Branislav Lečić

Lečićevi advokati: Dokaze nismo iznosili u javnosti, ali jesmo gdje treba

BEOGRAD - Advokatski tim Branislava Lečića saopštio je da je vijest o odbačaju krivične prijave Danijele Štajnfeld protiv Lečića zbog navodnog silovanja očekivana pravda, te ukazuju da u prilog tome posjeduju dokaze koji nisu prezentovani javnosti ali jesu državnim organima.

Zašto je Tužilaštvo odbacilo prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu glumice Danijele Štajnfeld protiv kolege Branislava Lečića, potvrđeno je za B92.net.

Branislav Lečić izveo novu djevojku na večeru

Branislav Lečić, poznati glumac, uslikan je u centru Beograda na romantičnoj večeri sa damom koja je gotovo 30 godina mlađa od njega.

Protiv Lečića će ipak biti podnijeta krivična prijava? (IZMIJENJENO)

Krivična prijava protiv glumca Branislava Lečića, povodom optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld biće podnijeta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, pišu beogradski mediji.

Oglasila se i Nina Radulović: Mojoj porodici naneta je velika šteta

Nakon novih optužbi za silovanje na račun glumca Branislava Lečića, javnost je uznemirena, a njegov PR tim navodi da ni samom glumcu nije baš dobro, ali uvijek se treba sjetiti da je teško i njegovoj porodici.

Stigao odgovor Lečića: Nije mu dobro

Glumac Branislav Lečić nije se danas obraćao, a napokon je stigao odgovor nakon optužbe glumice Merime Isaković da ju je silovao.

Lečić daje izjavu policiji

BEOGRAD - Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić se povukao sa čela pokreta Demokrate Srbije

BEOGRAD - Branislav Lečić saopštio je danas da se povlači sa čela pokreta Demokratske Srbije i obrazložio da to čini kako njegova borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvuje u borbi protiv, kako tvrdi, "zlokobnog režima".

Lečić: Nisam počinio krivično delo, spreman sam za poligraf

Glumac Branislav Lečić izjavio je da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao.

Oglasili se glumci i poznate ličnosti o slučaju Lečić

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića za silovanje. Ova vijest uzburkala je cijelu sprsku javnost, a reagovale su i njihove kolege iz svijeta glume.

Najčitanije