Boris Jerinić

Popović i Jerinić potpisali ugovor o prenosu svojine

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić potpisali su danas u Banjaluci ugovor o prenosu prava svojine između Vlade Srpske i grada Doboja za realizaciju projekta izgradnje dva kružna toka, čija je vrijednost 1.045.000 KM.

Djeca s poteškoćama u razvoju u Dnevnom centru u Doboju od novembra

DOBOJ - Još samo podne obloge nedostaju da grubi radovi na izgradnji Dnevnog centra za djecu s poteškoćama u razvoju i obdaništa u sklopu Osnovne škole "Milan Rakić" u Velikoj Bukovici, kod Doboja, budu završeni, a ovaj objekat prve korisnike bi trebalo da primi u novembru.

Predsjednica RS u Doboju: Pandemija neće prekinuti obećane projekte

DOBOJ - Pandemija virusa korona neće zaustaviti realizaciju najavljenih projekata, dinamika planiranih radova je usporenija, ali sve što je dogovoreno biće na vrijeme urađeno.

Boris Jerinić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja

DOBOJ - Boris Jerinić kandidat je SNSD-a za gradonačelnika Doboja, odlučeno je na današnjoj sjednici Gradskog odbora ove stranke.

Učenici iz Doboja se uželjeli školskih klupa

DOBOJ - Školskih klupa, koje im ranije možda nisu bile toliko mile, uželjeli su se svršeni osnovci u deset dobojskih osnovnih škola, koji su posljednja tri mjeseca svog školovanja, umjesto ispred tabli, proveli pored telefona, pa s nestrpljenjem očekuju septembar i povratak klasičnom obrazovanju.

Jerinić: Nastavljamo s projektima, sačuvaćemo radna mjesta

DOBOJ - Pandemija virusa korona nije zaustavila građevinske mašine pa mladi bračni parovi koji žele po posebnim uslovima da kupe stanove nemaju razloga za brigu, a ni ostali projekti koje je prije uvođenja vanrednog stanja planirala lokalna vlast neće ostati nedovršeni, poručuju iz Gradske uprave Doboj.

Jerinić slavio godišnjicu pobjede

DOBOJ - Samo pohvale su pljuštale na račun dobojskog gradonačelnika, SNSD-ovog Borisa Jerinića, koji je povodom godišnjice pobjede na vanrednim izborima za prvog čovjeka Doboja na jednom mjestu okupio odbornike, poslanike, privrednike te predstavnike partija koje su podržale njegov izbor.

Krv darivao i gradonačelnik

DOBOJ - Kratak rok trajanja doze krvi u frižideru razlog je zbog kojeg se zalihe ove tečnosti u Zavodu za transfuzijsku medicinu u Doboju moraju svakodnevno dopunjavati, čak i kada potrošnja nije velika.

Jerinić darovao prvorođenu bebu u ovoj godini u Doboju

DOBOJ - Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić darovao je sa 1.000 KM bebu Katarinu, provorođenu u Novoj godini u ovoj lokalnoj zajednici.

Doboj dobio savremeni sistem video-nadzora: Na grad motri 71 kamera

DOBOJ - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić danas su pustili u rad savremeni sistem video-nadzora na području ovog grada koji čini 71 kamera, a za šta je izdvojeno 350.000 KM.

Najčitanije