Bomba

Bačena bomba na kuću optuženog u predmetu "Tower"

Sinoć je u sarajevskoj ulici Slatina iznad naselja Šip bačena eksplozivna naprava na kuću Elvedina Mahmutovića, direktora firme Smart Invest i optuženog u predmetu "Tower" koji se vodi pred sudom u Sarajevu, potvrđeno je za Klix.ba iz sarajevske policije.

Pogledajte snimak uništavanja džinovske bombe pronađene u Poljskoj

Ogromna bomba koju su britanske snage bacile u Poljskoj otkivena je u jednom kanalu, a sve je završeno velikom eksplozijom.

Poljska mornarica započela deaktiviranje gigantske seizmičke bombe

Poljski vojni ronioci započeli su delikatnu operaciju demontiranja džinovske britanske bombe iz Drugog svjetskog rata na dnu kanala u Baltičkom moru.

Deaktivirana sumnjiva naprava u vozu kod Kelna

BERLIN - Njemačka policija deaktivirala je danas sumnjivu napravu pronađenu u regionalnom vozu u blizini Kelna na zapadu zemlje.

Evakuisan objekat Srednjoškolskog centra u Doboju

DOBOJ - Policija je večeras evakuisala objekat Srednjoškolskog centra u Doboju nakon prijave da nepoznato lice postavlja eksplozivnu napravu, a provjerama je utvrđeno da je riječ o lažnoj dojavi, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Evakuisan Ajfelov toranj

Ajfelov toranj danas je evakuisan, a francuske snage bezbjednosti postavile su zaštiti kordon oko ove oblasti u Parizu poslije anonimne dojave o postavljenoj bombi, prenose mediji.

Pronađena bomba u rijeci u blizini trebinjskog kupališta

TREBINJE- U rijeci Trebišnjici, 150 metara nizvodno od gradskog kupališta "Bregovi", nađena je bomba M-52, ali je brzim dejstvom pripadnika Civilne zaštite uklonjena.

Najmanje 10 poginulih u napadu u Kabulu, meta potpredsjednik Avganistana

Najmanje 10 osoba je poginulo, a 31 je ranjena jutros u eksploziji bombe pored puta u Kabulu, čija je meta bio prvi potpredsjednik Avganistana Amrulah Saleh, koji je uspio da izbjegne napad sa manjim opekotima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Eksplozija auto-bombe, poginula dva pripadnika vojske Somalije

Dva pripadnika specijalnih jedinica vojske Somalije su poginula, jedan američki oficir je teško ranjen u eksploziji automobila-bombe ispred kasarne na jugu zemlje.

Zašto je Rusija predala Kini tajne tehnologije za atomsku bombu

Sovjetski savez je pedesetih godina 20. vijeka predao Kini niz tehnologija koje su bile potrebne da se napravi kineska nuklearna bomba.

Najčitanije