Boris Džonson

Ponovo redovi za točenje goriva u Londonu

LONDON - Dugi redovi formirali su se ponovo danas na benzinskim stanicama u Londonu pošto se nastavlja kriza sa nedostatkom vozača cisterni, iako je britanski premijer Boris Džonson izjavio da se situacija popravlja.

Britanija možda angažuje vojsku da pomogne u snabijedvanju gorivom

LONDON - Na stotine vojnika bi moglo da bude angažovano da snabdijeva benzinske pumpe gorivom širom zemlje, nakon što su vozači panično pravili zalihe i došlo je do nestašice naftnih derivata, rekao je premijer Velike Britanije Boris Džonson, prenio je "Gardijan".

Džonson priznao koliko djece ima, mnogo mijenja pelene

Nakon godina nagađanja, Boris Džonson konačno je priznao da je otac šestoro djece.

Džonson poručio Makronu da se presabere

NJUJORK - Britanski premijer Boris Džonson poručio je danas francuskom predsjedniku Emanuelu Makronu da se "presabere" i prihvati novi vojni pakt Velike Britanije, SAD i Australije.

Džonson građanima: Ne brinite kako ćete se prehraniti ove zime

Britanski premijer Boris Džonson pozvao je danas građane da ne brinu kako će se prehraniti ove zime, usred naglog poskupljenja energenata i smanjenja pomoći države.

Preminula majka Borisa Džonsona

LONDON - Slikarka Šarlot Džonson Val, majka britanskog premijera Borisa Džonsona, preminula je u 80. godini, objavio je londonski "Tajms".

Džonson: Napadi 11. septembar nisu poljuljali slobodu i demokratiju

LONDON - Napadi Al Kaide na SAD 11. septembra 2001. nisu uspjeli da podijele one koji vjeruju u slobodu i demokratiju, izjavio je britanski premijer Boris Džonson u video poruci povodom 20. godišnjice tog događaja.

Aplikacija o samoizolaciji izazvala haos u Engleskoj

LONDON - Britanski "Dan slobode", kojim je premijer Boris Džonson ukinuo gotovo sve restriktivne mjere zbog pandemije korona virusa poslije više od godinu dana, obilježen je porastom broja novozaraženih, nestašicom osnovnih namirnica i haosom sa aplikacijom Zavoda za javno zdravlje (NHS) za samoizolaciju.

Džonson planira postupno ukidanje lockdowna u Engleskoj

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson danas će predstaviti planove za finalne korake u procesu ublažavanja lockdowna u Engleskoj.

"Tenzije povodom Bregzita su test za Evropu"

PARIZ - Aktuelne tenzije povodom Bregzita između vlade britanskog premijera Borisa Džonsona i EU su "test" za Evropu, izjavio je zvaničnik francuskog Ministarstva za Evropu Klemon Bon.

Najčitanije