Borac

Završen protest: Pet radnika iz Banovića dobili tražena prava

BANOVIĆI - Za pet bivših radnika Borca iz Banovića, koji su se okupili danas ispred Vlade FBiH, tražeći svoja radnička prava, biće uplaćen ostatak doprinosa za zdravstveno osiguranje posebnom odlukom Vlade FBiH, potvrdio je ovo federalni ministar energije, rudarstva i industrije Nermin Džindić nakon sastanka sa radnicima koji su stigli u Sarajevo.

FK Borac: Mirić stigao na Zlatibor

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, te bivši igrač Crvene zvezde i belgijskog Lokerena i ovoljetno pojačanje Borca Marko Mirić danas se priključio saigračima na pripremama na Zlatiboru.

Vučićević potpisao za RK Borac

Rukometaš Nemanja Vučićević iz Vojvodine pojačao je banjalučki Borac M:tel s kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Unčanin trener rukometašica Borca

Rade Unčanin, trofejni rukometni trener, izabran je danas za trenera prve ekipe Ženskog rukometnog kluba Borac koju je godinama uspješno predvodio.

Subotički Ronaldo akvizicija Borca

Fudbalski klub Borac angažovao je već šesto pojačanje u ovom prelaznom roku i dvogodišnji ugovor sa klubom potpisao je Marko Mirić, koji dolazi nakon četiri godine provedene u belgijskom Lokerenu. Banjalučani su odigrali i prvi kontrolni meč pred novu sezonu i u Srebreniku su poraženi od Tuzla sitija 0:1.

Borac po formu na Zlatibor

Na­re­dne dvi­je ne­dje­lje ba­za fu­dba­le­ra Bor­ca biće pla­nin­ska lje­po­ti­ca Zla­ti­bor. Ba­nja­lučani će ta­mo odi­gra­ti i pet kon­trol­nih uta­kmi­ca ka­ko bi što spre­mni­ji ušli u po­vra­tničku se­zo­nu u BHT Pre­mi­jer li­gu BiH.

Radojičić posjetio RK Borac M:tel

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić istakao je tokom posjete Rukometnom klubu Borac M:tel da će grad nastaviti da podržava ovaj uspješni klub, te da je značajno što će "crveno – plavi" i naredne sezone igrati evropsko takmičenje.

Odlučeno: Rukometaši Borac M:tela će igrati Kup EHF

​RK Borac m:tel, umjesto Izviđača, koji je i ove godine odustao od takmičenja u evropskim takmičenjima, igraće u prvom pretkolu Kupa EHF naredne sezone, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora banjalučkog kluba, koja je u toku.

Šamački Borac ugostio veterane Zvezde

Fudbalski klub Borac iz Šamca bio je domaćin beogradskoj Crvenoj zvezdi u utakmici veterana organizovanoj povodom 100 godina postojanja ovog šamačkog kluba.

Nikola Pilić stigao u Banjaluku: Trenirao sa Draženom i Anom

BANJALUKA - Legendarni teniski trener Nikola Pilić stigao je danas u Banjaluku, gdje će njegova teniserka Ana Pršo nastupati na ITF turniru Teniskog kluba Banjaluka, a trenirao je i sa jednim od najboljih mladih bh. tenisera Draženom Petrovićem.

Najčitanije