Brak

Vučić: Ne mogu da potpišem zakon o istopolnim zajednicama

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je kao predsjednik dužan da štiti Ustav i da zato ne može da potpiše zakon o istopolnim zajednicama.

Srbija napravila prvi korak ka legalizovanju istopolnih zajednica

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava objavilo je juče polazne osnove za izradu nacrta zakona o istopolnim zajednicama.

Ovo ste o seksu željeli znati ali niste smjeli da pitate

Mnogo je pitanja o seksu na koje žene nikada neće dobiti odgovore jer im je neprijatno da ih postave. Masturbacija, "neočekivani zvukovi" i glumljenje orgazma od strane partnera, sigurno nisu prijatne teme niti nešto o čemu biste baš jako želeli da razgovarate sa svojim partnerom. Zato će vam pomoći odgovori stručnjaka na najčešća neprijatna pitanja o seksu koja vam se motaju po glavi.

Stručnjak za govor tijela otkriva šest pouzdanih znakova prevare

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, stručnjak za govor tela otkriva tajne znake po kojima ćete sasvim sigurno moći da utvrdite da li se to događa ili ne.

Britanski kraljevski par slavi 73 godine braka

Britanska prestolonasljednica, princeza Elizabeta imala je 21 godinu, kada se 20. novembra 1947. godine, udala se za mornaričkog oficira Filipa Mountbatena u londonskoj Vestminsterskoj opatiji, dve godine nakon završetka Drugog svjetskog rata. Kraljica je na britanskom tronu je od 1952. godine, duže nego bilo koji britanski monarh.

Obama: Mišel bi me ostavila ako bih bio u administraciji

VAŠINGTON - Bivši američki predsjednik Barak Obama izjavio je danas da ne bi prihvatio mjesto u administraciji svog nekadašnjeg potpredsjednika, a sada izabranog predsjednika SAD Džoa Bajdena.

Povisite temperaturu misionarske poze i učinite je uzbudljivijom

Misionarska poza je "prva lekcija" u vođenju ljubavi - žena leži na leđima, a partner je preko nje. Parovi koji su dugo u vezi i nisu spremni na eksperimente mogu vremenom da se udalje jedno od drugog, jer konstantno ponavljanje "iste lekcije" zna da dosadi.

Dvanaest djevojačkih grešaka pri izboru muža

Mnogo je brakova koji traju, a u kojima su oba partnera nesrećna. Svako od nas na prvi pogled može da prepozna takve supružnike; oni jednostavno "ne idu" jedno uz drugo - vole različite stvari, kad razgovaraju ne gledaju jedno drugo u oči, među njima se ne vidi bliskost i posvećenost jedno drugome. Neki od takvih brakova završe razvodom, a neki potraju "dok ih smrt ne rastavi".

Razveo se i ušao u vezu sa dvije žene: Sada svi skupa žive srećno

Preduzetnik Šaj Fišerman bio je u braku sa svojom suprugom Danijelom 19 godina kada je shvatio da nije srećan. Ovaj 46-godišnjak iz Pensilvanije osjetio je da ga priroda monogamije koči da bude ispunjena ličnost. Inspirisani TV emisijom o poliamoriji, Šaj i Danijela odlučili su da svoj brak učine "otvorenim". Ali situacija nije prijala Danijeli i oni su se razveli prije šest godina.

Sklopljena 434 braka uprkos epidemiji, na ludi kamen stala i 22 stranca

U prvih osam mjeseci ove godine u gradu su, uprkos epidemiji virusa korona, zaključena ukupno 434 braka, dok su zavjete u gradu na Vrbasu razmijenila i 22 para od kojih je jedan supružnik bio strani državljanin, kazali su za "Nezavisne" u Odjeljenju za opštu upravu.

Najčitanije