Boki 13

Boki 13 hitno operisan

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, hitno je operisan jutros na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski".

Boki 13 podnio 40 krivičnih prijava protiv funkcionera

SKOPLJE - Makedonski šoumen Bojan Jovanovski Boki 13, koji je prije desetak dana osuđen na devet godine zatvora u aferi "Reket", danas je podnio 40 krivičnih prijava protiv funkcionera i biznismena iz Sjeverne Makedonije, prenosi portal Plusinfo.

Boki 13 osuđen na devet godina zatvora

SKOPLJE - Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 i bivši specijalni tužilac u Sjevernoj Makedoniji Katica Janeva i osuđeni su u aferi "Reket" na devet, odnosno sedam godine zatvora.

Ljekari: Boki 13 nije bolestan, može da prati suđenje

SKOPLJE - Nakon jučerašnjeg i današnjeg odlaganja sudsko ročište za aferu "Reket" je nastavljeno nakon što je ekipa Hitne pomoći utvrdila da optuženi Bojan Jovanovski Boki 13 može da prati suđenje.

Boki 13 prokleo tužiteljku: Vršiš torturu na meni

SKOPLJE - Prvoptuženi u slučaju "Reket" šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 prokleo je danas, pred početak suđenja, tužiteljku za organizovani kriminal Vilmu Ruskovsku.

Afera "Reket": Janeva i Boki 13 odbacuju krivicu, Milevski priznao

SKOPLJE - Optuženi biznismen u aferi "Reket" Zoran Milevski - Kičec na prvom je ročištu u ovom predmetu priznao krivicu, dok su bivša šefica Specijalnog tužilštva Katica Janeva i Bojan Jovanovski - Boki 13 izjasnili da se ne osjeća krivima, prenosi portal a1on.

Boki 13 izašao iz bolnice, sutra počinje suđenje za Reket

SKOPLJE - Prvooptuženi u aferi Reket u Severnoj Makedoniji, Bojan Jovanovski - Boki 13, danas je vraćen u skopski zatvor Šutka, nakon jednosedmičnog boravka u bolnici gdje je bio zbog kontrolnih pregleda.

Janeva nema dovoljno novca za puštanje uz kauciju

SKOPLJE - Bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Skoplju, Katica Janeva, nije ponudila dovoljno novca da bi bila puštena da se brani iz kućnog pritvora, javili su večeras skopski mediji.

Bolnica tužila Bokija 13 jer nije platio operaciju smanjivanja želuca

Privatna skopska bolnica "Sistina" tužila je prvooptuženog u slučaju "Reket" Bojana Jovanovskog zato što nije platio troškove operacije smanjivanja želuca.

Boki 13 i Janeva ostaju u pritvoru

Krivični sud u Skoplju odbacio je zahtjeve dvoje optuženih u aferi "Reket" Bojana Jovanovskog i Katice Janeve da budu pušteni uz pritvora.

Najčitanije