Bolest

Roditelji oboljele djece kupuju lijekove u inostranstvu

BANJALUKA - Jedan od najvećih problema sa kojima se susreću djeca oboljela od malignih bolesti, odnosno njihovi roditelji, jeste povremena nestašica lijekova na Odjeljenju dječje hematoonkologije Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS).

Sofija Rajović o borbi s bolešću

Glumica Sofija Rajović progovorila je o problemu sa viškom kilograma, izazvanom insulinskom rezistencijom, koja joj je iz korjena promijenila život.

Preminula Merima Njegomir

Legendarna pjevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 68. godini posle kraće bolesti.

Merima Njegomir teško bolesna

Popularna pjevačica Merima Njegomir, kako saznajemo, teško je bolesna i bori se sa kancerom.

Porodica otkrila od čega je preminuo Marinko Rokvić

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je od teške bolesti danas, 6. novembra, u Beogradu, u 68. godini, prenose mediji.

Marinko Rokvić teško bolestan

Pjevač Marinko Rokvić je u teškom zdravstvenom stanju, i već neko vrijeme se bori sa bakterijom koja mu je napala organizam. Rokvić je navodno loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izliječi.

Miloš Zeman suviše bolestan da radi

PRAG - Češki predsjednik Miloš Zeman suviše je bolestan da radi i parlament mora da počne da raspravlja kada i kako da pokrene ustavne mehanizme za oduzimanje njegovih ovlašćenja, rekao je danas šef gornjeg doma skupštine Miloš Vistrčil.

Humanitarna akcija za trogodišnjeg Danila Đumića

Udruženje građana "Mozaik prijateljstva" pokrenulo je humanitarnu akciju kako bi prikupilo sredstva za trogodišnjeg dječaka Danila Đumića, kome je potrebno 7.000 KM za odlazak na liječenje i boravak u Turskoj.

Oko 100 djece se u TK razboljelo od nepoznatog virusa

TUZLA- Oko 100 djece u prethodna četiri dana javilo se u UKC Tuzla sa istim simptomima, odnosno imaju proljev, povraćanje i dehidriranost.

„Kladuške heroine“ pomjeraju granice na putu do ozdravljenja

VELIKA KLADUŠA- Knjiga pod nazivom „Kladuške heroine“, koja sadrži priče žena koje vode borbu s karcinomom, promovisana je u subotu u Velikoj Kladuši u prisustvu velikog broja posjetilaca.

Najčitanije