Bora Čorba

Jugoslavija je ludjela za njom, a Bora Čorba joj je posvetio tri pjesme

Njoj su bili posvećeni najljepši stihovi legendarne ‘Riblje čorbe’. Bila je jedna od najtraženijih manekenki sedamdesetih godina, djevojaka koje su u Jugoslaviji radile punom parom. Nije tada bilo puno njih koji su snimali reklame i nosili revije pa je Biljana Nevajda Šević bila tada jako zaposlena.

Bora Čorba: Nisam bolestan, to je dezinformacija

Bora Đorđević, muzičar i frontmen benda "Riblja čorba", je demantovao informacije da boluje od raka prostate.

Boru Čorbu zbog nastupa stavili i na umrlicu

BEOGRAD - Nakon nastupa na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu ne prestaju napadi na grupu "Riblja čorba" i njihovog lidera Boru Đorđevića, pišu "Novosti".

Bora Đorđević za "Nezavisne": Najbolje je kada vas otpišu, a vi se uvek iznova vratite

Borisav - Bora Đorđević, pjesnik i roker, već 40 godina na čelu "Riblje čorbe" obrazuje i vaspitava generacije poštovalaca, te izaziva kontroverze u javnosti kako svojim pjesmama, tako i direktnim i provokativnim izjavama.

Đorđević podijelio književnu javnost

BANJALUKA - Bora Đorđević i Ivo Andrić, da ili ne, za ili protiv? Ovo pitanje kao da se samo nametnulo kako internet komentatorima, tako i kolumnistima, nakon vijesti da je Andrićev institut iz Andrićgrada laureatom Velike nagrade "Ivo Andrić" za knjigu "Pusto ostrvo" proglasio Borisava - Boru Đorđevića.

Promocija desete knjige Bore Čorbe 16. januara

Promocija knjige "Pusto ostrvo" pjesnika i frontmena grupe "Riblja čorba" Borisava Bore Đorđevića biće održana u utorak, 16. januara u Beogradu.

Bora Čorba otkrio ko je dao ime Republici Srpskoj

BEOGRAD - Muzičar i pjesnik Borislav Bora Đorđević izjavio je da je važno da Republika Srpska opstane i da se spoji sa Srbijom.

Bori Čorbi pozlilo, hitno primljen u Urgentni centar

Frontmenu "Riblje čorbe" Bori Đorđević je u utorak uveče iznenada pozlilo, nije mogao da diše, te je primljen kao hitan slučaj u Urgentni centar. Srećom, nakon ukazane ljekarske pomoći, Bora se oporavio, i sada se osjeća dobro.

Najčitanije