Bolnica Srbija

Eranović: Situacija izuzetno teška, bolnički kapaciteti popunjeni

ISTOČNO SARAJEVO - Epidemiološka situacija na području Sarajevsko-romanijske regije u posljednjih mjesec dana je nepovoljna, a u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu izuzetno teška i svi bolnički kapaciteti su popunjeni, izjavila je Srni specijalista infektologije u ovoj zdravstvenoj ustanovi Žanka Eranović.

Dodik otvorio objekat transfuzije u bolnici "Srbija": Pobjeda je izgraditi nešto novo

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, direktor Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske Gordana Guzijan i direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija otvorili su večeras objekat transfuzije u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Otvara se još jedna privremena kovid bolnica u Srbiji

ČAČAK --Vlada Srbije donijela je odluku da se Sportska hala Atenica u Čačku otvori kao privremeni objekat za smještaj i liječenje lica oboljelih od zarazne bolesti kovid 19.

Šešlija: Nabavka urađena po zakonu

BANJALUKA - Nebojša Šešlija, direktor bolnice "Srbija", rekao je da je ova bolnica tender za nabavku aparata raspisala u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama te da će u narednih nekoliko dana ponude biti otvorene i biće poznati dobavljači.

Šeranić: Odlična organizacija Bolnice "Srbija" u vrijeme epidemije

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izrazio je zadovoljstvo organizacijom Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu u vrijeme epidemije virusa korona, te kako su zdravstveni radnici ove ustanove odgovorili na epidemiju i liječili pacijente.

Šešlija: Bolnica "Srbija" dobiće mobilni rendgen

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija rekao je nakon sastanka s predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem da je ova zdravstvena ustanova riješila pitanje mobilnog rendgena, koji će dobiti u narednom periodu, a koji je neophodan za pružanje zdravstvene zaštite za sve pacijente i značajno će olakšati posao i u redovnom radu i u borbi sa virusom COVID-19.

"Bolnica Srbija funkcioniše uspješno, obezbijedićemo neophodnu opremu"

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas Bolnicu Srbija u Istočnom Sarajevu i istakao je da ova Bolnica uspješno funkcioniše.

Pogledajte kako napreduje izgradnja nove kovid bolnice u Beogradu

BEOGRAD - U krugu Vojnomedicinskog centra (VMC) Karaburma u Beogradu u toku je rekonstrukcija postojećeg i izgradnja dodatnog objekta koji će biti nova bolnica za oboljele od virusa korona, kapaciteta 70 kreveta.

Nebojša Šešlija za "Nezavisne": Netačnim odgovorima ugrožavaju medicinare

Bolnica "Srbija" je spremna za prijem pacijenata zaraženih virusom korona u regiji koju pokriva, rekao je "Nezavisnim" Nebojša Šešlija, direktor ove bolnice.

Košarac će od marta donirati pola plate Bolnici "Srbija"

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac doniraće pola plate, počevši od marta, Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Najčitanije