18. oktobra 2018. godine u Banjaluci usmrtio šrafcigerom.

Bilčar: Ne bježim od istine

BANJALUKA - Izrečenim kaznama učesnicima tuče u kojoj je ubijen Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ne može se postići svrha kažnjavanja i one ne odgovaraju stepenu odgovornosti optuženih.

Bilčaru presuda u ponedjeljak

BANJALUKA - Presuda Goranu Bilčaru (29) iz Laktaša, koji je optužen za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, biće izrečena u ponedjeljak, 24. juna.

Bilčar šrafcigerom iz firme usmrtio Milovanovića

BANJALUKA - Goran Bilčar (29) iz Laktaša, koji je optužen za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, rekao je danas na nastavku suđenja da je šrafciger kojim je ubijen Milovanović prethodno uzeo iz firme u kojoj radi, jer je trebalo da pomogne prijateljici da se preseli.

Kamere nisu snimile ubistvo Milovanovića

BANJALUKA - Na snimcima s kamera video-nadzora u pekari "Marčelo" koji su danas prikazani u banjalučkom Okružnom sudu nisu uočeni nikakvi fizički niti verbalni sukobi između Gorana Bilčara (27) iz Laktaša i ubijenog Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao ni među društvima u kojima su bili.

Suđenje za ubistvo Milovanovića: "Bilčar u autu tražio maramicu da obriše krv"

BANJALUKA – Kada sam ušao u auto Marko i Goran su bili uzrujani i rekli su mi da su ih napali momci iz pekare. Goran je tražio maramicu da obriše krv sa desne ruke, a ruke su mu se tresle, kazao je Vlado Novaković, svjedok tužilaštva na današnjem suđenju u banjalučkom Okružnom sudu.

Podignuta optužnica za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Bilčar Gorana (27) iz Laktaša, koji se sumnjiči za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice.

U Kozarskoj Dubici sahranjen Bojan Milovanović

KOZARSKA DUBICA - Bojan Milovanović (29), koji je prije dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je, 18. oktobra u Banjaluci, počinio krivično djelo ubistvo 29-godišnjeg Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice, potvrđeno je Feni u tom tužilaštvu.

Novi detalji istrage o brutalnom ubistvu Bojana Milovanovića u Banjaluci

BANJALUKA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ležao je na asfaltu onesviješten, jer ga je napadač udario dizalicom u glavu. Potom mu je ubica zario šrafciger u vrat i glavu. Ubrzo zatim Bojan je podlegao.

Najčitanije