Bolnica

Uskoro gradnja transfuzijskog centra u sklopu bolnice "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić najavio je danas u Istočnom Sarajevu da će u sklopu Bolnice "Srbija" biti izgrađen regionalni transfuzijski centar.

Slovenačka bolnica zatvorila odjel, nema sestara

JESENICE - Zbog nedostatka medicinskih sestara odjeljenje interne medicine u Opštoj bolnici u Jesenicama je zatvoreno.

Bolnica Srbija zabranila posjete zbog morbila

ISTOČNO SARAJEVO - U bolnici "Srbija" u Istočom Sarajevu od danas su zabranjene posjete zbog nepovoljne epidemiološke situacije u okolini i povećanog broja pacijenata kod kojih je dijagnostikovano da boluju od morbila, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U novoizgrađenu bolnicu preseljene sve hirurške grane

ISTOČNO SARAJEVO - U novoizgrađenu Bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu preseljene su sve hirurške grane zajedno sa savremenom intenzivnom njegom i od sada će sve operacije biti obavljane u novim salama.

Blokada računa i prinudne naplate svakodnevica u bolnici u Bihaću

BIHAĆ - Kantonalna bolnica u Bihaću susreće se s velikim problemima u svom radu zbog naslijeđenih dugovanja iz proteklog perioda, koja se procjenjuju na preko 11 miliona maraka, a Vlada USK i druge institucije još nisu pronašli adekvatno rješenje.

U Bolnici "Srbija" biće prostorija za duhovne obrede

ISTOČNO SARAJEVO - U Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu jedna prostorija biće namijenjena za duhovne obrede pacijenata, dogovoreno je na sastanku direktora Bolnice Nebojše Šešlije i Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma.

Pele ostao na posmatranju u bolnici u Sao Paolu

Legendarni brazilski fudbaler Pele dobrog je zdravlja, ali je i danas ostao na posmatranju u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu.

Pele otpušten iz bolnice u Parizu

​Brazilska fudbalska legenda Pele u ponedjeljak je otpušten iz bolnice u Parizu, u koju je prošle sedmice primljen zbog upale urinarnog trakta, objavila je Francuska novinska agencija - AFP.

Dea Đurđević napustila intenzivnu njegu

Voditeljka Dea Đurđević jutros je prevezena u Klinički centar Srbije na odjeljenje ortopedije.

Prvi pacijenti u Bolnici "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Od jutros su prvi pacijenti smješteni u novi objekat Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu, a završetak kompletnog preseljenja se očekuje za mjesec dana, rekao je vršilac dužnosti direktora ove ustanove Nebojša Šešlija.

Najčitanije