Boks

Na Ilidži 500 kik boksera

Sve je spremno za 11. međunarodni kik boks kup "Wako Grand Prix BiH" za pionire, kadete, juniore i seniore, koji će se u subotu održati u Kulturno sportskom centru "Sabit Hadžić" na Ilidži.

Adnan Ćatić oslobođen optužbi za doping

Jedan od najuspješnijih evropskih boksera Adnan Ćatić, poznatiji kao Feliks Šturm, oslobođen je optužbi za doping, piše Berliner Kurier.

Bh. bokser na neobičan način čestitao Novu godinu

Bosanskohercegovački bokser Edin Puhalo u prazničnoj atmosferi priprema se za meč protiv njemačkog borca Kaija Kurzave, koji će biti održan 19. januara.

Završen 22. Memorijal "Hakija Turajlić"

Finalnim borbama u subotu okončan je 22. Međunarodni memorijalni bokserski turnir "Hakija Turajlić, održan pod pokroviteljstvom BH Telecoma.

Vajlder u pripremi za Fjurija poslao maskotu u bolnicu

Američki bokser Diontej Vajlder će najvverovatnije biti idući izazivač Entonija Džošue ukoliko 1. decembra odbrani WBC pojas protiv Tajsona Fjurija.

Haos na prvom suočavanju Fjurija i Vajdera

Pred nama je bokserski spektakl godine koji će biti održan 1. decembra u Stejpls centru u Los Anđelesu u borbi dva velika šampiona - Tajsona Fjurija i Diontija Vajldera.

Banjalučanin vicešampion svijeta u kik boksu

Nemanja Ponorac, reprezenrativac BiH i predstavnik kik boks saveza Republike Srpske, je vicešampion svijeta u kik boksu i to u disciplini K-1.

Kačar: Odlazak Beneša nenadoknadiv gubitak za ovdašnji boks

BANJALUKA - Legenda srpskog i jugoslovenskog boksa Tadija Kačar rekao je Srni da je odlazak Marijana Beneša, koji je danas preminuo u Banjaluci, nenadoknadiv gubitak za ovdašnji boks.

Tajlandski boks sport za cijelo tijelo

Otkrijte 5 apsolutno fantastičnih benefita koje treniranje tajlandskog boksa ima na naše tijelo.

Dvije godine zabrane kik-bokseru iz Banjaluke

Kik-boks savez BiH izrekao je mjeru zabrane takmičenja u trajanju od dvije godine Davoru Mijoviću, kik-bokseru Kluba "Sveti Georgije" iz Banjaluke, za kojeg je Agencija za antidoping kontrolu BiH utvrdila da je koristio zabranjenu supstancu efedrin, saopšteno je danas iz ove agencije.

Najčitanije