Bojko Borisov

Kako se na Instagramu međusobno prate lideri regiona?

Zvaničnici i lideri političkih partija iz zemlje i regiona se u posljednje vrijeme češće okreću modernim tehnologijama, zbog čega se njihova aktivnost može pratiti na društvenim mrežama. Tastatura je postala omiljeno "oružje" političara koji su, po ugledu na kolege iz svijeta, prepoznali prednosti ovog vida komunikacije.

Borisov: Spajamo Zapadnu i Istočnu Evropu, nema više zidova

BANCAREVO - Predsjednik bugarske vlade Bojko Borisov poručio je danas da se otvaranjem istočnog kraka Koridora 10 spajaju Zapadna i Istočna Evropa.

Borisov: Osobe umrle u kamionu nisu se ukrcale u Bugarskoj

SOFIJA - Preminule osobe pronađene u kamionu u Britaniji nisu mogle da se ukrcaju u Bugarskoj, jer vozilo nije ušlo u našu zemlju od registracije 2017. godine, izjavio je danas bugarski premijer Bojko Borisov.

Borisov: "Južni tok" prekinut zbog pritiska Zapada

Premijer Bugarske Bojko Borisov ponovo se dotakao teme "Južnog toka" i izrazio zadovoljstvo što počinje izgradnja "Turskog toka".

Pendarovski Borisovom: Ljubavi, kako si?

Nedavno je održan samit SEECP u Sarajevu, a snimak sa neformalnog druženja lidera pokazao je da među njima ima i prijatelja koji se na opušten način znaju zezati, te da nije sve napetost i dugi sastanci.

Dodik i Borisov o saradnji BiH i Bugarske

JAHORINA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas na Jahorini sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovim o saradnji dvije zemlje.

Dačić pozvao bugarskog diplomatu da otklone nesporazume

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je večeras da je po njegovom nalogu otpravnik poslova Ambasade Bugarske pozvan na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova povodom izjave bugarskog premijera Bojka Borisova u vezi sa Kosovom.

Dačić odbrusio Borisovu, srpski ambasador pozvan na "raport" u Sofiju

SOFIJA - Ambasador Srbije u Sofiji biće pozvan na sastanak u bugarsko Ministarstvo spoljnih poslova u ponedjeljak, po nalogu ministarke Ekaterine Zaharijeve, zbog komentara srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića o bugarskom premijeru Bojku Borisovu, saopšteno je danas u Sofiji.

"Ako uspijemo nabaviti F-16 možemo čuvati i makedonsko nebo"

SOFIJA - Bugarski premijer Bojko Borisov rekao je da Bugarska kao NATO članica može da pomogne Sjevernoj Makedoniji u čuvanju vazdušnog prostora, ako, kako je on naveo, postigne sporazum o kupovini novih osam lovaca F-16 sa Sjedinjenim Državama, prenosi Reuters.

Zvizdić: Poslije izbora očekujemo kandidatski status za članstvo u EU

SARAJEVO - Evropska perpektiva za BiH znači mir, stabilnost i ekonomski prosperitet, poručeno je nakon sastanka predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Denisa Zvizdića i premijera Republike Bugarske Bojka Borisova u Sarajevu.

Najčitanije