Branislav Lečić

Nina Radulović i Branislav Lečić krstili sina

Nina Radulović i Branislav Lečić prije nekoliko dana kristili su sina Lava u Hramu Svetog Save u Beogradu, a voditeljka je ponosno objavila fotografije nakon ovog crkvenog obreda.

Otkazane sve predstave, Lečić: Kao srednjevekovni lov na veštice

Sve predstave koje su bile dio programa 38. po redu Pozorišnih susreta u Brčkom povukle su se iz takmičarskog dijela zbog zato što je Branislav Lečić član žirija festivala.

Oglasio se Lečić nakon što su kolege otkazale učešće na festivalu zbog njega

Glumac Branislav Lečić reagovao je danas nakon najnovijih dešavanja u kojima se vodi, kako je rekao, najbrutalnija kampanja protiv njega, navodeći da je uslov pravne države poštovanje pravosudnih odluka.

Lečić objavio "transkript" - navodni razgovor sa Danijelom Štajnfeld

Nakon što je u utorak, 9. novembra, na Twitteru objavio poruke i prepiske koje je 2016. godine, navodno, dobio od Danijele Štajnfeld, Branislav Lečić je objavio i dokument iz tužilaštva.

Lečić objavio prepisku sa Danijelom Štajnfeld

Glumac Branislav Lečić jutros je na TV Prva objasnio šta se dešavalo 7. maja 2012. godine, na dan za koji Danijela Štajnfeld tvrdi da ju je Lečić silovao.

Branislav Lečić: Danijela je montirala snimak razgovora

Glumac Branislav Lečić gostovao je u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i tom prilikom je negirao da je silovao Danijelu Štajnfeld, niti da je to mogao da uradi, jer se tog dana nije ni vidio sa njom.

Lečićevi advokati: Dokaze nismo iznosili u javnosti, ali jesmo gdje treba

BEOGRAD - Advokatski tim Branislava Lečića saopštio je da je vijest o odbačaju krivične prijave Danijele Štajnfeld protiv Lečića zbog navodnog silovanja očekivana pravda, te ukazuju da u prilog tome posjeduju dokaze koji nisu prezentovani javnosti ali jesu državnim organima.

Zašto je Tužilaštvo odbacilo prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu glumice Danijele Štajnfeld protiv kolege Branislava Lečića, potvrđeno je za B92.net.

Branislav Lečić izveo novu djevojku na večeru

Branislav Lečić, poznati glumac, uslikan je u centru Beograda na romantičnoj večeri sa damom koja je gotovo 30 godina mlađa od njega.

Protiv Lečića će ipak biti podnijeta krivična prijava? (IZMIJENJENO)

Krivična prijava protiv glumca Branislava Lečića, povodom optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld biće podnijeta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, pišu beogradski mediji.

Oglasila se i Nina Radulović: Mojoj porodici naneta je velika šteta

Nakon novih optužbi za silovanje na račun glumca Branislava Lečića, javnost je uznemirena, a njegov PR tim navodi da ni samom glumcu nije baš dobro, ali uvijek se treba sjetiti da je teško i njegovoj porodici.

Stigao odgovor Lečića: Nije mu dobro

Glumac Branislav Lečić nije se danas obraćao, a napokon je stigao odgovor nakon optužbe glumice Merime Isaković da ju je silovao.

Lečić daje izjavu policiji

BEOGRAD - Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić se povukao sa čela pokreta Demokrate Srbije

BEOGRAD - Branislav Lečić saopštio je danas da se povlači sa čela pokreta Demokratske Srbije i obrazložio da to čini kako njegova borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvuje u borbi protiv, kako tvrdi, "zlokobnog režima".

Lečić: Nisam počinio krivično delo, spreman sam za poligraf

Glumac Branislav Lečić izjavio je da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao.

Najčitanije