Bolnica

Dijagnostika magnetnom rezonancom od decembra u Prijedoru

PRIJEDOR - Prijedorska Bolnica "Doktor Mladen Stojanović" od decembra bi trebalo prvi put da počne da sprovodi dijagnostiku magnetnom rezonancom, najavio je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Mirko Sovilj.

Donirano 30.000 KM Univerzitetskoj bolnici

FOČA - Opština Foča saopštila je da je donacijom od 30.000 KM pomogla Univerzitetskoj bolnici da instalira i pusti u rad aparat za magnetnu rezonancu.

Za gradnju novog bloka i adaptaciju dijela bolnice u Zvorniku 26,8 miliona KM

ZVORNIK - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je danas u Zvorniku da projekat gradnje novog bloka zvorničke bolnice, te adaptacija i rekonstrukcija postojećeg dijela ovog objekta imaju punu podršku Vlade Republike Srpske i resornog ministarstva.

Obnovljene operacione sale u Kantonalnoj bolnici u Bihaću

BIHAĆ - Radovi na obnovi operacionih sala u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, koje su uništene u katastrofalnom požaru koji je pogodio ovu zdravstvenu ustanovu prije više od šest godina, su okončani i one će za nekoliko dana biti stavljene u funkciju.

Nova dijagnostička metoda raka dojke u Bolnici "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Pacijentima Bolnice "Srbija" ubuduće će biti dostupna nova metoda dijagnostikovanja tumora dojke, čime je napravljen veliki iskorak u liječenju ove bolesti u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Za jedan dan obavljene 22 operacije oka

ISTOČNO SARAJEVO - Ljekar specijalista oftalmologije sa beogradske Vojnomedicinske akademije /VMA/ Bojan Kovač obavio je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu u toku jednog dana 22 složene operacije katarakte na oku.

Jednogodišnja beba pojela džoint pa završila u bolnici

Jednoipogodišnja beba čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38) završila je u milanskoj bolnici ’’Vittore Buzzi’’ gdje su ljekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

Pacijent napao doktora pa izbila masovna tuča

SKOPLJE - U Gradskoj bolnici u Skoplju sinoć je došlo do masovne tuče zbog toga što pacijent nije htio da sačeka ljekara da mu sanira ranu, a nekoliko osoba je privedeno, javljaju makedonski mediji.

Požar u bolnici, jedna osoba poginula, 19 povrijeđeno

​BERLIN - Jedna osoba je poginula, a 19 je povrijeđeno u požaru koji je izbio u bolnici u Diseldorfu, gradu na zapadu Njemačke, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

I djeca iz Istočnog Sarajeva otrovana hranom u Olovu?

ISTOČNO SARAJEVO - Dalibor Bošković, portparol JZU Bolnica "Srbija" Istočno Sarajevo, kazao je u petak "Nezavisnim" da su dva tinejdžera primljena u Bolnicu u Istočnom Sarajevu nakon što su boravili u SRC Ajdinovići.

Najčitanije