Boki 13

Ljekari: Boki 13 nije bolestan, može da prati suđenje

SKOPLJE - Nakon jučerašnjeg i današnjeg odlaganja sudsko ročište za aferu "Reket" je nastavljeno nakon što je ekipa Hitne pomoći utvrdila da optuženi Bojan Jovanovski Boki 13 može da prati suđenje.

Boki 13 prokleo tužiteljku: Vršiš torturu na meni

SKOPLJE - Prvoptuženi u slučaju "Reket" šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 prokleo je danas, pred početak suđenja, tužiteljku za organizovani kriminal Vilmu Ruskovsku.

Afera "Reket": Janeva i Boki 13 odbacuju krivicu, Milevski priznao

SKOPLJE - Optuženi biznismen u aferi "Reket" Zoran Milevski - Kičec na prvom je ročištu u ovom predmetu priznao krivicu, dok su bivša šefica Specijalnog tužilštva Katica Janeva i Bojan Jovanovski - Boki 13 izjasnili da se ne osjeća krivima, prenosi portal a1on.

Boki 13 izašao iz bolnice, sutra počinje suđenje za Reket

SKOPLJE - Prvooptuženi u aferi Reket u Severnoj Makedoniji, Bojan Jovanovski - Boki 13, danas je vraćen u skopski zatvor Šutka, nakon jednosedmičnog boravka u bolnici gdje je bio zbog kontrolnih pregleda.

Janeva nema dovoljno novca za puštanje uz kauciju

SKOPLJE - Bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Skoplju, Katica Janeva, nije ponudila dovoljno novca da bi bila puštena da se brani iz kućnog pritvora, javili su večeras skopski mediji.

Bolnica tužila Bokija 13 jer nije platio operaciju smanjivanja želuca

Privatna skopska bolnica "Sistina" tužila je prvooptuženog u slučaju "Reket" Bojana Jovanovskog zato što nije platio troškove operacije smanjivanja želuca.

Boki 13 i Janeva ostaju u pritvoru

Krivični sud u Skoplju odbacio je zahtjeve dvoje optuženih u aferi "Reket" Bojana Jovanovskog i Katice Janeve da budu pušteni uz pritvora.

Pozlilo Bokiju 13, sa saslušanja hitno prebačen u bolnicu

Prvoosumnjičenom u slučaju "Reket" Bojanu Jovanovskom - Bokiju 13 pozlilo je u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gdje je doveden na ispitivanje.

Boki 13 ostaje u pritvoru

SKOPLJE - Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, osumnjičen u aferi "Reket" ostaje u pritvoru zbog opasnosti od bjekstva.

Boki 13 tražio da mu ukinu pritvor zbog lošeg zdravlja

SKOPLJE - Prvooptuženi u aferi "Reket" Bojan Jovanovski-Boki 13 danas je u Apelacionom sudu u Skoplju na javnoj sednici zahtevao da bude pušten iz pritvora zbog zdrastvenih razloga, prenosi portal Plusinfo.

Najčitanije