Borac

Vlado Jagodić na Zlatiboru sa 28 fudbalera: Ovo je tim u koji vjerujem

Narednih 14 dana Zlatibor će biti baza FK Borac iz Banjaluke, koji će se na ovoj planinskoj ljepotici pripremati za novu sezonu Premijer lige, ali i povratak na međunarodnu scenu. Put Zlatibora Vlado Jagodić, trener "crveno-plavih", poveo je 28 igrača.

Brtan novi fudbaler Borca

Dvadesetdevetogodišnji Marko Brtan novi je fudbaler banjalučkog Borca, saopšteno je iz ovog kluba.

Aleksandar Milićević, novi rukometaš Borca: Cilj je napad na vrh

Za dojučerašnjeg rukometaša Leotara Aleksandra Milićevića (24) nije bilo dileme gdje će nastaviti karijeru, jer, kako kaže, poziv nekadašnjeg prvaka Evrope se ne odbija. Nova akvizicija banjalučkog Borca vjeruje kako je pred njim mnogo dobrih igara u redovima aktuelnog prvaka BiH.

Gradski stadion u Banjaluci dobija novo osvjetljenje

Ugovor o realizaciji projekta rekonstrukcije reflektora na Gradskom stadionu vrijedan 530.000 KM danas su potpisali gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i Vico Zeljković, predsjednik Borca.

Isidora Kršić i Sara Majkić: Borac je pravi izbor

Borac je pravi izbor za naš dalji napredak u karijeri, poručile su ovo Isidora Kršić (20) i Sara Majkić (19), nove članice Ženskog rukometnog kluba Borac.

Pred nama je najvažniji SoMo Borac - "SoMo Borac 2020"

ZAGREB - I ove godine održat će se najvažnija dodjela nagrada u regiji - SoMo Borac 2020. Kao i do sada, nagrada će se dodijeliti za vrijeme Weekend Media Festivala koji se ove godine održava od 24. do 27. rujna u Rovinju.

Rukometaš Borac M:tela Vlado Draganić: Igraću za najveći klub u BiH

Igraću za najveći klub u Bosni i Hercegovini i daću sve od sebe da opravdam povjerenje, poručio je ovo novi rukometaš prvaka BiH Borac M:tela Vlado Draganić.

SKK Borac 1947: Postoje dva Borca, nećemo dozvoliti krađu identiteta

Srpski košarkaški klub Borac 1947 izdao je saopštenje povodom natpisa da bi OKK Borac mogao da zaigra u ABA ligi 2 i povezivanja tog kluba s klubom osnovanim 1947.

U FK Borac svi negativni

Virus korona zaobišao je Gradski stadion u Banjaluci jer su Fudbaleri i članovi stručnog štaba FK Borac negativni na kovid-19.

Veliko pojačanje Borca Anđela Stojanović: Došla sam po trofeje

Ciljevi su mi da osvojim Premijer ligu BiH, Kup Republike Srpske i Kup BiH, a kasnije da se oprobam i na evropskoj sceni, rekla je ovo Anđela Stojanović (25), od naredne sezone nova rukometašica banjalučkog Borca.

Najčitanije