Branislav Borenović

Borenović: Niko se ne može poigravati sa budućnošću Srpske

​BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je Srni da je 30 godina postojanja Republike Srpske veliki i značajan jubilej koji pokazuje da je ona vječna i trajna i da se niko ne može poigravati sa budućnošću Srpske.

Kovačević Borenoviću: Nastavite se zalagati za "pravu stvar" po Bakirovim aršinima

BANJALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević poručio je predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću da se umjesto patetike, slobodno nastave zalagati za "pravu stvar" po Bakirovim aršinima.

Borenović saslušan u Tužilaštvu: Bilo očekivano pokretanje postupka

SARAJEVO - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas nakon što je saslušan u Tužilaštvu BiH u Sarajevu u predmetu "napad na ustavni poredak", da je bilo očekivano pokretanje ovog postupka.

Nešić, Borenović i Selak dobili poziv na saslušanje u Tužilaštvu BiH

BANJALUKA - Lideri DNS-a, PDP-a i SPS-a Nenad Nešić, Branislav Borenović i Goran Selak dobili su poziv Tužilaštva BiH kako bi u svojstvu svjedoka bili saslušani u sklopu istrage protiv više osoba, a zbog sumnje u napad na ustavni poredak.

Borenović: Zabrinjavajuće što 70 odsto građana Prijedora nije glasalo

PRIJEDOR - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je večeras da je činjenica da zajednički kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Prijedora nije pobijedio, ali da je zabrinjavajuće da je 70 odsto građana ostalo kući ili nije bilo u mogućnosti da izađe na izbore.

Dijalogom i dogovorom prevazići političku krizu

BANJALUKA - Predsjednici SDS-a Mirko Šarović, PDP-a Branislav Borenović i DNS-a Nenad Nešić razgovarali su danas u Banjaluci sa šefom Delegacije EU u BiH Johanom Satlerom o aktuelnoj političkoj situaciji.

Borenović: Prevazići krizu izazvanu nametnutim "Inckovim zakonom"

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović i zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić na sastanku u Banjaluci s ambasadorom Velike Britanije u BiH Metjuom Fildom istakli su da je potrebno uložiti napore da se prevaziđe kriza izazvana nametanjem takozvanog Inckovog zakona.

Borenović: Nisam razgovarao sa Eskobarom

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas Srni da nije ni ovih dana niti ranije razgovarao sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

I PDP napušta sjednicu NS RS

BANJALUKA - PDP će napustiti zasjedanje NS RS, rekao je na današnjoj pres-konferenciji predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović: Za sve izgovorene laži biće podnijete tužbe za klevetu

BANJALUKA - Branislav Borenović, lider PDP-a izjavio je, reagujući na današnju konferenciju GO SNSD Trebinje, da će "Vučurević i njegovi režimski partneri" morati da objašnjavaju ono što su rekli pred sudom.

Najčitanije