Bor

Ludi trend kod muškaraca: Za Božić umjesto bora - kite bradu

Svi muškarci koji tokom praznika vole kićenje, ove godine mogu urediti i bradu. Beauty trend, kad pričamo o muškom uljepšavanju ove sezone, mogu biti i šljokice.

U otpadu kod Bora pronađeno "blago" vrijedno 720 miliona dolara

BOR - Nakon pet godina istraživanja, borski Institut za rudarstvo i metalurgiju (IRM) i japanski Univerzitet "Akita", došli su do fantastičnih podataka.

Završila fakultet u Banjaluci sa prosjekom 9,23, do posla stopira 125 km

Već 15 godina, svakog dana, Dragana Stanisavljljević (42), akademski slikar iz sela Niševac kod Svrljiga, putuje 125 kilometara do posla i još toliko do kuće!

Nesreća u rudniku RTB Bora, tona kamenja zatrpala rudara

BEOGRAD - U teškoj nesreći u podzemnom rudniku "Jama", koji posluje u sastavu RTB Bor, teško je povrijeđen rudar D.P. (45). On je prebačen u KC Niš, sa teškim povredama.

Nosio krst sa svojim imenom kroz grad, policija ga našla u mrtvačkom sanduku

Mještani Bora bili su u srijedu popodne zaprepašćeni kada su vidjeli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mjesta.

Višković otvorio hotel "Zlatni bor" na Sokocu

SOKOLAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorio je večeras i zvanično hotel "Zlatni bor" na Sokocu u čiju je izgradnju uloženo 1.200.000 KM, a biće kategorisan sa četiri zvjezdice.

Na golfu kroz Banjaluku vozio četinare

BANJALUKA - Jedan vozač izazvao je danas pažnju na banjalučkim ulicama jer je na svom automobilu vozio neobičan "teret".

Dječaka na pješačkom prelazu usmrtio kamion

Petnastogodišnji dječak poginuo je danas u Boru kada ga je na pješačkom prelazu udario kamion.

Fušeng: Povećanje proizvodnje i bezbjednosti u RTB "Bor"

BEOGRAD - Predsjednik kineske kompanije "Ziđin", koja je većinski vlasnik RTB "Bor", Lan Fušeng naglasio je danas da će, uz povećenje proizvodnje, fokus rada u budućnosti biti i na zaštiti bezbjednosti proizvodnje kao i očuvanju životne sredine.

Kinezi preuzeli i kompaniju koja istražuje zlato u Boru

Kineska kompanija Ziđin, koja je novi većinski vlasnik RTB Bor, postala je i novi vlasnik kanadske kompanije Nevsun koja ima pravo istaraživanja nalazišta bakra i zlata u Srbiji.

Najčitanije