Bolnica

Ubio se muškarac koji je pucao u češkoj bolnici

PRAG - Češka policija saopštila je danas da je jedan muškarac izvršio samoubistvo u automobilu za kojim se tragalo poslije pucnjave i ubistava šest osoba u bolnici u Ostravi, na istoku zemlje.

Pucnjava u bolnici, ubijeno šest osoba

PRAG - Najmanje četiri osobe ubijene su u pucnjavi u bolnici u Ostravi na sjeveroistoku Češke, saopštili su zvaničnici.

Sekretarica Olivera Ivanovića završila u bolnici

KOSOVSKA MITROVICA - Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska, večeras je na liječenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici primljena Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umješanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Svi za nastavak izgradnje nove bolnice u Doboju

DOBOJ - Ko je vlast, a ko opozicija, na trenutak su zaboravili odbornici u Skupštini grada Doboja, jer su podigli plave kartice i jednoglasno podržali nastavak projekta izgradnje nove bolnice.

Migrant umro nakon povreda zadobijenih u tuči

​U migrantskom naselju Ušivak u Hadžićima jutros je došlo do tuče među migrantima, a jedan od njih zadobio je povrede opasne po život, te je podlegao povredama u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Porodilja primila prvu epiduralnu anesteziju u dobojskoj bolnici

Težak i bolan prvi porođaj nagnali su Miru Đekić (21) iz Podnovlja, kod Doboja, da sebi olakša muke i da svoju drugu kćerku na svijet donese uz pomoć epiduralne anestezije, pa je tako Anđela, teška 3.250 grama i duga 55 centimetara, prva beba koja je uz pomoć ove tehnike rođena u dobojskoj bolnici.

Bolnica u Austriji zbog smetova odsječena od svijeta

BEČ - Obilne snježne padavine u dijelovima Austrije uzrokovale su, drugi dan zaredom, zatvorene puteve i nestanak struje u mnogim domaćinstvima, a u jednoj bolnici je više od 24 sata oko 600 bolesnika i medicinskog osoblja odsječeno od ostatka svijeta.

Nakon vatre voda iselila pacijente iz Kantonalne bolnice u Bihaću

BIHAĆ - Kiša koja je padala proteklih dana pričinila je štetu na nedavno otvorenom Odjelu hirurgije u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, a razlog je nekvalitetno urađen krov, koji je propustio vodu, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

Bolnica tužila Bokija 13 jer nije platio operaciju smanjivanja želuca

Privatna skopska bolnica "Sistina" tužila je prvooptuženog u slučaju "Reket" Bojana Jovanovskog zato što nije platio troškove operacije smanjivanja želuca.

Francuska diva Katrin Denev u bolnici

Francuska glumica Katrin Denev (76) primljena je tokom noći u bolnicu u Parizu, javili su francuski mediji.

Najčitanije