Bolnica

Zeman otpušten iz bolnice

PRAG - Češki predsjednik Miloš Zeman otpušten je iz vojne bolnice gdje je proveo više od šest nedjelja, saopštila je danas ta zdravstvena ustanova, prenosi Rojters.

Austrija izmijenila pravilnik o kažnjavanju, bolnice pozivaju penzionisano osoblje

BEČ - Ministarstvo zdravlja Austrije utvrdilo je novi pravilnik za kažnjavanje, koje omogućava policiji na licu mjesta da novčano kažnjava one koji krše korona mjere.

Pijani Srbi napravili haos u bolnici u Italiji

Dva državljana Srbije, u vidno alkoholisanom stanju, napravili su haos u bolnici na sjeveru Italije nakon što su se u njoj našli tražeći pomoć.

Više od 95 odsto pacijenata u bijeljinskoj kovid bolnici nevakcinisani

BIJELJINA - Više od 95 odsto pacijenata koji su na liječenju u bijeljinskoj kovid bolnici su nevakcinisani, izjavila je danas infektolog Bolnice "Sveti vračevi" Aleksandra Radojčić.

Zeman uskoro izlazi iz bolnice

PRAG - Češki predsjednik Miloš Zeman izaći će veoma brzo iz bolnice, rekao je danas njegov portparol, ali nije precizirao datum.

U Bijeljini ponovo dvocifren broj prijema u kovid bolnicama

BIJELJINA - U bijeljinskim kovid bolnicama je nakon 10 dana ponovo dvocifren broj prijema, saopšteno je iz Bolnice "Sveti vračevi".

Rast broja zaraženih prijetnja redovnom režimu rada bolnica u Srpskoj

BANJALUKA, BIJELJINA - Zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj i dalje redovno rade i zasada nisu prešle na kovid režim rada, a nije prekinut ni hladni operativni lanac, mada je moguće da se sa rastom broja oboljelih od kovida-19 to promijeni.

Latinović: Ministarstvo će nastaviti da podržava bijeljinsku Bolnicu

BIJELJINA - Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske nastaviće da podržava misiju bijeljinske Bolnice "Sveti vračevi" da pruži maksimalno dobru i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu svim građanima, ne samo Bijeljine, nego i drugih lokalnih zajednica, rekao je danas pomoćnik resornog ministra Milan Latinović.

Troje stradalo u kovid bolnici u Bugarskoj, požar izazvao pacijent cigaretom?

SOFIJA - Tri osobe poginule su u požaru koji je rano jutros izbio u kovid odjeljenju bolnice u gradu Sliven, na jugu Bugarske, izjavili su zvaničnici.

Vještačka pluća spasila mladića s kovidom u Beogradu

BEOGRAD - U Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" prvi put je na aparat koji mijenja pluća stavljen kovid pozitivni pacijent, koji je nakon toga počeo da se oporavlja.

Najčitanije