Bomba

Amerikanci testirali avio-bombu sistema "Zlatna horda"

Sjedinjene Američke Države izvršile su probu avio-bombe "Stormbrejker" koja je integrisana u sistem poluautonomnog visokopreciznog oružja "Zlatna horda", prenosi list „Forbs“.

Bacio bombu pod mercedes

BOSANSKA KRUPA - Pripadnici policije u Bosanskoj Krupi priveli su 35-godišnjaka koji je osumnjičen da je jučer u poslijepodnevnim satima bacio bombu pod automobil marke mercedes u Prvomajskoj ulici u tom gradu.

U plastičnom buretu pronađeni bombe, trombloni i municija

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite pronašli su na području Travnika i uklonili 246 komada eksplozivnih sredstava i 2.401 komad municije.

Policija prekinula slavlje: Prijetio da će sve raznijeti bombom

SREBRENICA - Prava drama odvijala se u ponedjeljak u Gornjim Potočarima, kod Srebrenice, kada je policija intervenisala zbog pucnjave na porodičnom veselju, a zatim je iznenada dvadesetčetvorogodišnji Darko O. uzeo bombu kojom je prijetio da će ih raznijeti, kao i ostalu rodbinu koja se tu zatekla, saznaju "Nezavisne".

Evakuisan servis Poršea u Zagrebu

ZAGREB - Servis Poršea u Zagrebu je evakuisan, nakon što je u jednom automobilu navodno pronađena bomba.

Bačena bomba na prodavnicu u Sarajevu

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Nova Otoka jutros je aktivirana eksplozivna naprava prilikom čega je oštećen jedan poslovni prostor i parkirani automobili.

Policajci spriječili Banjalučanina da izvrši samoubistvo

BANJALUKA - Policajci PU Banjaluka brzom akcijom spriječili su jutros oko 8.40 D.V. iz Ramića da aktivira bombu.

Vitaminska bomba za bolji imunitet

Korijen đumbira je bogat važnim vitaminima i mineralima te sadrži brojne fitonutrijente i gingerole koji imaju snažna protuupalna svojstva i potiču rad krvotoka i probave.

Dojava o bombi u tržnom centru Merkur u Sarajevu

U tržnom centru Merkur u sarajevskom naselju Otoka danas je u popodnevnim satima Operativnom centru MUP-a KS dojavljeno da se u ovom objektu nalazi eksplozivna naprava.

Bačena eksplozivna naprava u Banjaluci

BANJALUKA – U Solunskoj ulici u Banjaluci u četvrtak naveče bačena je eksplozivna naprava, a povrijeđenih u eksploziji nije bilo, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Najčitanije