Brčko

Politički lideri u Brčkom moraju nastupati ujedinjeno

Uvijek pokušavam da kad je god moguće razgovaram sa građanima Bosne i Hercegovine. To mi pomaže da bolje razumijem njihova očekivanja i nade od procesa evropskih integracija.

Počelo obilježavanje Dana Republike u Brčkom, Dodik i Višković položili vijence

BRČKO - Polaganjem vijenaca na Spomen-obilježje palim srpskim braniocima Brčkog danas je počelo obilježavanje Dana Republike Srpske u tom gradu kojem prisustvuje srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Službenici Vlade Brčkog optuženi zbog favorizovanja pri zapošljavanju

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv trojice službenika u Vladi Distrikta, Ilije Goričkića (51), Vedada Pazarčevića (58) i Miće Simikića (58), zbog sumnje da su iskorištavanjem položaja ili ovlaštenja u postupku zapošljavanja favorizovarili više kandidata na štetu drugih.

Održana prva humanitarna trka Djeda Mrazeva

BRČKO - U Brčkom je večeras održana prva humanitarna trka Djeda Mrazeva na kojoj je učestvovalo 150 građana svih uzrasta.

Protekla godina za Brčko uspješnija od prethodne

BRČKO - Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić istakao je večeras na novogodišnjem koktelu da je ova godina bila uspješnija od prethodne i da je vlast u distriktu uspjela da završi nekoliko velikih projekata, kao što su obilaznica i nova zgrada policije.

Najžešće bitke na lokalnim izborima u RS biće u Prijedoru i Bijeljini

BANJALUKA - Iako do lokalnih izbora naredne godine ima više od deset mjeseci, političke partije iz Republike Srpske započele su pripreme i, kako trenutno stvari stoje, najveća borba vodiće se u Bijeljini i Prijedoru, gdje će SNSD pokušati da sruši dugogodišnju vladavinu gradonačelnika iz SDS-a, odnosno DNS-a.

Otac ubijenog Edina Zejćirovića: Znao je nešto što nije smio

BRČKO - Od dženaze Edina Zejćirovića njegov otac Enver svakodnevno posjećuje njegov mezar u rodnim Ratkovićima. Tako je bilo i juče, na dan kad se prije mjesec izgubio svaki trag Edinu, koji je, nakon što je zvjerski premlaćen, bačen u kanal koji se spaja s rijekom Savom u naselju Vučilovac kod Brčkog.

Ispovijest oca ubijenog Zejćirovića: Tinjala je nada da je Edin živ

Od sahrane Edina Zejćirovića otac Enver svakodnevno posjećuje njegov grob u rodnim Ratkovićima. Tako je bilo i juče, na dan kada se prije mjesec izgubio svaki trag Edinu, koji je nakon zvjerskog premlaćivanja bačen u kanal koji se spaja s rijekom Savom u naselju Vučilovac kod Brčkog.

Brčaci će uz "Divlje jagode" u novu godinu

BRČKO - Na Trgu mladih u Brčkom biće organizovan doček Nove godine na otvorenom uz koncert grupe "Divlje jagode", saopšteno je iz Vlade Brčko distrikta.

Brčko ima ozbiljne kompanije

BRČKO - Šef Delegacije EU i specijalni predstavnik Evropske unije u Bosni i Hercegovini Johan Zatler posjetio je Agroindustrijski kompleks "Studen Holdinga" u Brčkom.

Najčitanije