Branislav Lečić

Protiv Lečića će ipak biti podnijeta krivična prijava?

Krivična prijava protiv glumca Branislava Lečića, povodom optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld biće podnijeta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, pišu beogradski mediji.

Oglasila se i Nina Radulović: Mojoj porodici naneta je velika šteta

Nakon novih optužbi za silovanje na račun glumca Branislava Lečića, javnost je uznemirena, a njegov PR tim navodi da ni samom glumcu nije baš dobro, ali uvijek se treba sjetiti da je teško i njegovoj porodici.

Stigao odgovor Lečića: Nije mu dobro

Glumac Branislav Lečić nije se danas obraćao, a napokon je stigao odgovor nakon optužbe glumice Merime Isaković da ju je silovao.

Lečić daje izjavu policiji

BEOGRAD - Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić se povukao sa čela pokreta Demokrate Srbije

BEOGRAD - Branislav Lečić saopštio je danas da se povlači sa čela pokreta Demokratske Srbije i obrazložio da to čini kako njegova borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvuje u borbi protiv, kako tvrdi, "zlokobnog režima".

Lečić: Nisam počinio krivično delo, spreman sam za poligraf

Glumac Branislav Lečić izjavio je da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao.

Oglasili se glumci i poznate ličnosti o slučaju Lečić

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića za silovanje. Ova vijest uzburkala je cijelu sprsku javnost, a reagovale su i njihove kolege iz svijeta glume.

Lečić se oglasio nakon što je Štajnfeld dala izjavu policiji

Glumac Branislav Lečić negirao je danas optužbe o silovanju glumice Danijele Štajnfeld i istakao da je u pitanju, kaže, "najgnusnija laž" koja ima za cilj da ga diskredituje, saopštio je danas tim za medije Demokrata Srbije.

Branislav Lečić: Šokiran sam, deca su mi išla kod Mike u školu

Glumac Branislav Lečić osvrnuo se na navode Milene Radulović, koja tvrdi da je pretrpjela zlostavljanje od strane učitelja glume Mike Aleksića. Lečić se priključio kolegama koji su podržali nju, ali i sve ostale djevojke koje su takođe prijavile zlostavljanje.

Dio DS-a proglasio Lečića za predsjednika stranke

BEOGRAD - Dio DS koji je organizovao izbore u Demokratskoj stranci objavila je sinoć da je za novog predsjednika stranke izabran Branislav Lečić, kao i još pet potpredsjednika.

Najčitanije