Bomba

Drama u sudu u Novom Sadu: "Postavio sam bombu, javiću gdje je sljedeća"

NOVI SAD - Zgrada pravosudnih organa u Novom Sadu evakuisana je zbog anonimne dojave o bombi i u toku je kontradivezioni pregled prostora.

Državljanin BiH koji je prijetio bombom u Kliničkom centru Vojvodine

NOVI SAD - Novosadska policija potvrdila je da je uspjela da savlada pedesetdevetogodišnjeg državljanina BiH, koji je zaključan u sobi jednog hostela u Novom Sadu prijetio da će baciti bombu, i on je smješten u Klinički centar Vojvodine.

Bomba usmrtila četvoro ljekara u Kabulu

KABUL - Najmanje petoro ljudi, među kojima je četvoro ljekara, poginulo je danas od eksplozije bombe u Kabulu, glavnom gradu Avganistana, saopštila je policija.

U Kabulu ubijen javni tužilac, bombe padale cijelu noć

KABUL - Nakon minobacačkih granatiranja Kabula, u današnjim odvojenim napadima bombom i vatrenim oružjem u avganistanskoj prestonici, najmanje tri osobe su poginule.

Zatvara se dio Budimpešte zbog bombe iz Drugog svjetskog rata

BUDIMPEŠTA - Mađarska policija će sutra uveče zatvoriti dio južne Budimpešte kako bi neutralizovala neeksplodiranu američku bombu iz Drugog svjetskog rata pronađenu tokom građevinskih radova.

Švajcarsko selo se evakuiše na 10 godina

BERN - Švajcarsko selo u kojem je deponija municije iz Drugog svjetskog rata eksplodirala prije 73 godine biće evakuisano na desetak godina dok se ne uklone preostale bombe, a sve u sklopu plana od milijardu dolara koji je Vlada u ponedjeljak odobrila.

Evakuacija u Filadelfiji zbog prijetnje bombom

FILADELFIJA - U Filadelfiji su u toku evakuacije građana zbog prijetnji bombom u blizini mjesta gdje se prebrojavaju glasovi na predsjedničkim izborima u SAD.

Troje poginulo u bombaškom napadu u Avganistanu

KABUL - Najmanje troje ljudi ubijeno je u koordinisanom napadu avganistanskih talibana na policijsku bazu u pokrajini Host na istoku Avganistana, saopštili su zvaničnici.

Bačena bomba na kuću optuženog u predmetu "Tower"

Sinoć je u sarajevskoj ulici Slatina iznad naselja Šip bačena eksplozivna naprava na kuću Elvedina Mahmutovića, direktora firme Smart Invest i optuženog u predmetu "Tower" koji se vodi pred sudom u Sarajevu, potvrđeno je za Klix.ba iz sarajevske policije.

Pogledajte snimak uništavanja džinovske bombe pronađene u Poljskoj

Ogromna bomba koju su britanske snage bacile u Poljskoj otkivena je u jednom kanalu, a sve je završeno velikom eksplozijom.

Najčitanije