Borislav Bojić

Bojić uputio zahtjev da se u salama Parlamenta BiH istaknu zastave RS

SARAJEVO - Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zatraženo je da se u salama Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH istakne i zastava Republike Srpske.

Hoće li bh. političari na godišnji odmor: Hvali more, drž' se izbora

BANJALUKA, SARAJEVO - Nema odmora dok traje obnova - stara je parola, ali kod zvaničnika i predstavnika političkih partija u BiH trenutno važi ona "nema odmora dok traje predizborna borba" pa će tako mnogi da odahnu tek na jesen, kad prođe izborna frka.

Bojić: Mnogo štete za Srpsku od Mektićevih izjava

BANJALUKA - Član Glavnog odbora DNS-a Borislav Bojić rekao je večeras da ima mnogo štete za Republiku Srpsku od izjava ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića i da bi bilo bolje da ih "svede na normalnu mjeru".

Bojić: U SDS-u nema politike već bavljenja samih sobom

BANJALUKA - Član Glavnog odbora DNS-a Borislav Bojić rekao je da je ključni razlog zbog kojeg je nedavno napustio SDS, čiji je bio dugogodišnji član, taj što je SDS napustio politički prostor koji je pripadao isključivo toj stranci.

Bojić i Tadić se okreću DNS-u?

BANJALUKA - Borislav Bojić, koji je nedavno napustio Srpsku demokratsku stranku, razgovarao je juče u Banjaluci s Ognjenom Tadićem, bivšim esdeesovcem, a danas predsjednikom Narodne stranke, saznaju "Nezavisne".

Bojić na čelu komisije za OBA?

SARAJEVO - Parlamentarci bi trebalo na narednoj sjednici Predstavničkog doma BiH, koja je zakazana za 21. mart, da imenuju predsjedavajućeg Zajedničke komisije za nadzor nad Obavještajno-bezbjednosnom agencijom (OBA), a intenzivno se spekuliše da bi to mogao biti Borislav Bojić, koji je u žiži javnosti nakon što je napustio SDS.

Govedarica: Bojić ničim nije nagovještavao da će napustiti SDS

BANJALUKA - Predsjednik SDS Vukota Govedarica najavio je da će razgovarati sa poslanikom u Predstavničkom domu BiH Borislavom Bojićem nakon njegove odluke da napusti stranku.

Pandurevićeva i Bosić o odlasku Bojića iz SDS-a: Veliki udar na stranku

SARAJEVO – Nakon što je Borislav Bojić istupio iz Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, odlasili su se i njegove kolege iz SDS-a.

Borislav Bojić napustio SDS

SARAJEVO - Borislav Bojić istupio je danas iz Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i ubuduće će u Parlamentu BiH djelovati kao samostalni poslanik.

Bojić: Špirić nazivao Dodika, Plavšićevu i Radišića 'zlatnim ljiljanima'

BANJALUKA - Član Glavnog odbora SDS-a Borislav Bojić tvrdi da je u vrijeme kada je potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić bio u Savjetu ministara od 147 donesenih zakona prenos nadležnosti sa Republike Srpske na nivo BiH izvršen u 46 zakonskih rješenja, što, kako kaže, dovoljno govori o njegovom i radu SNSD-a.

Najčitanije