Boris Džonson

Džonson: Oslobodite premijerku Mjanmara, puč je nedopustiv

LONDON - Premijer Velike Britanije Boris Džonson osudio je danas puč u Mjanmaru, nakon što je vojska u toj azijskoj zemlji preuzela vlast.

Džonson suočen s optužbama da ne poštuje mjere

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson suočio se danas s optužbama da se nije pridržavao mjera karantina koje su na snazi u zemlji nakon što je posjetio Škotsku da pohvali brzo sprovođenje vakcinacije širom Velike Britanije, prenosi Rojters.

Pregovori o Brexitu nastavljeni noćas, dogovor danas?

LONDON - Razgovori Velike Britanije i Evropske unije o trgovinskom sporazumu poslije Brexita nastavljeni su tokom noći i očekuje se da će dogovor biti objelodanjen danas.

Džonson: Makron bi da zatvorenu granicu riješi za par sati

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da francuski predsjednik Emanuel Makron želi da se pitanje zatvaranja granica zbog novog soja korona vrusa ''riješi u roku od nekoliko sati''.

Džonson sazvao hitan sastanak nakon zabrana putovanja

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson predsjedavaće hitnim sastankom nakon što je niz evropskih i svjetskih država obustavilo letove, putovanja i teretni saobraćaj iz Velike Britanije.

Boris Džonson se povlači iz pregovora s EU?

LONDON - Premijer Velike Britanije Boris Džonson spreman je da se povuče iz pregovora s Evropskom unijom ukoliko EU ne izađe u susret britanskim zahtjevima, prenio je danas Rojters pozivajući se na list San.

Džonson bi mogao da pristane da se vakciniše pred kamerama

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson bi mogao da pristane da se vakciniše uživo pred televizijskim kamerama kako bi pokazao da je vakcina efikasna, ali to neće učiniti prije onih kojima je ona potrebnija, saopštila je njegova portparolka.

Džonson imenovao ministra za raspodjelu vakcina protiv korone

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson imenovao je danas Nadhima Zahavija, trenutno sekretara za biznis, za ministra odgovornog za raspodjelu vakcine protiv Kovid-19.

Džonson: Vakcinacija protiv korone neće biti obavezna

LONDON - Britanska Vlada neće primoravati građane da se vakcinišu protiv kovida 19, rekao je danas premijer Boris Džonson.

Džonson u izolaciji, vodi vladu preko interneta

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da se osjeća odlično nakon što je bio u kontaktu sa osobom oboljelom od kovida 19 i da će voditi vladu preko servisa "Zum" dok bude u samoizolaciji u naredne dvije sedmice.

Najčitanije