Brak

Može li vaš brak preživjeti virus korona?

Čak i oni koji imaju sretan i stabilan brak, mogu doći u problem tokom samoizolacije zbog toga što su sve vrijeme usmjereni na svog partnera. Većina je osuđena da u malom prostoru boravi sa svojim supružnikom, s kojim treba uskladiti poslovni i privatni život 24 sata, sedam dana u sedmici, što može biti recept za katastrofu i eventualno razvod, piše CNN.

Navike parova koji su u sretnom braku

Za dobar brak potrebno je dvoje jednako posvećenih ljudi koji ulažu svoje vrijeme i energiju kako bi njihov brak uspio.

Par iz Trebinja vjenčao se u subotu, zahtjev za razvod podnio u srijedu

Veliki broj brakova u modernom vremenu završi se nakon nekoliko godina, a ima i onih koji bračni staž mjere i kraće - u mjesecima ili danima.

Par iz Trebinja svoju ljubav kruniše brakom na pragu osme decenije

Ika Marić (68) i Risto Čičković (69) iz Trebinja na pragu osme decenije odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom. Da ljubav ne poznaje godine ni granice pokazaće u subotu za kad su zakazali svadbu na kojoj će biti šezdesetak zvanica.

Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Uhvaćena grupa koja je ugovarala lažne brakove

HAG - Španska policija je u saradnji sa Evropolom razbila organizovanu kriminalnu grupu koja je ugovarala fiktivne brakove radi obezbjedivanja stalnih dozvola boravka za ilegalne migrante u Španiji.

Nedi Ukraden nudili brak nakon samo jedne večere

Postoji velika šansa da će pjevačica Neda Ukraden predstavljati Srbiju na Eurosongu, barem tako tvrde tamošnji mediji.

Najstariji mladoženja u RS imao 85 godina, a nevjesta 79

BANJALUKA - Najstariji mladoženja u Republici Srpskoj u prošloj godini imao je 85 godina, a nevjesta 79 godina.

Usamljenost u braku gora nego biti sam

Često smo u prilici da čujemo da je usamljenost udvoje gora nego biti sam. Istina je da živimo u doba otuđenosti u kome sve manje imamo vremena za bliske osobe, ali zar brak ne bi trebalo da bude jedino sigurno skrovište od usamljenosti? Neprobojna brana i čuvar našeg intimnog svijeta.

U Domu obilježili 60 godina braka: Neka diše pored mene i zadovoljna sam

Proslave u Gerontološkom centru u Subotici nisu rijetkost. U njemu se tradicionalno obilježavaju rođendani korisnika i veći praznici, ali je jedna proslava izazvala posebnu pažnju - stanari Doma u Dudovoj šumi Ana (82) i Živan Vasiljević (89) svečano su obilježili 6 decenija braka.

Najčitanije