Bomba

Prijetio da će aktivirati bombu ispred kafića

ŠEKOVIĆI – Lice D.S. (22) iz Šekovića uhapšeno je zbog sumnje da je u ponedjeljak, sat vremena iza ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Osmacima prijetio da će aktivirati bombu.

SAD: Sjeverna Koreja nastavlja da pravi nuklearne bombe

VAŠINGTON - Bez obzira na saopštenje Pjongjanga da prekida proizvodnju nuklearnog oružja, činjenice ukazuju na to da se program nastavlja, pa čak i proširuje, piše "Blumberg".

Iz magacina kod Nikšić nestala dva sanduka ručnih bombi

​PODGORICA - Iz vojnog magacina u Brezoviku kod Nikšića nestala su dva sanduka ručnih bombi, potvrđeno je iz Ministarstva odbrane Crne Gore.

Eksplozija u diskoteci u Kolumbiji, desetine povrijeđenih

EL BAGRE - Najmanje 29 ljudi povrijeđeno je u eksploziji bombe u diskoteci u opštini El Bagre na sjeveroistoku Kolumbije, saopšteno je iz policije.

Amerikanci testirali "majku svih bombi", procurio snimak

Na internetu se pojavio snimak testiranja supermoćne avionske bombe GBU-57.

Uhapšen zbog sumnje da je bacio bombu u kladionicu

LOPARE - Policija je uhapsila Alena Tirića (28) iz Lopara, osumnjičenog da je u sportsku kladionicu "Admiral" ubacio ručnu bombu, od čije detonacije nije bilo povrijeđenih.

Eksplozija bombe ispred grčke televizije

ATINI - Snažna bomba eksplodirala je ispred zgrade grčke privatne televizije "Skaj" u Atini, povrijeđenih nema.

Evakuisane desetine institucija širom SAD zbog lažne dojave o bombi

VAŠINGTON - Desetine škola, javnih ustanova, medijskih kuća i drugih institucija širom SAD evakuisano je večeras zbog lažne dojave o postavljenoj bombi.

Bačena bomba u dvorište firme, kamere snimile napadača

U dvorište firme "Agroplod" iz Stapara, mjesta nedaleko od Sombora, bačena je eksplozivna naprava, a tom prilikom srećom niko nije povrijeđen. Nanijeta je samo materijalna šteta, a oštećeni su automobili i kancelarije.

Pronađena bomba kod mosta na Savi u Beogradu

BEOGRAD - Avio-bomba zaostala najvjerovatnije iz Drugog svjetskog rata pronađena je u rijeci Savi u blizini Starog mosta u Beogradu, prenosi televizija "Studio B".

Najčitanije