Borba

Kako da se izborite sa neprijatnim osjećanjima

Kako da ublažite neprijatna osjećanja i da se izborite sa njima, savjetuje psiholog sa platforme DokTok.

Dodik u UN: Zemljama potrebna sredstva za borbu protiv pandemije

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u obraćanju na posebnoj sjednica Generalne skupštine UN posvećenoj pandemiji virusa korona da su zemljama potrebna finansijska sredstva za borbu protiv pandemije i ulaganja u oporavak.

DW: Francuskoj predstoji teška borba protiv islamizma

BON - Nakon nedavnog ubistva jednog nastavnika, francuska vlada planira da se obračuna s nasilnim islamistima, međutim pored odlučne borbe predsjedniku Emanuelu Makronu potrebni su i strpljenje i mjera, piše Dojče vele.

Džonson na dužnosti, s Trampom dogovorio saradnju u borbi s koronon

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson i američki predsjednik Donald Tramp dogovorili su se danas, tokom telefonskog razgovora, da sarađuju u borbi protiv pandemije virusa korona.

Džeko poklonio dres medicinaru u rimskoj bolnici

Edin Džeko poklonio je dres medicinaru koji se u rimskoj bolnici bori protiv pandemije virusa korona sa imenom bh. golgetera napisanim na svom odijelu.

Zemlje s najrigoroznijim mjerama u borbi protiv virusa korona

LONDON - Prema istraživanju naučnika sa uglednog Univerziteta u Oksfordu, Hrvatska, Srbija i Slovenija imaju najstrože mjere zaštite od pandemije virusa COVID-19 na svijetu.

Gejts: Tri koraka za borbu, prvi - zatvaranje svega, svuda

VAŠINGTON - Zatvaranje svega i svuda, dok brojke ne pokažu da se stanje popravilo, prvi je od tri koraka koja predlaže američki milijarder Bil Gejts u borbi sa COVID-19.

Dodik: Nije vrijeme za paniku, nego za odgovornost

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da se samo nenormalni ljudi ne plaše ove situacije izazvane epidemijom virusa korona, ali da nije vrijeme za paniku nego za odgovornost.

"Sa COVID-19 se mora boriti cijelo društvo, ne samo zdravstvo"

BEOGRAD, MODENA - Sa novim korona virusom mora da se bori cijelo društvo, a ne samo zdravstveni sistem, kaže Jovana Milić iz Velike Plane, koja već dvije godine radi kao naučna saradnica u bolnici u Modeni, gradu na sjeveru Italije.

Gvardiola dao milion evra za pomoć u borbi protiv korone

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola donirao je milion evra za nabavku medicinske opreme za borbu protiv virusa korona u svojoj zemlji, Španiji.

Najčitanije