Branislav Borenović

Kovačević: Borenović da objasni postupke Zolaka

BANJALUKA - Predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću očigledno niko nije rekao da na tržištu mogu da se pronađu respiratori koji koštaju nekoliko hiljada maraka i oni koji koštaju nekoliko stotina hiljada maraka, a ono što čini razliku u toj cijeni jeste prvenstveno kvalitet tih respiratora, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Borenović: Štetna nabavka respiratora

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da je Republika Srpske "za nabavku 50 respiratota platila 7.856.634 KM", što je, kako tvrdi, "rekordna cijena u regionu".

Šarović: Ovakvih rezolucija je u posljednjih 30 godina bilo više od 100

BANJALUKA - Mirko Šarović, predsjednik SDS-a rekao je u obraćanju u Narodnoj skupštini Republike Srpske da je rezolucija, kao ona što je nedavno usvojena u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, u posljednjih 30 godina bilo više od 100.

Borenović Tužilaštvu BiH podnio krivičnu prijavu protiv Dodika

BANJALUKA .- Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, uputio je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika, člana predsjedništva Bi Hi predsjednika SNSD-a, zbog krivičnog djela neovlašćno prisluškivanje i zvučno ili optičko snimanje.

"Kandidat za ministra bez i jednog dana radnog iskustva s VSS"

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Mirko Šarović (SDS) je u pauzi sjednice izjavio novinarima da će pitati predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Zorana Tegeltiju koji su motivi bili da za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH dostavi prijedlog koji je danas bio na dnevnom redu.

Borenović se žalio Tusku na Dodika

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović uputio je pismo predsjedniku Evropske narodne partije Donaldu Tusku u kojem se žali na, kako je naveo, antievropsko djelovanje srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Borenović: Ustav Srpske savremeni akt

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ocijenio je da Ustav Republike Srpske treba uskladiti sa određenim evropskim konvencijama iako je to odličan akt koji poštuje sva demokratska načela i uvažava sve što takav savremeni dokument treba da ima.

Borenović: Srpska da bude najbolji prostor za nova ulaganja u regionu

Najuže rukovodstvo Partije demokratskog progresa danas je u Banjaluci poptisalo petciju protiv povećanja nameta.

Borenović: Obezbjediti Gradišci snažniji razvoj

GRADIŠKA - Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izjavio je večeras da je Gradski odbor stranke u Gradišci stabilan, sa ozbiljnim, mudrim i energičnim ljudima, koji građanima mogu da ponude dobre ideje i programe.

Borenović: SNSD, HDZ i SDA kontrolišu sve

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, rekao je da je neprihvatljivo da postoji bilo kakav izgovor za nerad institucija na bilo kojem nivou s obzirom na to da SNSD, HDZ i SDA imaju sve poluge vlasti i u entitetima i na nivou BiH.

Najčitanije