Boksit Milići

Višković uručio odlikovanje kompaniji "Boksit"

MILIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je u ime predsjednika Republike Željke Cvijanović uručio Orden Zvijezdu Republike Srpske sa srebrnom posvetom Kompaniji "Boksit" povodom 60 godina rada.

Otvorena nova fabrika u sklopu "Boksita"

MILIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i predsjednik Kompanije "Boksit" Rajko Dukić danas su u Milićima otvorili Fabriku za sušenje i mljevenje hidrata, u čiju izgradnju je "Boksit" uložio gotovo 2,6 miliona KM.

Prvi korak ka iskopavanju boksita

SANSKI MOST - Općinsko vijeće u Sanskom Mostu dalo je zeleno svjetlo za pokretanje postupka dodjele koncesije za eksploataciju boksita na lokalitetu Vojničko polje, kod sela Bojište.

U porodilištu bolnice "Boksit" rođeno 300 beba

MILIĆI - U porodilištu Specijalne bolnice iz hirurških oblasti "Boksit" u Milićima, od 14. novembra prošle godine kada je počelo sa radom, rođeno je 300 beba, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Od novembra u Milićima rođeno 200 beba

MILIĆI - U porodilištu Specijalne bolnice iz hirurških oblasti "Boksit" u Milićima je od 14. novembra, kada je počelo sa radom, do danas rođeno 200 beba, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

"Boksit" povećao prihod za 13 odsto

MILIĆI - Za pet mjeseci ove godine Kompanija "Boksit" iz Milića ostvarila je za 13 odsto veći ukupan prihod nego u istom periodu lani i u odnosu na ovogodišnji plan, saopšteno je iz Službe ove kompanije za odnose sa javnošću.

U Milićima obavljena prva operacija karcinoma grlića materice

MILIĆI - Tim hirurga predvođen profesorom Nenadom Lučićem iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Banjaluci obavio je danas u Specijalnoj bolnici “Boksit” u Milićima prvu operaciju invazivnog karcinoma grlića materice.

Radnici "Boksita" na poligrafskom testiranju

SARAJEVO - Kompanija Boksit saopštila je na svojoj zvaničnoj stranici da je održano poligrafsko ispitivanje radnika. Kako su naveli, poligrafsko ispitivanje bilo je na dobrovoljnoj bazi i svi koji su pristupili testu potpisali su izjavu da to čine dobrovoljno izuzev nekoliko radnika koji su to odbili.

Dobit kompanije Boksit u 2016. godini 2,2 miliona KM

MILIĆI - Kompanija "Boksit" iz Milića u 2016. godini dobro je poslovala sa pozitivnim finansijskim rezultatom i ostvarenom ukupnom dobiti od 2.200.000 KM, izjavio je danas predsjednik Kompanije Rajko Dukić.

Boksit a.d. Milići: Želimo biti korak ispred drugih

MILIĆI - Od klasičnog preduzeća za istraživanje, proizvodnju i pripremu rude boksita, veoma uspješno valorizujući taj prirodni resurs, kompanija "Boksit" iz Milića razvila je i druge dopunske djelatnosti u kojima veoma uspješno posluje.

Najčitanije