Bosanska Krupa

Smeće zavadilo poziciju i opoziciju

BOSANSKA KRUPA - Predstavnici opozicionih partija u Općinskom vijeću Bosanske Krupe najavili su pokretanje peticije kojom će tražiti zatvaranje deponije koja se nalazi na lokalitetu Meždre-Vlaški Do, nekoliko kilometara od ovog grada.

Obuka 80 nezaposlenih za varioce

BOSANSKA KRUPA - Lokalne vlasti u Bosanskoj Krupi započele su realizaciju projekta koji ima za cilj obuku 80 osoba za zanimanje varioca, koje je danas veoma traženo na domaćem i inostranom tržištu.

Povrijeđena u tuči sa svekrvom: Cjepanicom gađala snahu u glavu

BOSANSKA KRUPA - Dvadesetogodišnja M.A. iz Bosanske Krupe lakše je povrijeđena u fizičkom obračunu sa svekrvom M.H. (54).

Ponos Bosanske Krupe: Crkve i džamija zagrljene u srcu grada

BOSANSKA KRUPA - Kao da su zagrljene, pravoslavna i katolička crkva, te džamija, podignute su u krugu od svega 100 metara. Tri bogomolje, jedna do druge, dokaz su zajedništva među stanovništvom Bosanske Krupe.

Brojne škole u okolini Bosanske Krupe, nakon rata, dokusurio zub vremena

BOSANSKA KRUPA - Sve ono što u brojnim školskim zgradama u okolini Bosanske Krupe nije uništio ratni vihor, dokusurio je zub vremena.

Žena iz Bosanske Krupe automobilom namjerno udarila zaovu

BOSANSKA KRUPA - Četrdesetogodišnja S. E. iz Bosanske Krupe sumnjiči se da je u utorak automobilom udarila svoju 56-godišnju zaovu V. M., te je teško povredila.

Reklame

Najčitanije