Branislav Borenović

Borenović: Uspješna posjeta i kontakti u SAD

​Predsjedsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, je tokom radnog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama i posjete Кongresu, u odvojenim sastancima razgovarao sa senatorom Rodžerom Vikerom i kongresmenima Pol Кukom, An Vagner i Stivom Кoenom.

Borenović: SDS da nastavi da radi u interesu građana Srpske

BANJALUKA – Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, čestitao je Mirku Šaroviću koji je danas izabran za predsjednika SDS-a.

Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

​BANJALUKA - Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP-a Branislav Borenović.

SNSD Pale: Borenović dezinformiše javnost

PALE - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ne prestaje da dezinformiše javnost govoreći o uspješnosti aktuelnih ili donedavnih direktora domova zdravlja u Republici Srpskoj iz reda ove partije, zanemarujući egzaktne činjenice koje ukazuju na to da su njegovi kadrovi u pojedinim lokalnim zdravstvenim ustanovama iza sebe ostavili svojevrsnu finansijsko-materijalnu pustoš, saopšteno je iz SNSD-a Pale.

Slobodna Srpska se integrisala u PDP

BANJALUKA – Stranka Slobodna Srpska potpisala je danas u Banjaluci Sporazuma o integraciji u Partiju demokratskog progresa (PDP).

Borenović: Dan pobjede nad fašizmom jedan od najsvjetlijih datuma

BANJALUKA, 8. MAJA /SRNA/ - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je danas da je Dan pobjede nad fašizmom jedan od najsvjetlijih datuma u svjetskoj istoriji, koji obilježava kraj mračnog doba i slom ideologije koja je odnijela milione života.

Borenović: Jasenovačke žrtve ne smiju biti zaboravljene

DONJA GRADINA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas da žrtve užasnog pokolja u Jasenovcu ne smiju biti zaboravljene.

Borenović posjetio migrante u USK: Situacija veoma složena

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je danas da je za lakše upravljanje migrantskom krizom neophodno da svi nivoi vlasti u BiH ulože napore i koordinišu aktivnosti sa evropskim institucijama.

PDP neće u Savjet ministara BiH

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a rekao je da ova stranka neće ulaziti u Savjet ministara BiH.

Borenović: Sigurno ću se odazvati sastanku sa predsjednikom Republike

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas da će se odazvati sastanku političkih predstavnika sa predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović da bi bio zauzet jedinstven stav o odluci Ustavnog suda BiH kojom je osporen Zakon o Danu Republike Srpske - 9. januar.

Najčitanije