Branislav Borenović

Borenović za "Nezavisne": Kandidati opozicije do oktobra

Stranke koje sada čine opoziciju će 2022. odnijeti pobjedu na izborima jer narod želi promjene, rekao je u intervjuu za "Nezavisne novine" Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Borenović: Međunarodna zajednica ima namjeru da se ozbiljno pozabavi BiH

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović smatra da imenovanje Kristijana Šmita za novog visokog predstavnika u BiH pokazuje očiglednu namjeru međunarodne zajednice da se ozbiljno pozabavi BiH u narednom periodu.

Borenović: Smanjenjem PDV-a pomoći sektorima ugroženim pandemijom

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da bi izmjenama zakona o porezu na dodatu vrijednost (PDV) i uvođenjem manje stope PDV-a ostalo oko 50 miliona KM godišnje i tako pomoglo oblastima veoma pogođenim mjerama zabrana usljed pandemije virusa korona.

Borenović: Dodik bio blizak OHR-u kad su smjenjivani Srbi

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a je bio blizak OHR-u u najgorem period njihovog djelovanja za srpski narod, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, na posebnoj sjednici NS RS o djelovanju visokih predstvinika.

Borenović: Niko nema pravo da se sveti i kažnjava građane

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a mora da shvati da je Draško Stanivuković realnost Banjaluke, novoizabrani gradonačelnik kojeg je svojom voljom izabrao narod i da svoje frustracije zbog tog poraza ne smije da bahato obrušava na Banjalučane, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović pozitivan na virus korona

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), pozitivan je na virus korona.

Borenović zadovoljan kandidatima za načelnike i gradonačelnike

BANJALUKA - Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izrazio je zadovoljstvo izborom kandidata PDP-a za načelnike i gradonačelnike i u tom smislu očekuje odličan rezultat.

Borenović: Preletači i papci rezultat sadašnjeg izbornog sistema

BANJALUKA - Izbori u BiH su sve samo ne fer i pošteni, a Narodna skupština RS je zbog takvog sistema puna preletača i papaka koji su izdali birače, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP na sjednici Narodne skupštine RS.

Borenović o privođenju Stanivukovića: Uvreda za RS i BiH

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, kritikovao je crnogorske vlasti nakon hapšenja poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini RS Draška Stanivukovića poručivši da se radi o ''uvredi za RS i BiH''.

Kovačević: Dok opoziciju vodi Borenović, Dodik nema razlog za nervozu

Milorad Dodik nema nijedan razlog da bude nervozan, pogotovo dok opoziciju u Republici Srpskoj vode ljudi bez ikakve vizije, harizme ili kapaciteta poput Branislava Borenovića, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Najčitanije