Bomba

Lažna dojava o bombi u Skoplju, evakuisane zgrade i zatvorene ulice

SKOPLJE - Policija je večeras saopštila da je razlog za blokadu djela centra Skoplja prijavljen napad na zgradu Nacionalne opere i baleta (bivši MNT), nakon čega su evakuisani zaposleni iz susjednih zgrada.

Zasladite jesen pečenim dunjama, aromatičnim i ukusnim desertom

Dunja je vitaminska bomba i od davnina je poznata u narodnoj medicini te se koristi prije svega kao sredstvo za ublažavanje kašlja i umirivanje stomačnih tegoba - ljekoviti dijelovi su joj plod, listovi i sjeme, a posebno sok i sirup ploda.

Detalji likvidacije osumnjičenog za ubistvo dječaka u Foči

FOČA - Lice čiji su inicijali B.T, osumnjičeno za ubistvo maloljetnika na području opštine Foča, pružalo je aktivni otpor prilikom hapšenja i prijetilo da će aktivirati ručnu bombu prema pripadnicima Žanarmerije, koji su ga lišili života, rekao je načelnik policijske uprave Foča Velimir Kostović.

Tri žrtve eksplozije u Avganistanu, 15 ranjenih

DŽALALABAD - Najmanje tri osobe su poginule, a 15 je ranjeno danas u eksploziji u džamiji, u oblasti Spin Gar u avganistanskoj provinciji Nangarhar, javila je agencija RIA.

Detalji drame u Doboju: Starac prvo tražio da jede, pa izvadio bombu

DOBOJ - Petnaest dana nisam jeo, vodite me doktoru, on će mi dati da jedem, tim riječima se Drago K. (82), penzionisani uposlenik sarajevske policije obratio medicinskom tehničaru i vozaču Službe hitne pomoći dobojskog Doma zdravlja koji su po pozivu došli u Malu Bukovicu, gdje su starca zatekli da sjedi na panju.

Načelnik policije otkrio detalje incidenta ispred hitne pomoći u Doboju

DOBOJ - Dobojsko Okružno javno tužilaštvo još se nije izjasnilo o vrsti krivičnog djela koje je u ovom gradu počinio muškarac čiji su inicijali D.K. (82), prijeteći da će aktivirati bombu u sanitetskom vozilu ispred Službe hitne pomoći, izjavio je načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

Šeranić o incidentu u Doboju

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uputio je podršku zdravstvenim radnicima i svim zaposlenima u Domu zdravlja Doboj, nakon nemilog događaja sinoć ispred Službe hitne pomoći ove zdravstvene ustanove, u kojem su bili izloženi neposrednoj opasnosti i stresu, radeći odgovorno svoj posao pružanja zdravstvene zaštite svakom pacijentu kojem je ona potrebna.

Muškarac koji je prijetio bombom u Doboju smješten na psihijatriju

DOBOJ - Muškarac koji je u Doboju prijetio da će aktivirati bombu u sanitetskom vozilu ispred Službe hitne pomoći smješten je na Odjeljenje psihijatrije dobojske Bolnice, potvrđeno je iz Policijske uprave.

Bombe pronađene u kontejneru u Banjaluci

BANJALUKA - Večeras oko 20 časova pronađeno je više bombi u kontejneru u banjalučkom naselju Borik, potvrđeno je Nezavisnim.

Pijan istjerao majku iz kuće i prijetio bombom

DOBOJ - S.S. (27) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pijan majci prijetio da će je ubiti bombom.

Najčitanije