Brak

Razveo se i ušao u vezu sa dvije žene: Sada svi skupa žive srećno

Preduzetnik Šaj Fišerman bio je u braku sa svojom suprugom Danijelom 19 godina kada je shvatio da nije srećan. Ovaj 46-godišnjak iz Pensilvanije osjetio je da ga priroda monogamije koči da bude ispunjena ličnost. Inspirisani TV emisijom o poliamoriji, Šaj i Danijela odlučili su da svoj brak učine "otvorenim". Ali situacija nije prijala Danijeli i oni su se razveli prije šest godina.

Sklopljena 434 braka uprkos epidemiji, na ludi kamen stala i 22 stranca

U prvih osam mjeseci ove godine u gradu su, uprkos epidemiji virusa korona, zaključena ukupno 434 braka, dok su zavjete u gradu na Vrbasu razmijenila i 22 para od kojih je jedan supružnik bio strani državljanin, kazali su za "Nezavisne" u Odjeljenju za opštu upravu.

Bračni par iz Cazina osumnjičen za dilanje droge

CAZIN- Pripadnici kriminalističke policije USK uhapsili su supružnike H.Z. (58) i E.Z. (45) iz naselja Pećigrad, nadomak Cazina i oni su osumnjičeni za krivična djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, te nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materijala.

Znakovi koji pokazuju da će vaša veza završiti brakom

Iako je svako individua za sebe, te iako je i svaka ljubavna veza priča za sebe, postoje poneki univerzalni parametri koji ukazuju na to ima li vaša ljubavna veza šansu da uspije ili ne.

Treće dijete prečica za stan

DOBOJ - Treće dijete donijeće ne samo sreću bračnim parovima kojima je iz gradske kase sufinansirana kupovina stana, nego će im omogućiti da postanu stoprocentni vlasnici nekretnine, koju će moći prodati, a potom za svoju petočlanu porodicu osigurati dom veće kvadrature.

Vječite neženje: Tri horoskopska znaka rijetko se odlučuju za brak

Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom.

Supružnici iz Laktaša proslavili 60 godina braka: Nije trebalo mnogo za sreću

LAKTAŠI - Uzajamnim poštovanjem i razumijevanjem svi problemi se mogu riješiti, uglas su poručili Milena i Glišo Jelić iz Laktaša, na proslavi koju su im povodom 60 godina braka i njihovih rođendana organizovala djeca.

Najmlađa opština u RS bračnim parovima daje po 12.000 KM za stan

STANARI- Sa po 12.000 KM budžetskih sredstava poguraće opština Stanari sve mlade bračne parove koji žele da u ovoj lokalnoj zajednici sviju svoje gnijezdo, odnosno kupe stan, sagrade ili kupe kuću.

Evo u kojim godinama se najviše uživa u vođenju ljubavi

Istraživanja su dokazala da je seks bolji što smo stariji. U jednom istraživanju u kome je učestvovalo 37% žena i 34% muškaraca, od ukupno 828 ispitanika, rečeno je da su četrdesete najbolje godine za vođenje ljubavi.

LGBT+ zajednica poslala Brnabićevoj otvoreno pismo, hoće zakon o braku

BEOGRAD - Pripadnici LGBT+ zajednice u Srbiji, u otvorenom pismu premijerki Ani Brnabić, ukazuju na probleme s kojima se suočavaju i traže od nje da im podršku pokaže kroz konkretnu inicijativu, odnosno usvajanjem zakona o priznanju istopolnih partnerstava.

Najčitanije