Brač

Na Braču nestalo glasačkih listića zbog velikog odziva

BRAČ - Portparol hrvatske Državne izborne komisije (DIP) Slaven Hojski izjavio je danas da se na Braču nakratko pojavio problem s nedostatkom glasačkih listića, ali je brzo riješen jer je Izborna komisija poslala još listića.

Život na Braču se vraća u normalu, u ponoć ukidaju mjere

BRAČ - Život na hrvatskom ostrvu Brač polako se vraća u normalu poslije dvonedjeljnog karantina, a većina mjera koje su donesene zbog pandemije virusa korona biće ukinute u ponoć.

Capak: Brač na korak od karantina

ZAGREB - Hrvatsko ostrvo Brač je na korak od karantina, nakon pogoršane epidemiološke situacije, a direktor Instituta za javno zdravlje Krunoslav Capak rekao je danas da misli da je situacija pod kontrolom.

Brač novo žarište korone u Hrvatskoj, testiraće se veliki broj ljudi

SPLIT - Na ostrvu Braču, koje je nakon 22 pozitivna slučaja na virus korona označeno kao novi klaster, biće proveden znatno veći broj testiranja, jer je ostvaren veoma veliki broj kontakata, rekao je šef Štaba Civilne zaštite Dragan Martinić.

Najavljena mogućnost stavljanja Brača u karantin

ZAGREB - Zbog povećanog broja novozaraženih na Braču, direktor Nacionalnog štaba civilne zaštite Krunoslav Capak najavio je mogućnost stavljanja tog ostrva u karantin.

Index: Brač bi mogao postati novo žarište virusa korona

ZAGREB - Brač bi mogao biti novo žarište virusa korona u Hrvatskoj i tamo se već nalaze epidemiolozi, a obavljeno je i četrdesetak testiranja.

Gasili požar pa naletjeli na poskoka usred februara

Brački vatrogasci u ponedjeljak su gasili požar koji je izbio u predjelu Čisti brig, istočno od Bola. U gašenju je učestvovalo 25 vatrogasaca sa osam vozila. Na lice mjesta stigli su i vatrogasci iz Supetra. Oni su tokom akcije gašenja naišli na poskoka, kog nije baš uobičajeno vidjeti u ovo doba godine.

Dva kanadera gase požar na Braču

ZAGREB - Na ostrvu Brač izbio je požar koji gase dva kanadera, saopštilo je danas hrvatsko Ministarstvo odbrane.

Bivši austrijski ministar umro na Braču

Bivši ministar za socijalna pitanja Austrije i raniji šef Saveza sindikata Austrije (OeGB) Rudolf Hundštorfer umro je danas na hrvatskom ostrvu Brač.

Točile gorivo u gliser: Francuskinje povrijeđene u požaru na Braču

SPLIT - Dvije državljanke Francuske povrijeđene su danas u požaru koji je izbio na hrvatskom ostrvu Brač prilikom točenja goriva u gliser.

Najčitanije