Bombardovanje

Sirija prijeti Izraelu: Ako nastavite bombardovaćemo Tel Aviv

Damask je zaprijetio Izraelu zbog vazdušnih napada na teritoriju Sirije.

U Beogradu saslušani piloti JNA zbog bombardovanja Banskih dvora

BEOGRAD - Po zamolnici Hrvatske, u Beogradu su prošle sedmice saslušani piloti nekadašnje JNA.

Ukrajinska vojska granatirala područje Luganska

LUGANSK - Ukrajinska vojska dva puta je granatirala teritoriju Luganske Narodne Republike (LNR) u posljednja 24 časa, saopšteno je iz narodne vojske LNR.

Hamas ispalio preko 400 raketa na Izrael, najgori sukobi u zadnje četiri godine

Palestinski militanti zasuli su jutros Izrael s najviše raketa od rata 2014., izazvavši izraelske zračne udare na Hamasovu televiziju i druge mete u Pojasu Gaze.

Izraelski avioni bombardovali Pojas Gaze

GAZA - Izraelski borbeni avioni gađali su Pojas Gaze, nakon što je palestinska minobacačka granata uništila jedan autobus sa izraelske strane granice, saopštila je vojska Izraela.

"Hiljade tijela pronađeno u ruševinama Rake nakon bombardovanja SAD"

MOSKVA - Tijela više od 8.000 Sirijaca pronađena su tokom raščišćavanja terena u sirijskom gradu Raka poslije bombardovanja koje su vršile SAD i njihovi koalicioni saveznici, rekla je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Nakon isporuke S-300 Izrael više ne bombarduje u Siriji

DAMASK - Izrael nije sproveo nijednu nezavisnu vojnu operaciju na teritoriji Sirije nakon 17. septembra, kada su sirijske snage vazduhoplovne odbrane greškom srušile ruski vojni avion Il-20, piše list "Kontra magazin".

Vulin: NATO bombardovanjem Srbije umrlo međunarodno pravo

PEKING - Ministar odbrane Srbije Aleksandara Vulin istakao je danas u Pekingu da je, nakon što je bez odluke Saveta bezbednosti UN, NATO bombardovao Srbiju, međunarodno pravo umrlo.

Izrael ponovo bombardovao objekte Hamasa

Izraelska vojska je izvela vazdušni udar na objekte Hamasa u Pojasu Gaze kao odgovor na puštanje zapaljenih balona, saopštila je pres-služba vojske Izraela.

Skat: Zalutala NATO bomba tragično ugasila tri nedužna života

BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat danas je izrazio saučešće porodicama poginulih u ratovima devedesetih i NATO bombardovanja, navodeći kako je "zalutala NATO bomba tragično ugasila tri života nedužnih pacijenata" u bolnici "Dragiša Mišović".

Najčitanije