Branislav Borenović

Borenović: Ustav Srpske savremeni akt

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ocijenio je da Ustav Republike Srpske treba uskladiti sa određenim evropskim konvencijama iako je to odličan akt koji poštuje sva demokratska načela i uvažava sve što takav savremeni dokument treba da ima.

Borenović: Srpska da bude najbolji prostor za nova ulaganja u regionu

Najuže rukovodstvo Partije demokratskog progresa danas je u Banjaluci poptisalo petciju protiv povećanja nameta.

Borenović: Obezbjediti Gradišci snažniji razvoj

GRADIŠKA - Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izjavio je večeras da je Gradski odbor stranke u Gradišci stabilan, sa ozbiljnim, mudrim i energičnim ljudima, koji građanima mogu da ponude dobre ideje i programe.

Borenović: SNSD, HDZ i SDA kontrolišu sve

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, rekao je da je neprihvatljivo da postoji bilo kakav izgovor za nerad institucija na bilo kojem nivou s obzirom na to da SNSD, HDZ i SDA imaju sve poluge vlasti i u entitetima i na nivou BiH.

Borenović: Posvećenost evropskom putu

BANJALUKA - Trajno opredjeljenje PDP-a je posvećenost evropskom putu i izgradnji efikasnih institucija koje se temelje na evropskim vrijednostima, rekao je u Banjaluci predsjednik te partije Branislav Borenović nakon današnjeg sastanka sa šefom Delegacije EU u BiH Johanom Zatlerom.

Borenović: Srpska će još dugo obilježavati svoj rođendan

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je danas u Banjaluci da će Republika Srpska još dugo obilježavati Dan Republike, te da se ne smije zaboraviti da Srpska ima svoju jasnu poziciju Ustavom definisanu.

Borenović: Nije bilo uslova za održavanje sjednice

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da nije bilo uslova za održavanje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske jer je poslanicima, kako tvrdi, dostavljen falsifikovan dokument Program reformi BiH.

Borenović: Programom reformi se stavlja granica na Drini

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas da su Programom reformi isključene sve institucije Republike Srpske iz odlučivanja o članstvu u NATO.

Borenović sa američkim senatorima o izazovima u BiH

VAŠINGTON - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović učestvovao je na forumu Međunarodne demokratske unije (IDU) u Vašingtonu i razgovarao sa američim senatorima, koje je upoznao o situaciji u BiH.

"Stenogram demantuje Borenovića"

BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je na sjednici Komisije za izbor Savjeta ministara da će zastupati stavove institucija kojima rukovodi i one odakle dolazi.

Najčitanije