Bolnica

U bolnici "Srbija" urađena složena operacija jetre

ISTOČNO SARAJEVO - U bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu poslije sedam godina urađena je veoma složena i zahtjevna operacija na jetri, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Obnovljen odjel za plućne bolesti u Kantonalnoj bolnici u Bihaću

BIHAĆ - Potpuno rekonstruisani Odjel za intenzivnu njegu plućnih i zaraznih bolesti otvoren je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, čime je nastavljena modernizacija ove zdravstvene ustanove koja je teško stradala u požaru koji se dogodio prije više od šest godina.

Na pomolu nove olakšice: Jeftinije liječenje u svim bolnicama u Srbiji

BANJALUKA - Pacijenti iz Srpske će se po dosta nižim cijenama moći liječiti u svim javnim zdravstvenim ustanovama u Srbiji u koje budu upućeni.

Dobojska bolnica dobila dva nova sanitetska vozila

DOBOJ - Kvar vozila nasred puta za vrijeme transporta povrijeđenog pacijenta iz dobojske bolnice "Sveti apostol Luka" do Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci i borba da se stigne na vrijeme postaće prošlost jer je ova zdravstvena ustanova u petak dobila dva nova sanitetska vozila.

Trebinju potrebno novo onkološko odjeljenje

TREBINJE - Medicinsko osoblje Službe za onkologiju, kao i ostali zdravstveni radnici Bolnice Trebinje pokrenuli su inicijativu da se, zbog sve većeg broja teško oboljelih koji se liječe u Trebinju, otvori novo odjeljenje za oboljele od malignih bolesti, s mnogo većim kapacitetima.

Ubio se muškarac koji je pucao u češkoj bolnici

PRAG - Češka policija saopštila je danas da je jedan muškarac izvršio samoubistvo u automobilu za kojim se tragalo poslije pucnjave i ubistava šest osoba u bolnici u Ostravi, na istoku zemlje.

Pucnjava u bolnici, ubijeno šest osoba

PRAG - Najmanje četiri osobe ubijene su u pucnjavi u bolnici u Ostravi na sjeveroistoku Češke, saopštili su zvaničnici.

Sekretarica Olivera Ivanovića završila u bolnici

KOSOVSKA MITROVICA - Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska, večeras je na liječenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici primljena Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umješanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Svi za nastavak izgradnje nove bolnice u Doboju

DOBOJ - Ko je vlast, a ko opozicija, na trenutak su zaboravili odbornici u Skupštini grada Doboja, jer su podigli plave kartice i jednoglasno podržali nastavak projekta izgradnje nove bolnice.

Migrant umro nakon povreda zadobijenih u tuči

​U migrantskom naselju Ušivak u Hadžićima jutros je došlo do tuče među migrantima, a jedan od njih zadobio je povrede opasne po život, te je podlegao povredama u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Najčitanije