Bolnica Srbija

Nebojša Šešlija za "Nezavisne": Netačnim odgovorima ugrožavaju medicinare

Bolnica "Srbija" je spremna za prijem pacijenata zaraženih virusom korona u regiji koju pokriva, rekao je "Nezavisnim" Nebojša Šešlija, direktor ove bolnice.

Košarac će od marta donirati pola plate Bolnici "Srbija"

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac doniraće pola plate, počevši od marta, Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

U bolnici "Srbija" urađena složena operacija jetre

ISTOČNO SARAJEVO - U bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu poslije sedam godina urađena je veoma složena i zahtjevna operacija na jetri, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Na pomolu nove olakšice: Jeftinije liječenje u svim bolnicama u Srbiji

BANJALUKA - Pacijenti iz Srpske će se po dosta nižim cijenama moći liječiti u svim javnim zdravstvenim ustanovama u Srbiji u koje budu upućeni.

Najbolji rezultati Bolnice "Srbija" u posljednjih pet godina

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija izjavio je danas nakon razgovora sa srpskim članom Predsjedništva Miloradom Dodikom da je novi objekat ove bolnice u potpunosti opravdao svoju namjenu, navodeći da je u oktobru Bolnica "Srbija" ostvarila najbolje poslovne rezultate u posljednjih pet godina.

Operacija grudnog koša u Bolnici Srbija nakon pet godina pauze

ISTOČNO SARAJEVO - Torakalni hirurzi Vlado Cvijanović i Nenad Ždrale, te anesteziolog Stoja Erić uspješno su u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu izvršili operaciju grudnog koša, nakon pet godina pauze.

Nova dijagnostička metoda raka dojke u Bolnici "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Pacijentima Bolnice "Srbija" ubuduće će biti dostupna nova metoda dijagnostikovanja tumora dojke, čime je napravljen veliki iskorak u liječenju ove bolesti u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Za jedan dan obavljene 22 operacije oka

ISTOČNO SARAJEVO - Ljekar specijalista oftalmologije sa beogradske Vojnomedicinske akademije /VMA/ Bojan Kovač obavio je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu u toku jednog dana 22 složene operacije katarakte na oku.

I djeca iz Istočnog Sarajeva otrovana hranom u Olovu?

ISTOČNO SARAJEVO - Dalibor Bošković, portparol JZU Bolnica "Srbija" Istočno Sarajevo, kazao je u petak "Nezavisnim" da su dva tinejdžera primljena u Bolnicu u Istočnom Sarajevu nakon što su boravili u SRC Ajdinovići.

Za jedan dan u Bolnici "Srbija" tri operacije na karotidnim arterijama

ISTOČNO SARAJEVO - Poznati stručnjak iz oblasti vaskularne hirurgije primarijus Milanko Maksić uspješno je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu u jednom danu obavio tri operacije na karotidnim arterijama, koje do njegovog dolaska niko nije radio u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Najčitanije