Bon

Zgrada ambasade bivše SFRJ u Bonu ide na doboš za 3,75 miliona evra

​Savjet ministara Bosne i Hercegovine na telefonskoj sjednici, na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova, donijelo je Odluku o odobravanju zajedničke prodaje zgrade Ambasade bivše SFRJ u Bonu, nakon što je upoznato sa Informacijom o njenoj prodaji i Nacrtom kupoprodajnog ugovora.

Dodik: Dogovorena saradnja sa Dojče telekomom

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik ocijenio je veoma uspješnim današnje sastanke u Bonu i zahvalio upravi "Dojče telekoma" na rješenjima koja su ponudili s ciljem uspostavljanja saradnje sa Srpskom.

Dodik danas u zvaničnoj posjeti Bonu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraviće danas u jednodnevnoj zvaničnoj posjeti Bonu na poziv uprave "Dojče telekoma".

Pronađen sumnjiv paket na božićnoj pijaci u Bonu

BERLIN - Policijski stručnjaci i robot ispituju sumnjivi paket pronađen kasno sinoć na Božićnoj pijaci u gradu Bonu na zapadu Njemačke.

Oni su novi članovi Rokenrol kuće slavnih

Američka pjevačica Nina Simon i muzičar Bon Džovi nalaze se među nominovanim da slijedeće godine uđu u Kuću slavnih rokenrola (Roll Hall of Fame).

Golić: Dogovoreno 850.000 dolara za ispunjavanje obaveza BiH

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić izjavila je da je dogovoreno 850.000 dolara za izradu četvrtog nacionalnog izvještaja i trećeg dvogodišnjeg izvještaja o emisiji gasova sa efektom staklene bašte s ciljem ispunjavanja obaveza koje BiH ima kao potpisnica Okvirne konvencije UN o klimatskim promjenama COP 23.

Protesti u Bonu zbog korišćenja uglja

BON - Ekološki aktivisti protestovali su ispred njemačke termoelektrane na ugalj, na dan kada je Italija najavila krajnji rok za prestanak korišćenja fosilnog goriva.

Najčitanije