Bolnica

Ljekar bijeljinske bolnice pobjednik "Slagalice"

BIJELJINA - Bijeljinska Bolnica "Sveti vračevi" ponosna je što u svojim redovima ima Luku Radića - ambicioznog ljekara na početku profesionalne karijere, koji je pobjednik 149. ciklusa kviza "Slagalica", rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Zlatko Maksimović na prijemu koji je organizovao za mladog ljekara.

Sinišu Mihajlovića oduševila posjeta, prva fotografija iz bolnice

Siniša Mihajlović ponovo se bori s leukemijom, a u bolnici je čuveni fudbalski stručnjak, trener FK Bolonja, doživio jedno prijatno iznenađenje.

Još jedna bolnica u Srpskoj dozvoljava posjete

ISTOČNO SARAJEVO - U Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu od sutra će biti dozvoljene posjete pacijentima koji se nalaze na liječenju, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

I bolnica u Zvorniku dozvolila posjete pacijentima

ZVORNIK - U Bolnici Zvornik dozvoljene su posjete pacijentima koji se nalaze na liječenju, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Bijeljinska bolnica dozvolila posjete, širom Srpske razmatraju ovu mogućnost

BANJALUKA, BIJELJINA - U Bolnici "Sveti vračevi" u Bijeljini od sutra su, uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera, ponovo dopuštene posjete pacijentima, dok istovremeno u drugim bolnicama širom Srpske kažu da, iako razmatraju ovu mogućnost, još nisu donijeli tu odluku.

Požar u bolnici, poginula jedna osoba

SOLUN - Najmanje jedno lice je poginulo u požaru u kovid bolnici u grčkom gradu Solunu, saopštila je grčka vatrogasna služba.

Brazilski predsjednik na pregledima u bolnici

BRAZILIJA - Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro prebačen je u bolnicu u glavnom gradu Braziliji radi pregleda zbog moguće blokade crijeva, saopštili su zvaničnici.

Inspekcija zabranila naplatu parkiranja u krugu bolnice

ZENICA – Inspekcija je zabranila naplatu parkiranja u krugu Kantonalne bolnice Zenica, saopšteno je iz Služba za inspekcije poslove Grada Zenica.

Mirjana Karanović završila u bolnici

​Da bolest može svakome da pokuca na vrata, uvjerila se i doajen srpskog glumišta Mirjana Karanović (65), koja je uprkos zdravom načinu života koji propagira godinama, zbog teških simptoma virusa korona završila u bolnici.

Direktori prijavljeni da su bolnicu "Srbija" oštetili za 55.232 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Nebojša Šešlija, direktor Bolnice "Srbija" i Đorđe Savić, direktor preduzeća "Krajina group", prijavljeni su Tužilaštvu zbog sumnje da su tu zdravstvenu ustanovu oštetili za 55.232 KM, saznaju "Nezavisne novine".

Dva miliona maraka za bolnicu u Bihaću

BIHAĆ - Vlada Unsko-sanskog kantona odobrila je dva miliona maraka za Kantonalnu bolnicu u Bihaću, a ova sredstva biće iskorištena za servisiranje postojećeg aparata za magnetnu rezonancu, te za unapređenje informatičkog sistema na Odjelu radiologije u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Zatvorena kovid bolnica u Bijeljini

BIJELJINA - Kovid bolnica u Bijeljini je zatvorena, ali, iako je epidemiološka situacija u gradu mnogo bolja, nije vrijeme za opuštanje, saopšteno je iz Bolnice "Sveti vračevi".

Mediji: Rusi pogodili dječju bolnicu u Kijevu

Ukrajinski TSN javlja da su Rusi pogodili dječju onokološku bolnicu u Kijevu te da ima poginulih, prenosi Kyiv Independent.

Donacijom riješen decenijski problem bolnice u Trebinju

TREBINJE - Srpsko-američka medicinska asocijacija donirala je Službi za onkologiju Bolnice Trebinje jednu laminarnu komoru i pet infuzionih pumpi, čija vrijednost je 20.000 dolara.

Pele zbog urinarne infekcije ostaje duže u bolnici

RIO DE ŽANEIRO - Legendarni brazilski fudbaler Pele, koji je na redovnoj hemoterapiji, ima urinarnu infekciju zbog koje će se zadržati u bolnici duže nego što je planirano.

Najčitanije