Branimir Nestorović

Ana Brnabić objasnila zbog čega se povukao dr Nestorović

BEOGRAD - Ana Brnabić, premijerka Srbije, upitana šta je s članom Kriznog štaba Branimirom Nestorovićem, rekla je da se "doktor povukao, jer je postojao lični pritisak na njega, kao i strašne uvrede".

Doktor Nestorović objasnio kako se zaštiti od komaraca

Opšte je poznato kako se komarci hrane ljudskom krvlju.

Nestorović: Tu sam, sve je već postalo ludilo

Tu sam, u Obrenovcu, malo se odmaram, a po podne radim. Već je sve postalo ludilo, prve su riječi prof. dr Branimira Nestorovića poslije više od dvije nedjelje i gostovanja na televiziji, poslije kog je nestao i zabrinuo srpsku javnost.

Nestorović: Petković se koronom zarazio kada su mu stavili respirator

Doktor Branimir Nestorović, poznat po izjavama koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, i ovoga puta je uspio da šokira javnost izjavom o uzroku smrti Ilije Petkovića, nedavno preminulog bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Kisić Tepavčević o tvrdnji Nestorovića: Ne treba da se uzdamo

Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević rekla je da ne treba da se uzdamo u kolektivni imunitet, već da učinimo sve da spriječimo da se u našem organizumu virus umnožava.

Nestoroviću prijeti gubitak licence zbog istupa u javnosti?

Protiv prof. dr Branimira Nestorovića, člana Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, podnesen je zahtjev etičkom odboru Ljekarske komore Srbije (LKS) u kom se navodi da je svojim javnim nastupima narušavao ugled i nanosio štetu ljekarskoj profesiji, kao i zdravstvu u cjelini.

Nestorović: Vakcinu Bila Gejtsa ne bih primio

BEOGRAD - Pulmolog Branimir Nestorović rekao je da je pokušavao da utiče na ljude da se manje plaše jer je u medijima bilo pretjerivanja što se tiče kovida 19.

Nestorović: U bombardovanju SRJ i Srba u Bosni koristili Tesline zrake smrti

Gostujući u jednoj od emisija TV Hepi, član Kriznog štaba Vlade Srbije u borbi protiv virusa korona, prof. dr Branimir Nestorović je iznio tvrdnje da su američki avioni tokom sukoba u BiH, bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine, kao i tokom raketiranja Iraka, koristili oružje napravljeno na osnovu Teslinih nacrta.

Nestorović: Broj zaraženih postaje nebitan

BANJALUKA - Čitav region je u fazi gašenja epidemije i već od početka jula do jeseni slobodno se možemo grliti i ljubiti. Ukoliko se virus korona i vrati na zimu može biti samo slabiji, a mi ćemo biti u prednosti jer sada znamo kako da ga otkrijemo i liječimo.

Nestorović: Otporan sam na bolesti jer je moj deda prešao Albaniju

BEOGRAD - Ljude uveliko kloniraju, a život klonova je kratak. Moj deda je gladovao prelazeći kroz Albaniju i to je uticalo da ja danas budem otporan na neke bolesti. Komunističke zemlje su gladovale, a zbog toga imamo mnogo manju smrtnost na istoku u odnosu na zapad, što se vidi konkretno levo i desno od linije nekadašnjeg Berlinskog zida...

Najčitanije