Boris Džonson

Boris Džonson pozitivan na virus korona

Boris Džonson pozitivan na virus korona, javljaju svjetski mediji.

Džonson: Ako ne budete slušali, uvodimo policijski čas

LONDON - Ukoliko ljudi ne budu slušali savjete Vlade o društvenom distanciranju, Velika Britanija će možda morati da uvede policijski čas i ograničenja putovanja radi sprečavanja novog korona virusa, izjavio je večeras britanski premijer Boris Džonson.

Džonson naredio zatvaranje pabova, pozorišta, bioskopa

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da će kafići, pabovi, restorani, pozorišta, bioskopi i teretane širom te zemlje biti zatvoreni večeras i tako će ostati na neodređeno vrijeme kako bi se usporilo širenje virusa korona.

Džonson: Zdravstvena kriza kakva se ne pamti

LONDON - Nakon što je glavni naučni savjetnik britanske vlade danas saopštio da je u Britaniji zaraženo čak 10.000 ljudi, premijer Boris Džonson upozorio je sunarodnike da će mnoge porodice morati da se suoče sa smrću svojih najbližih od korona virusa.

Britanski parlament istražuje luksuzan odmor Borisa Džonsona

LONDON - Odbor britanskog parlamenta pokrenuo je istragu o luksuznom odmoru premijera Borisa Džonsona na Karibima kako bi utvrdio ko ga je finansirao, pišu britanske novine.

Ženi se Boris Džonson, djevojka mu trudna

Premijer Velike Britanije Boris Džonson vjenčaće se sa svojom djevojkom Keri Sajmonds koja je danas otkrila da je u drugom stanju. To je njihovo prvo zajedničko dijete.

Džonson izvršio rekonstrukciju Vlade

LONDON - Premijer Velike Britanije Boris Džonson izvršio je danas rekonstrukciju Vlade, dva mjeseca nakon pobjede na prijevremenim izborima.

Britanija ne može da očekuje nulte carine u trgovini s EU

Evropska unija je danas jasno stavila do znanja da Velika Britanija ne može da očekuje nulte carine i nulte kvote u trgovini s evropskim blokom ukoliko London ne prihvati uslove koji će obezbijediti fer konkurenost jedinstvenom evropskom tržištu, izvještava agencija Reuters.

Džonson planira carinske i granične kontrole za svu robu iz EU

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson planira da od naredne godine uvede carinske i granične kontrole za svu robu iz EU, piše danas "Dejli telegraf".

Sve o ljudima koji su najzaslužniji za Brexit

LONDON - Oni su utrli put kojim je Velika Britanija zauvijek napustila Evropsku uniju - bilo svojim ispravnim ili pogrešnim potezima.

Najčitanije