Bolnica

Nebojša Šešlija za "Nezavisne": Netačnim odgovorima ugrožavaju medicinare

Bolnica "Srbija" je spremna za prijem pacijenata zaraženih virusom korona u regiji koju pokriva, rekao je "Nezavisnim" Nebojša Šešlija, direktor ove bolnice.

Privrednici nabavljaju respiratore za Bolnicu Trebinje

Grupa trebinjskih privrednika sakupila je 43.500 maraka, za šta će se Bolnici Trebinje obezbijediti jedan respirator i medicinska oprema.

Košarac će od marta donirati pola plate Bolnici "Srbija"

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac doniraće pola plate, počevši od marta, Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Kantonalna bolnica u Bihaću formirala tim za sakupljanje donacija

BIHAĆ - Kantonalna bolnica u Bihaću formirala je juče tim koji će raditi na pokretanju donatorskih aktivnosti za pomoć ovoj zdravstvenoj ustanovi, a sve informacije o načinu doniranja biće objavljene u narednim danima.

Bolnica u Londonu kritično, nedovoljno kreveta na intenzivnoj

LONDON - U jednoj bolnici u Londonu danas je nakratko proglašen "kritični incident" zbog nedovoljno kreveta na odjeljenju intenzivne njege usljed porasta broja pacijenata obolelih od korona virusa.

Ispred Bolnice "Srbija" postavljen trijažni punkt

ISTOČNO SARAJEVO - Ispred kompleksa Bolnice "Srbija" postavljeni su kontejneri u kojima će od naredne sedmice biti vršen osnovni pregled svih posjetilaca, s ciljem sprečavanja ulaska virusa korona u samu bolnicu i zaštite medicinskog osoblja i pacijenata, izjavio je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija.

Zaraze virusom korona u još jednoj slovenačkoj bolnici

​LJUBLJANA - U još jednoj slovenačkoj bolnici u utorak su potvrđeni slučajevi zaraze virusom korona među osobljem, javljaju u utorak slovenački mediji.

Mjerenje temperature svim pacijentima prije ulaska u bolnicu u Sarajevu

SARAJEVO - Svim pacijentima koji od danas dolaze u sarajevsku Opštu bolnicu, kao i svim zaposlenim u ovoj zdravstveno ustanovi, preventivno će, zbog virusa korona, pri ulasku biti mjerena temperatura beskontaktnim toplomjerom.

Izložba "Bolnica Stobart" - Veliki rat iz ženskog ugla

BIJELJINA - Izložba Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" iz Kragujevca "Bolnica Stobart" o britanskim bolničarkama u Srbiji tokom Velikog rata otvorena je danas u bijeljinskoj biblioteci, gdje će gostovati narednih 15 dana.

Bolnici uvijek nedostaje posteljina

DOBOJ - Pacijenti često kritikuju stanje bolničkih posteljina kada napuste krevete na nekom od odjeljenja dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", koja se uglavnom oslanja na donatore kada ih nabavlja.

Najčitanije