Brčko

Brčak optužen da je zbog ovaca ubio poznanika

BRČKO - Osnovni sud u Brčkom potvrdio je optužnicu protiv Brčaka Mule Elezovića (86) koja ga tereti da je 22. februara ove godine u Islamovcu, kod Brčkog, hicima iz pištolja ubio poznanika Sabriju Fazlovića.

Kinezi u pritvoru zbog otmice sunarodnika

BRČKO - Kineskim državljanima S. B. (51) i S. X. (40) koje terete za otmicu dvoje sunarodnika Z. J. i H. G. ispred hotela u Brčkom zbog duga 125.000 evra, određen je jednomjesečni pritvor dok su W.S. osumnjičenoj za pomaganje u otmici (44) izrečene mjere zabrane.

U Brčkom dvoje novozaraženih

BRČKO - U Brčkom je u protekla 24 časa virus korona registrovan kod dva lica od 31 testiranog, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Mjesec i po robije za paljenje poslanikovog vozila u Brčkom

BRČKO - Nedeljko Trifković (20), optuženi da je prošle godine u Brčkom podmetnuo požar na automobilu poslanika Uroša Vojnovića, osuđen je na mjesec i 15 dana zatvora.

U Brčkom koronom zaražene dvije osobe

BRČKO - U Brčkom su u posljednja 24 časa registrovana dva lica zaražena virusom korona od 54 testiranih, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Tri i po godine robije Brčaku koji se pijan golfom zabio u baštu kafića

BRČKO - Elmir Čolić (25) iz Brčkog osuđen je na tri i po godine zatvora jer je pijan lani automobilom uletio u baštu kafića u Gornjem Rahiću i povrijedio više ljudi a teškim povredama tada je podlegao Š.K.

U Brčkom otvorena izložba "Ivo Andrić"

Izložba "Ivo Andrić" otvorena je večeras u Galeriji "Sava Šumanović" u Brčkom povodom 60 godina od Andrićevog dobijanja Nobelove nagrade za književnost.

Brčak optužen da je doktorici uperio pištolj u glavu

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv Asmira B. (24) zbog sumnje da je u brčanskom naselju Rijeke prijetio pištoljem medicinskim radnicama, a ukoliko mu se dokaže krivica prijeti mu od tri mjeseca do pet godina robije.

U Brčkom jedno novozaraženo

BRČKO - U posljednja 24 sata u Brčko distriktu BiH registrovan jedan novi slučaj zaraze virusom korona.

U Brčkom jedno zaraženo

BRČKO - U posljednja 24 sata je u Brčko distriktu BiH registrovan jedan novi slučaj zaraze virusom korona.

U Brčkom jedan novi slučaj zaraze

BRČKO - U Brčkom je danas registrovan jedan novi slučaj zaraze od 43 analize urađene u posljednja 24 časa, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Još troje zaraženih u Brčkom

BRČKO - U Brčkom su registrovana tri zaražena virusom korona od 37 uzoraka analiziranih u posljednja 24 časa, saopšteno je iz Štaba distrikta za zaštitu i spasavanje.

U Brčkom četvoro novozaraženih

BRČKO - U posljednja 24 sata u Brčko distriktu BiH registrovano četiri nova slučaja zaraze virusom korona.

U Brčkom dvoje novozaraženih

BRČKO- U Brčkom su danas registrovana dva slučaja zaraze virusom korona u 49 analiza urađenih tokom posljednja 24 časa, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

U Brčkom dvoje novozaraženih

BRČKO - U posljednja 24 sata u Brčko distriktu BiH registrovana su dva nova slučaja zaraze virusom korona.

Najčitanije