Bolnica

U bolnici izbio požar, vlasti evakuišu pacijente

NJU DELHI - U bolnici Sviindijski instituti medicinskih nauka u Nju Delhiju izbio je danas požar i vlasti evakuišu pacijente i posjetioce.

"Banja Vrućica" u izgradnju moderne bolnice ulaže 10 miliona KM

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" uskoro počinje izgradnju moderne bolnice, a predviđeno je da u njoj budu angažovani vrhunski medicinski stručnjaci iz Srpske, ali i inostranstva.

Sberbank donirala računar bolnici iz Prijedora

Sberbank Banjaluka nastavlja uspješnu saradnju sa JU Opštom bolnicom “Dr. Mladen Stojanović” iz Prijedora.

Za jedan dan u Bolnici "Srbija" tri operacije na karotidnim arterijama

ISTOČNO SARAJEVO - Poznati stručnjak iz oblasti vaskularne hirurgije primarijus Milanko Maksić uspješno je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu u jednom danu obavio tri operacije na karotidnim arterijama, koje do njegovog dolaska niko nije radio u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Vlada RS donijela zaključak o rekonstrukciji bolnice u Zvorniku

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske donijela je na današnjoj sjednici zaključak o rekonstrukciji bolnice u Zvorniku i izgradnji novog bloka.

Dodik u posjeti Trebinju: Za dobre projekte neće faliti novca

TREBINJE - Trebinje će u narednom periodu imati punu podršku i od Predsjedništva BiH, ali i od Vlade RS, jer će se srpski član predsjedništva Milorad Dodik zauzeti da se nekoliko projekata koji su već spremni i finansijski ispoštuje.

Ratko Mladić prebačen u bolnicu

HAG - General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gdje će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Začarani krug zaduženja Kantonalne bolnice u Bihaću ne prestaje

BIHAĆ - Kantonalna bolnica u Bihaću posegnuće za novim kreditnim zaduženjem od dva miliona maraka kako bi se izbjegao finansijski bankrot i omogućilo normalno funkcionisanje ove zdravstvene ustanove.

Više od 40 ljudi u bolnici zbog trovanja

VINIPEG - Usljed trovanja ugljen-monoksidom u motelu u Vinipegu u kanadskoj provinciji Manitoba 46 osoba prebačeno je u bolnicu od čega je 15 u teškom stanju, saopšteno je danas iz vatrogasne službe.

Uhapšeni tri ljekara i medicinska sestra sarajevske bolnice

SARAJEVO - Pripadnici MUP-a KS jutros su u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" uhapsili tri ljekara i medicinsku sestru zbog krivičnog djela primanje mita.

Najčitanije