Boris Džonson

Džonson najavio vojsku na ulicama, mjere na snazi šest mjeseci

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson objavio je danas novi paket restriktivnih mjera kako bi se zaustavilo širenje virusa COVID-19, navodeći da postoji mogućnost da se vojska upotrijebi kako bi pomogla policiji u sprovođenju mjera, prenosi londonski Fajnenšl tajms.

Škotska premijerka ponovo traži hitan sastanak zbog COVID-19

EDINBURG - Zbog porasta broja novozaraženih virusom korona, škotska premijerka Nikola Sterdžon danas je od premijera Velike Britanije Borisa Džonsona ponovo zatražila da u narednih 48 časova sazove sastanak nacionalnog odbora za vanredne situacije.

Džonson prijeti usvajanjem izmjena sporazuma o Brexitu

LONDON - Dogovor o budućim odnosima Velike Britanije i EU ponovo je danas doveden u pitanje nakon što je britanski premijer Boris Džonson zaprijetio usvajanjem zakona kojim bi bile izmijenjene odrebe sporazuma o Brexitu ukoliko do sljedećeg mjeseca ne budu usaglašeni trgovinski uslovi.

Džonson prekršio pravila o socijalnom distanciranju

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izgleda da je prekršio sopstvena pravila o fizičkom distanciranju kao domaćin sastanka konzervativnih poslanika, piše "Independent".

Boris Džonson angažovao ličnog trenera da bi smršao

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson angažovao je ličnog trenera Harija Džejmsona da bi smršao, nakon što je priznao da je bio "previše debeo" kada se zarazio korona virusom.

"Bićemo beskompromisni s karantinom, čak i s najdražim prijateljima"

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson rekao je da je njegova vlada spremna da bude beskompromisna čak i sa svojim najbližim partnerima u vezi s karantinskim pravilima uvedenim zbog COVID-19, pošto je upitan da li će Francuska biti uklonjena sa vladinog spiska zemalja u koje je bezbjedno putovati.

Džonson odgodio ublažavanje mjera

LONDON - Britanski premijer Boris Johnson odgodio je planirano ublažavanje mjera u Engleskoj nakon porasta broja zaraženih virusom korona u strahu od drugog talasa zaraze.

Džonson: Uvešćemo karantin i za druge zemlje ako treba

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da će ta zemlja uvesti karantin i za druge zemlje ukoliko broj slučajeva virusa kovid-19 nastavi da se povećava i ukoliko takva mjera bude neophodna.

Džonson građanima: Vježbajte

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson iskoristio je sopstvenu borbu sa težinom da bi od sunarodnika zatražio da budu u boljoj formi i da se izbore sa gojaznosti zbog koje je povećan rizik od zaraze virusom korona.

Džonson: Antivakcinaši su ludaci

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da su oni koji se protive vakcinaciji "ludaci" i upozorio da dolaze teška vremena u obuzdavanju virusa korona.

Najčitanije