Brada

Ludi trend kod muškaraca: Za Božić umjesto bora - kite bradu

Svi muškarci koji tokom praznika vole kićenje, ove godine mogu urediti i bradu. Beauty trend, kad pričamo o muškom uljepšavanju ove sezone, mogu biti i šljokice.

Željko Samardžić zbog žena mijenja imidž

Željko Samardžić već dvije godine nosi bradu i brkove, čime je drastično promijenio imidž mačo muškarca.

Zbog popularnosti brada i brkova pala prodaja žileta

NJUJORK, LONDON - Kompanija "PROCTER&GAMBLE", uprkos rastu ukupne prodaje, zaključila je drugo tromjesečje ove godine s gubitkom od 5,2 milijarde dolara zbog sve veće popularnosti brade i brkova!

Amerikanac se nije brijao punih pet godina

Lens Vuton (32), IT supervizor iz Kentakija, postao je poznat širom svijeta zahvaljujući nevjerovatno dugačkoj bradi.

Šta oblik brade govori o muškarcu?

Muškarci u posljednje vrijeme sve više pažnje pridaju svojoj bradi. Pitanje "Šta je muškarac bez brkova?", tako je zamijenilo pitanje "Šta je muškarac bez brade?".

Kako da znate da brada jednostavno nije za vas

U današnje vrijeme veliki broj muškaraca nosi bradu koja je postala simbol hipsterskog pokreta i vremena u kome živimo. Ali kao i u slučaju drugih svjetskih trendova, ni brade ne pristaju svim muškarcima. Ukoliko se pronađete na ovoj listi, što brže uzmite brijač i riješite se brade.

Brada čuva muško zdravlje

Priroda je muškarcima podarila moćan štit kojeg žene nemaju - riječ je o bradi. Ona muškarce štiti od opeklina, sunca, alergena i bora.

Brijanje britvom: Izgubljeni muški ritual

Brijanje je nekad bio pravi muški ritual koji se pojavom električnih brijača i raznoraznih britvica s mnogostrukim oštricama pretvorio u potpuno sigurnu dnevnu rutinu koju obavljamo u nekoliko minuta.

Najbolji trikovi za održavanje brade i brkova

Koliko često skraćivati bradu? Odgovor na ovo pitanje ovisi od bradonje do bradonje. Sve je stvar lične preferencije i kakav stil brade želite nositi.

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovno je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.

Najčitanije