Bomba

U Beogradu uklonjena bomba iz Drugog svjetskog rata

BEOGRAD - Avio-bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata, koja je pronađena u beogradskoj opštini Čukarica uspješno je neutralizovana i uklonjena.

Bacio u vatru kesu s ručnim bombama

PODGORICA - U mjestu Polje, opština Mojkovac, teže je povrijeđen muškarac kada je bacio u vatru kesu sa dvije ručne bombe i kapislama koju je našao na svom imanju.

Mediji: Postavljena bomba u liftu zgrade bivšeg pripadnika MUP-a

NOVI SAD - U novosadskom naselju Detelinara više od pola sata u blokadi je bila Ulica Ilije Birčanina zbog dojave o postavljenoj bombi, jedna osoba je uhapšena, a prema prvim nezvaničnim informacijama, bomba je sklonjena, prenose mediji.

Uhapšen zbog lažne dojave da je postavljena bomba u zgradi Vlade RS

BANJALUKA - Ž.K. iz Banjaluke uhapšen je juče zbog sumnje da je lažno prijavio da je postavljena bomba u zgradi Vlade RS, saopšteno je iz PU Banjaluka.

"Smućkajte" vitaminsku bombu po japanskom receptu

Za jačanje imuniteta i borbu protiv gripa i prehlade preporučuju se razni napici. Jedan od njih je i napitak po imenu "17 na dan", a recept potiče iz Japana.

Žena prijetila bombama u zgradi u kojoj živi Kolinda

ZAGREB - Danas je oko podneva došlo do policijske intervencije u Bauerovoj ulici u centru Zagreba.

Prijetio bombom Ambasadi SAD, uhapšen Nikšićanin

PODGORICA - Nikšićanin Veljko Mandić (57) uhapšen je danas zbog sumnje da je uputio prijeteće pozive i poruke Ambasadi SAD, piše podgorička Pobjeda.

Lažna dojava o bombi u Opštinskom sudu

SARAJEVO - Dojava da je u Opštinskom sudu u Sarajevu postavljena bomba bila je lažna, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Dojava o bombi, evakuisan Opštinski sud

SARAJEVO - Sva lica iz zgrade Opštinskog suda u Sarajevu evakuisana su jutros zbog dojave da je postavljena eksplozivna naprava, rečeno je Srni iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

Drama u sudu u Novom Sadu: "Postavio sam bombu, javiću gdje je sljedeća"

NOVI SAD - Zgrada pravosudnih organa u Novom Sadu evakuisana je zbog anonimne dojave o bombi i u toku je kontradivezioni pregled prostora.

Najčitanije