Branislav Borenović

Šarović zove Pavića na saradnju

BANJALUKA - Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS), rekao je da će tražiti i nove partnere za razgovor u vezi sa formiranjem vlasti na nivou BiH, te da su po tom pitanju otvoreni i za saradnju s Demokratskim narodnim savezom (DNS), koji je, kako je rekao, trenutno u zategnutim odnosima sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Šarović i Borenović o novoj vlasti na nivou BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, rekao je za "Nezavisne" da će sutra u Banjaluci razgovarati sa liderom SDS-a Mirkom Šarovićem i da će jedna od tema biti i mogućnosti nove parlamentarne većine na nivou BiH.

Borenović: Ne treba sprečavati rad institucija na nivou BiH

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas je na sastanku sa britanskim ambasadorom u BiH Metjuom Fildom izrazio nezadovoljstvo zbog blokade rada parlamenta BiH, te istakao da ne treba sprečavati rad institucija.

Borenović ponovo izabran za predsjednika PDP-a

BANJALUKA - Branislav Borenović reizabran je danas za predsjednika Partije demokratskog progresa (PDP) na Saboru stranke koji je održan u Banjaluci.

Borenović: Napad na Srbe u Kninu posljedica nacionalističke retorike

BANJALUKA - Napad na Srbe u Kninu nije slučajan, nego je posljedica nacionalističke retorike i prećutnog prihvatanja rasta radikalizma u Hrvatskoj, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović : Slavljenje Oluje poraz svih civilizacijskih vrijednosti

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ocijenio je povodom Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe u hrvatskoj oružanoj akciji "Oluja" da je poraz svih civilizacijskih vrijednosti to što jedna evropska država u 21. vijeku slavi protjerivanje stotina hiljada i ubistva više hiljada ljudi.

Borenović za "Nezavisne": Ne krijem da imamo probleme u Klubu PDP-a

Nakon sjednice Narodne skupštine RS o pelješkom mostu došlo je do problema unutar Kluba PDP-a, koje moramo riješiti, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Borenović: Dok sam ja predsjednik PDP ostaje opozicija

BANJALUKA - Dok sam ja predsjednik i dok su ovakve političke okolnosti, Partija demokratskog progresa (PDP) ostaje opozicija i tu ze završava svaka priča ili spekulacija na ovu temu, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović: Uspješna posjeta i kontakti u SAD

​Predsjedsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, je tokom radnog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama i posjete Кongresu, u odvojenim sastancima razgovarao sa senatorom Rodžerom Vikerom i kongresmenima Pol Кukom, An Vagner i Stivom Кoenom.

Borenović: SDS da nastavi da radi u interesu građana Srpske

BANJALUKA – Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, čestitao je Mirku Šaroviću koji je danas izabran za predsjednika SDS-a.

Najčitanije